- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.801
aynen canım bitane arkadaşım yok burda derken yurt dışına açıldımBiz varız ya bak uluslararası tam destek muhabbet ❤
cok doğru söylüyorsun. Anneme bile söylemediğim halde teyzemler annemler iki günde bir arayın niye olmuyor niye yapmıyorsunuz gidin doktora olsun yasınız geçiyor alem ne der falan diye WhatsApp tan gürlüyorlar resmen iyice sınırım bozuluyor.Iyiki geldin canim
Benim varda noluyo bu konuyu kiminle rahat rahat konusabilirain ki ya biz deniyoz olmuyo korkuyom nekadar guvensemde insan oglu cig süt emmis arkamdan bosbos konusmasinlar diye herse yeniyiz daha diyorum burdada icimi dokuyorumn
kız bide işin kötü yanı eltimin 10 senedir çocuğu olmuyordu onunda olmuyor nasılsa diye rahattım aksi gibi onunda doğal yoldan hamile kalacağı tuttu iyimi şimdi gözler benim üstümdeAynen oyle ya herkes herseyi biliyo insanlarin bos konusmalarina cekemem bide ben disardan baktiginda cok kati burnu havada biri gorumsemde pamuk gibiyim.Bu durusumu bozmakda istemiyorum burda iyiz ya sal cayira
Insallah olucak canim
Bende annemlere bile soyledim bi kiz kardesim. Biliyo okadar digeri daha 18li yaslarda ona soylemedim ondanCo
cok doğru söylüyorsun. Anneme bile söylemediğim halde teyzemler annemler iki günde bir arayın niye olmuyor niye yapmıyorsunuz gidin doktora olsun yasınız geçiyor alem ne der falan diye WhatsApp tan gürlüyorlar resmen iyice sınırım bozuluyor.
Amin canım inaşallahMerak etme kuzum inşallah tez zamanda olucak biz inanıyoruz dua ediyoruz hepimize
Olur canim ya allah nezamam göndereceğini biliyo. Elbet olcak bigum sabirla beklicezkız bide işin kötü yanı eltimin 10 senedir çocuğu olmuyordu onunda olmuyor nasılsa diye rahattım aksi gibi onunda doğal yoldan hamile kalacağı tuttu iyimi şimdi gözler benim üstümdeya olsun tabiki gözüm yok allah isteyen herkese versinde bende onunda yok nasılsa diye teselli ediyordum kendimi
Ya beni de öyle sanıyor herkes. Neden acaba hiç öyle değilim aslında yaAynen oyle ya herkes herseyi biliyo insanlarin bos konusmalarina cekemem bide ben disardan baktiginda cok kati burnu havada biri gorumsemde pamuk gibiyim.Bu durusumu bozmakda istemiyorum burda iyiz ya sal cayira
Insallah olucak canim
Ya beni de öyle sanıyor herkes. Neden acaba hiç öyle değilim aslında ya
bide eltimiz demezmi şöyle yapın böyle yapın olur çocuk diye kendinin oldu diye bize nasihat veriyor o kadar biliyordunda 10 sene niye sen uygulayıp hamile kalamadınOlur canim ya allah nezamam göndereceğini biliyo. Elbet olcak bigum sabirla beklicez ☺
Cok bilmisbide eltimiz demezmi şöyle yapın böyle yapın olur çocuk diye kendinin oldu diye bize nasihat veriyor o kadar biliyordunda 10 sene niye sen uygulayıp hamile kalamadınyaşımız kaç olmuş o işin dersini alacaz bide ondan
Yok valla ya ben değiştirmeye çalışıyorum ger Türkiye’ye gittiğimde ama beni burnu kaf dağında kendini beğenmiş diye söylüyorlar yaAy ne bilim. Durusumuzu bozmayalim
Ağzı olan konuşuyor kuzumYok valla ya ben değiştirmeye çalışıyorum ger Türkiye’ye gittiğimde ama beni burnu kaf dağında kendini beğenmiş diye söylüyorlar ya
Benide ilk goren oyle dusunur sohbete girimce icden ice pismanlik yasiyolar hisediyorumYok valla ya ben değiştirmeye çalışıyorum ger Türkiye’ye gittiğimde ama beni burnu kaf dağında kendini beğenmiş diye söylüyorlar ya
Ben anneme söyledim zaten kardeşim yok, annemde teyzemlere söylemiş.Bende annemlere bile soyledim bi kiz kardesim. Biliyo okadar digeri daha 18li yaslarda ona soylemedim ondan
Ben anneme söyledim zaten kardeşim yok, annemde teyzemlere söylemiş.WhatsApp hararet yapıyor arada mesaj yağmurundan.
çocuğumuz oldu askere bile gidecek haberiniz yokmu deseydinBen anneme söyledim zaten kardeşim yok, annemde teyzemlere söylemiş.WhatsApp hararet yapıyor arada mesaj yağmurundan.
iyi geceler canım tatlı rüyalarKizlar ben yatıyorum baya yoruldum. Bugun yarim görüşmek dileğiyleiyi geceler
İyi geceler , bizde gidelim biseyler yiyelim acıktık. GörüşürüzKizlar ben yatıyorum baya yoruldum. Bugun yarim görüşmek dileğiyleiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?