• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Co
Iyiki geldin canim 🥰
Benim varda noluyo bu konuyu kiminle rahat rahat konusabilirain ki ya biz deniyoz olmuyo korkuyom nekadar guvensemde insan oglu cig süt emmis arkamdan bosbos konusmasinlar diye herse yeniyiz daha diyorum burdada icimi dokuyorumn
cok doğru söylüyorsun. Anneme bile söylemediğim halde teyzemler annemler iki günde bir arayın niye olmuyor niye yapmıyorsunuz gidin doktora olsun yasınız geçiyor alem ne der falan diye WhatsApp tan gürlüyorlar resmen iyice sınırım bozuluyor. 🤦‍♀️😑😒

Aynen oyle ya herkes herseyi biliyo insanlarin bos konusmalarina cekemem bide ben disardan baktiginda cok kati burnu havada biri gorumsemde pamuk gibiyim. 😂 Bu durusumu bozmakda istemiyorum burda iyiz ya sal cayira 😂

Insallah olucak canim 🥰🥰🥰🥰
kız bide işin kötü yanı eltimin 10 senedir çocuğu olmuyordu onunda olmuyor nasılsa diye rahattım aksi gibi onunda doğal yoldan hamile kalacağı tuttu iyimi şimdi gözler benim üstümde :D ya olsun tabiki gözüm yok allah isteyen herkese versinde bende onunda yok nasılsa diye teselli ediyordum kendimi :D

Co

cok doğru söylüyorsun. Anneme bile söylemediğim halde teyzemler annemler iki günde bir arayın niye olmuyor niye yapmıyorsunuz gidin doktora olsun yasınız geçiyor alem ne der falan diye WhatsApp tan gürlüyorlar resmen iyice sınırım bozuluyor. 🤦‍♀️😑😒
Bende annemlere bile soyledim bi kiz kardesim. Biliyo okadar digeri daha 18li yaslarda ona soylemedim ondan

kız bide işin kötü yanı eltimin 10 senedir çocuğu olmuyordu onunda olmuyor nasılsa diye rahattım aksi gibi onunda doğal yoldan hamile kalacağı tuttu iyimi şimdi gözler benim üstümde :KK70: ya olsun tabiki gözüm yok allah isteyen herkese versinde bende onunda yok nasılsa diye teselli ediyordum kendimi :KK70:
Olur canim ya allah nezamam göndereceğini biliyo. Elbet olcak bigum sabirla beklicez ☺️

Aynen oyle ya herkes herseyi biliyo insanlarin bos konusmalarina cekemem bide ben disardan baktiginda cok kati burnu havada biri gorumsemde pamuk gibiyim. 😂 Bu durusumu bozmakda istemiyorum burda iyiz ya sal cayira 😂

Insallah olucak canim 🥰🥰🥰🥰
Ya beni de öyle sanıyor herkes. Neden acaba hiç öyle değilim aslında ya 🤦‍♀️

Olur canim ya allah nezamam göndereceğini biliyo. Elbet olcak bigum sabirla beklicez ☺
bide eltimiz demezmi şöyle yapın böyle yapın olur çocuk diye kendinin oldu diye bize nasihat veriyor o kadar biliyordunda 10 sene niye sen uygulayıp hamile kalamadın :D yaşımız kaç olmuş o işin dersini alacaz bide ondan :D

bide eltimiz demezmi şöyle yapın böyle yapın olur çocuk diye kendinin oldu diye bize nasihat veriyor o kadar biliyordunda 10 sene niye sen uygulayıp hamile kalamadın :KK70: yaşımız kaç olmuş o işin dersini alacaz bide ondan :KK70:
Cok bilmis 😂😂😂 allam yaaa

Kizlar ben yatıyorum baya yoruldum. Bugun yarim görüşmek dileğiyle 🥰😂😘😘😘😘😘 iyi geceler

Back