- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.841
Günaydın kızlar valahı giremedim ama kimse beni sormamış üzüldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa neden ki? Hamiş misin ?Kızlarım gunaydinbu sabah uyandim anam kasiklarimda bi ağrı ign e batmanları amam yarabbi nefes aldırmıyor gaz memem büyümüş ne ola ki acep bat 10 kasim
Pazartesi sendromu yaşayanlardan misin ?!?
Kızlarım gunaydinbu sabah uyandim anam kasiklarimda bi ağrı ign e batmanları amam yarabbi nefes aldırmıyor gaz memem büyümüş ne ola ki acep bat 10 kasim
Günaydın kızlar valahı giremedim ama kimse beni sormamış üzüldüm ☹
Selam kuzum sanırım gümbürtülüde gitti herkes panikle geldi noldu site mi çoktu diye. Ben direk kızları suçladım çok konustunuzda çökerttiniz diye nasılsın canim ?Günaydın kızlar valahı giremedim ama kimse beni sormamış üzüldüm ☹
Yazacak halim yoktu kı sadece morlaım yerine gelsin diye okudum cok güzelsiniz inan ki ama cok moralim bozuktu yazacak bir şey bulamadımkız ben seni aşağıda bölümü görüntüleyenlerde çok gördüm, niye yazmadın hiç
Yazacak halim yoktu kı sadece morlaım yerine gelsin diye okudum cok güzelsiniz inan ki ama cok moralim bozuktu yazacak bir şey bulamadım ☹
Şimdi daha iyi olucamSelam kuzum sanırım gümbürtülüde gitti herkes panikle geldi noldu site mi çoktu diye. Ben direk kızları suçladım çok konustunuzda çökerttiniz diye nasılsın canim ?
Öküzler cok kötü kavga ettik camı çerçeveyi indirdim sinirdenniye moralin bozuk kuzum noldu kii
İnsallah kötü bisey yoktur yaŞimdi daha iyi olucam
Öküzler cok kötü kavga ettik camı çerçeveyi indirdim sinirden
Neden ya noldu??!? Cok üzüldüm bak!Öküzler cok kötü kavga ettik camı çerçeveyi indirdim sinirden
Üzülme kuzum simdi daha iyim daha iyi olcamBeden ya noldu??!? Cok üzüldüm bak!
İyi ol nolur kendine çok dikkat et. Takma kafana , görmezden duymazdan gelÜzülme kuzum simdi daha iyim daha iyi olcam
Diyordum ya hastalık hastası git gelmesi var gene bırsey takıldı demediği kalmadı üstüme yürüyünce nevrim döndü
Yavrum sen hamile değil mıydın zaten ya ya da ben mi karıştırıyorumKızlar ben geldim. Neler yaptınız okuyamadım. Ben 200de bırakmıştım 553 sayfa olmuş çok şükür bugün adetim kesildi. İnşallah sabaha leke yeniden gelmez ise ovulasyon testine başlıyorum. Var mı aranızda hamiş olan haber alan. İnşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Böle ugraşmaktan çok yoruldum inan hep bu neden oluyor kimsem olmadığı için ☹