- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.821
Didoş ben bu ay 19 gün yumurtladima göre regl tarihim değişiyor ben 8 bekliyordum ama 11 gelmesi lazım eğer gelirseRica ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Didoş ben bu ay 19 gün yumurtladima göre regl tarihim değişiyor ben 8 bekliyordum ama 11 gelmesi lazım eğer gelirseRica ederim
Yine yetisemiyorrrdu dersinizGece kusum gelmis
Selam canimmÇok
selam canim
MY MIRACLE 9 KasımMerhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebeliğe hazırlık sürecinizi bizimle birlikte takip etmek istiyorsanız bu mesajımı alıntılayarak;
Son adet tarihinizi (sat)
Beklenen adet tarihinizi (bat)
Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)
❤ GÜZELLER GÜZELİ HAMİŞ ADAYLARIMIZ ❤
Kullanıcı Adı Beklenmeyen Adet Tarihi (BAT) 5 Aralık ARALIK 13 Kasımm_aslicim 13 Kasım R Rainbow3461 7 Kasım 14 Kasım 16 Kasımbrunello cicinelli 21 Kasım 10 Kasım 13 KasımPapatyaa90 13 Kasım Mrs terazi essram 8 KasımHaticehakance3567 7 Kasım 7 Kasım 19 Kasım 10 Kasım 12 Kasım RSHN 20 Kasım 23 KasımDerya Leia 6 Kasım 8 KasımDerya calbay 13 Kasım 20 Kasım 5 Kasım 15 Kasım 12 Kasım MimiLA 29 KasımMuallimehanimmm 29 Kasımsardunya58 10 Kasım 10 Kasım omurresul26 8 Kasım canmervisim 3 Kasım minnosella098 8 Kasım P Parrot24 12 Kasım
kız ben sayfaya adet tarihimi yazayım dedim yanlış yaptım galiba silinmiyorda ilk sayfayı hiç görmemiştim liste varmış bende yazayım dedim adet tarihimi beceremedim beklenen adet 9 kasım benim nasıl yazıcaz bilmiyorumKizlar ben yatıyorum baya yoruldum. Bugun yarim görüşmek dileğiyle iyi geceler
İnşallah inşallah. Bi taraftan yapmaktan da korkuyorumÇıkabilir o zman canım bişey kalmamış çünkü inşallah ta çift çizgiyi görürsün
Korkma yap bence canim. İnsallah çok güzel haberler verirsin bize.İnşallah inşallah. Bi taraftan yapmaktan da korkuyorum
Yazdığın mesajin altında şikayet et butonu var ya, onun yanında 3 nokta var ... onun üzerine bas, seçenek çıkıyor “Düzenle” diye. Ona bastığın zaman mesajında düzeltme yapabilirsin istediğin gibi. Bitirince de kaydet e bas. Bi kadar kolaykız ben sayfaya adet tarihimi yazayım dedim yanlış yaptım galiba silinmiyorda ilk sayfayı hiç görmemiştim liste varmış bende yazayım dedim adet tarihimi beceremedim beklenen adet 9 kasım benim nasıl yazıcaz bilmiyorum
Inşallah kuzum inşallah Aminnnn❤Hamilesin bence de canım. Sağlıklı haberlerini alırsın inşallah
Cumartesi çalıştım öğlene kadar yorgundum zaten çok hafta sonu full yatış yaptımya ben sana kıyamammmm
Nerelerdesin
Dışarı çıktık , kürk giydim yemine dönüyorum soguktan Nolcak bu benim üşümelerimNapıyosunuZ kuzucuklar
Oh iyi yapmışsın dinlen kuzumm bende sendromlu bir şekilde işe gidiyorumCumartesi çalıştım öğlene kadar yorgundum zaten çok hafta sonu full yatış yaptım
Dışarı çıktık , kürk giydim yemine dönüyorum soguktan Nolcak bu benim üşümelerim
Ya bizim burası soguk olmazdı bu sene totom donuyor resmenayy burası bile soğuk kız oralar soğumuştur tabii
Pazartesi sendromu yaşayanlardan misin ?!?Oh iyi yapmışsın dinlen kuzumm bende sendromlu bir şekilde işe gidiyorum