• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz 😍😍

Sizde gebeliğe hazırlık sürecinizi bizimle birlikte takip etmek istiyorsanız bu mesajımı alıntılayarak;
Son adet tarihinizi (sat)
Beklenen adet tarihinizi (bat)

Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.

(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)

GÜZELLER GÜZELİ HAMİŞ ADAYLARIMIZ

Kullanıcı Adı
Beklenmeyen Adet Tarihi (BAT)
5 Aralık
ARALIK
13 Kasım
m_aslicim m_aslicim
13 Kasım
:anneadayı::KK200:
7 Kasım
14 Kasım
16 Kasım
brunello cicinelli21 Kasım
10 Kasım
13 Kasım
Papatyaa90
13 Kasım
Mrs terazi
essram
8 Kasım
Haticehakance3567
7 Kasım
7 Kasım
19 Kasım
10 Kasım
12 Kasım
RSHN
20 Kasım
23 Kasım
Derya Leia
6 Kasım
8 Kasım
Derya calbay
13 Kasım
20 Kasım
5 Kasım
15 Kasım
12 Kasım
29 Kasım
Muallimehanimmm
29 Kasım
sardunya5810 Kasım
10 Kasım
omurresul268 Kasım
canmervisim3 Kasım
minnosella0988 Kasım
P Parrot24 12 Kasım
MY MIRACLE 9 Kasım

Kizlar ben yatıyorum baya yoruldum. Bugun yarim görüşmek dileğiyle 🥰😂😘😘😘😘😘 iyi geceler
kız ben sayfaya adet tarihimi yazayım dedim yanlış yaptım galiba silinmiyorda :D ilk sayfayı hiç görmemiştim liste varmış bende yazayım dedim adet tarihimi beceremedim :D beklenen adet 9 kasım benim nasıl yazıcaz bilmiyorum :işsiz:

kız ben sayfaya adet tarihimi yazayım dedim yanlış yaptım galiba silinmiyorda :KK70: ilk sayfayı hiç görmemiştim liste varmış bende yazayım dedim adet tarihimi beceremedim :KK70: beklenen adet 9 kasım benim nasıl yazıcaz bilmiyorum :işsiz:
Yazdığın mesajin altında şikayet et butonu var ya, onun yanında 3 nokta var ... onun üzerine bas, seçenek çıkıyor “Düzenle” diye. Ona bastığın zaman mesajında düzeltme yapabilirsin istediğin gibi. Bitirince de kaydet e bas. Bi kadar kolay ❤️❤️💕

Kızlarım gunaydin🥰bu sabah uyandim anam kasiklarimda bi ağrı ign e batmanları amam yarabbi nefes aldırmıyor gaz memem büyümüş ne ola ki acep bat 10 kasim

Back