- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.781
bünyeye göre değişiyor demekki hayat şartlarıda etkiliO yaslar daha atesli oluyomus diye biliyorum. Y
Bende oyle valla iyiki acmisim. Burayi herseyi konuşuyoruz sorularimiza cevap buluyoruzkızlar hepimiz bebiş istiyoruz ondan burdayız ama ben sizinle sohbet ederken çok eğleniyorum valla bebiş falan aklıma gelmiyor çok tatlısınız hepiniz. ama yinede Allah inşallah hepimize bebişlerimizi nasip eder
Süpersin sen yaaaaBende oyle valla iyiki acmisim. Burayi herseyi konuşuyoruz sorularimiza cevap buluyoruzbirbirimize destek oluyoruz kiz bu ay negativde aglamadim bu cok buyuk bi gelisme benim herif bile şok
Ay benimkide yaBenimki 37 yadında düz duvara tırmanıyor ya! Sabah akşam , kaç kere sıkıştırabilirse.
valla ne yalan söyliyeyim ilk yazdığımda çok çekinerek yazmıştım hatta yazmıyim dedim. ama dayanamadım insanın sohbet edesi geliyor birileriyle paylaşmak istiyor bide bulunduğum şehirde yalnızım hiç arkadaşım yok bütün gün evdeyim çok iyi oldu sizlerle sohbet şahaneBende oyle valla iyiki acmisim. Burayi herseyi konuşuyoruz sorularimiza cevap buluyoruzbirbirimize destek oluyoruz kiz bu ay negativde aglamadim bu cok buyuk bi gelisme benim herif bile şok
Memnun mu oliyim yoksa kendimi çamaşır odasına mi kilitliyim bilemiyorumAy benimkide yadurmak bilmioylar
Iyiki geldin canimvalla ne yalan söyliyeyim ilk yazdığımda çok çekinerek yazmıştım hatta yazmıyim dedim. ama dayanamadım insanın sohbet edesi geliyor birileriyle paylaşmak istiyor bide bulunduğum şehirde yalnızım hiç arkadaşım yok bütün gün evdeyim çok iyi oldu sizlerle sohbet şahane
kaptığım kardır diyor adamBenimki 37 yaşında düz duvara tırmanıyor ya! Sabah akşam , kaç kere sıkıştırabilirse.
Bence şükredelim zorla yaptirdigimiz bizim peslerinden kostugumuzu dusunseneMemnun mu oliyim yoksa kendimi çamaşır odasına mi kilitliyim bilemiyorum
Biz varız ya bak uluslararası tam destek muhabbet ❤valla ne yalan söyliyeyim ilk yazdığımda çok çekinerek yazmıştım hatta yazmıyim dedim. ama dayanamadım insanın sohbet edesi geliyor birileriyle paylaşmak istiyor bide bulunduğum şehirde yalnızım hiç arkadaşım yok bütün gün evdeyim çok iyi oldu sizlerle sohbet şahane
Avrupa amerika hepsi burdaBiz varım ya bak uluslararası tam destek muhabbet ❤
Aynen öyle yakaptığım kardır diyor adam
Bence de ya. İnan daha bi kere bile sırnaşmadım. Bazen diyorum 2 hafta bisey olmasa bile ben sırnaşamam herhalde yapımda yokBence şükredelim zorla yaptirdigimiz bizim peslerinden kostugumuzu dusunsene
aynen canım benim bebiş olmadığı için herkes soruyor bıktım artık istemiyorum ben bebek falan iyi böyle diyorum geçiştiriyorum. durupta herkese ben derdimi anlatamam iki saat zaten yorulmuşum bu sıkıntıdan 1 buçuk senedir uğraşıyoruz o kadar ameliyat operasyon geçirdim ama olmuyor napayım bende eşime bi bebek vermek istiyorum eğerki olsa sevinçten çıldıracak biliyorum ama bana belli etmiyor. herkes anca akıl veriyor ahkam kesiyorIyiki geldin canim
Benim varda noluyo bu konuyu kiminle rahat rahat konusabilirain ki ya biz deniyoz olmuyo korkuyom nekadar guvensemde insan oglu cig süt emmis arkamdan bosbos konusmasinlar diye herse yeniyiz daha diyorum burdada icimi dokuyorumn
Benimde oyle ya zaten bunlar heo geldikce bize sirnascak fırsat kalmiyoBence de ya. İnan daha bi kere bile sırnaşmadım. Bazen diyorum 2 hafta bisey olmasa bile ben sırnaşamam herhalde yapımda yok
Merak etme kuzum inşallah tez zamanda olucak biz inanıyoruz dua ediyoruz hepimizeaynen canım benim bebiş olmadığı için herkes soruyor bıktım artık istemiyorum ben bebek falan iyi böyle diyorum geçiştiriyorum. durupta herkese ben derdimi anlatamam iki saat zaten yorulmuşum bu sıkıntıdan 1 buçuk senedir uğraşıyoruz o kadar ameliyat operasyon geçirdim ama olmuyor napayım bende eşime bi bebek vermek istiyorum eğerki olsa sevinçten çıldıracak biliyorum ama bana belli etmiyor. herkes anca akıl veriyor ahkam kesiyor
Aynen oyle ya herkes herseyi biliyo insanlarin bos konusmalarina cekemem bide ben disardan baktiginda cok kati burnu havada biri gorumsemde pamuk gibiyim.aynen canım benim bebiş olmadığı için herkes soruyor bıktım artık istemiyorum ben bebek falan iyi böyle diyorum geçiştiriyorum. durupta herkese ben derdimi anlatamam iki saat zaten yorulmuşum bu sıkıntıdan 1 buçuk senedir uğraşıyoruz o kadar ameliyat operasyon geçirdim ama olmuyor napayım bende eşime bi bebek vermek istiyorum eğerki olsa sevinçten çıldıracak biliyorum ama bana belli etmiyor. herkes anca akıl veriyor ahkam kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?