- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.741
Evlendikten sonra hepsi öküz oluyor canım valla bende vermeyerek terbiye ediyorumEvlendikden sonra öküzlestidugunden sonra bi tektas oldu ondan sonra bisi görmedim bi ilk sevgilik donemimizde beni kizdirmisti sinirlenmistim 150 tane gul yaptirmis kapiya geldi nisandan sonra bidaha gormedim
Sabalari bende yetisemiyorum ben kalkana kadar baya yazisiyolarYetişemiyorum ya gözümü açtım telefon elimde. Daha yataktayız benimki uyuyo
Benim öyle oldun mu terbiye olmuyor direk kavga çıkartıyorEvlendikten sonra hepsi öküz oluyor canım valla bende vermeyerek terbiye ediyorum
Evlendikten sonra hepsi öküz oluyor canım valla bende vermeyerek terbiye ediyorum
ben ne anlatıcam bak eşimle sevgiliyiz işte bana feysten hiç tanımadığım erkekler mesaj atıyor ben cevap vermiyorum tabi eşim yanımda tabi o zaman sevgilim mesajı okudum tanımıyorum ama adamı öyle iltifatlı bi mesaj atmışki işte gözleriniz şöyle güzel yüzünüz şöyle tatlı bilme ne eşimde okudu bende kıskanacak kavga edicez sandım. ben daha etkileyici daha güzelini yazardım demesinmiHe kız aynen ama en çok ben elimde tel uyuya kalırdım benim öküz daha çok kavga ettigimizde sinir ederdi beni o kavganın içinde ben yemek yemeye gidiyorum der giderdi ben kavga etmişim iştahım kesilmiş adam hiç bişey olmamış gibi zikkimlanirdi
Selam kuzum bende ayni dertten şikayet ettimİyi geceler kızlar. Ne çok konuşmuşşsunuz, atlayarak bile bitmedi
günaydın derkenYuhhhhhhhh!!!! 50 sayfa ilerlemişiniz gözlerim bozuldu okurken !!!!
BEEEN GELDİİİİİİM!!Günaydın kızlar
ben ne anlatıcam bak eşimle sevgiliyiz işte bana feysten hiç tanımadığım erkekler mesaj atıyor ben cevap vermiyorum tabi eşim yanımda tabi o zaman sevgilim mesajı okudum tanımıyorum ama adamı öyle iltifatlı bi mesaj atmışki işte gözleriniz şöyle güzel yüzünüz şöyle tatlı bilme ne eşimde okudu bende kıskanacak kavga edicez sandım. ben daha etkileyici daha güzelini yazardım demesinmiayy ben şok ne diyo bu dedim ya insan bu kadarmı vurdum duymaz olur kıskanmıyomusun sen beni dedim ben sana güveniyorum onlara yüz vermiyceni biliyorum dedi
Seninki yabanciBenim öyle oldun mu terbiye olmuyor direk kavga çıkartıyor
Benim öyle oldun mu terbiye olmuyor direk kavga çıkartıyor
Öyle vallahi sonra kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorlar ben en çok onu seviyorum vermeyince gelip peşimde geziyor yanaşıyor çok kıymetli oluyorum o zamanEn guseli vermeyerek yapmak hep verince degerimoz kalmiyon
Saat farkı canim ya ben hep arkadan gelen takıpgünaydın derkenbiz yatıcaz kız birazdan
Selam kuzum bende ayni dertten şikayet ettim
neydi o şarkı vermiycem benim değilmi vermiycem diyorduSeninki yabanciogret sende naz var bizde de her istediginde vermem de elletirim ama vermem de
Aynn kizÖyle vallahi sonra kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorlar ben en çok onu seviyorum vermeyince gelip peşimde geziyor yanaşıyor çok kıymetli oluyorum o zaman
HahahahaSeninki yabanciogret sende naz var bizde de her istediginde vermem de elletirim ama vermem de
Onunda güzelmişben ne anlatıcam bak eşimle sevgiliyiz işte bana feysten hiç tanımadığım erkekler mesaj atıyor ben cevap vermiyorum tabi eşim yanımda tabi o zaman sevgilim mesajı okudum tanımıyorum ama adamı öyle iltifatlı bi mesaj atmışki işte gözleriniz şöyle güzel yüzünüz şöyle tatlı bilme ne eşimde okudu bende kıskanacak kavga edicez sandım. ben daha etkileyici daha güzelini yazardım demesinmiayy ben şok ne diyo bu dedim ya insan bu kadarmı vurdum duymaz olur kıskanmıyomusun sen beni dedim ben sana güveniyorum onlara yüz vermiyceni biliyorum dedi
Ben onu soyliyom. Hepneydi o şarkı vermiycem benim değilmi vermiycem diyordu
sen yeni okumaya başlamışsın yetişemiyosun ben yazışıp duruken bile yetişemiyorumYetişemiyorum ya gözümü açtım telefon elimde. Daha yataktayız benimki uyuyo
Seninki yabanciogret sende naz var bizde de her istediginde vermem de elletirim ama vermem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?