- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.681
Ya hic sorma sampuanliyod ben hepYapiyomusun blmiyorum kuzu ama ben orama cok hasastim hergun her banyoda yıkardim surekli temiz olmasini isterdim doktor bana kzidi orasi kendini temizleyebilen bir organ orani asla yıkama dedi oradaki yararlı bakterileri öldürüyormus su benim enfeksiyon hep ondan oluyormuş bana vajinal fitil birde hap vermişti hemen geçmişti o zman
Suan oyle oldu ben istemiyom yarin dedim ustume cullandine bileyim çok aceleye gelmiş yangından mal kaçırır gibi
Nezamam arkami donsem götümdeİyi iyi adami mutlu ettin en azindan
Aynen bende öyle yapyroudm iyice yıkıyordum keseliyordum işte şampuan falan ama öğrendim ki kötüymüş bıraktım ama gene arada sırada yıkıyorum bide ben cok çabuk üsutuyorum ya ayaklarım dan çabuk alıyorum ondna da çok oluyor bendeYa hic sorma sampuanliyod ben hepbilmedigim icin guselce yikiyodum hep. Ogrendikden sonra bidaha hic yapmadim korktum su tutuyorum dudak kismini biraz yikiyor. Hafid okadar dokunmuyor hic
Hiç sorma bizimkilere Arka dönmeye gelmiyorNezamam arkami donsem götümdeis yerinde felan hic rahat durmuyo mecbur verdim hemem rahat rahat yazisiyom sizle
bi koşu verdim geldim diyosun oda iyiymişNezamam arkami donsem götümdeis yerinde felan hic rahat durmuyo mecbur verdim hemem rahat rahat yazisiyom sizle
Kız daha yeni evlisiniz aa bıde adam bulmuş böyle fıstık gibi kadını yapismayip ne yapacakNezamam arkami donsem götümdeis yerinde felan hic rahat durmuyo mecbur verdim hemem rahat rahat yazisiyom sizle
Sicak tut kendini kiz yapma arada bile bak vajinal kremler var alsana onlardan kuz banada doktor verdi arada boyle kullan ph dengesini düzen liyomusAynen bende öyle yapyroudm iyice yıkıyordum keseliyordum işte şampuan falan ama öğrendim ki kötüymüş bıraktım ama gene arada sırada yıkıyorum bide ben cok çabuk üsutuyorum ya ayaklarım dan çabuk alıyorum ondna da çok oluyor bende
Evettt Kuduruk hepsoHiç sorma bizimkilere Arka dönmeye gelmiyor
Hahahaabi koşu verdim geldim diyosun oda iyiymişaman ver gitsin eskiler hep dermiş toprağamı götürcez diye o hesap
Dur bakim doktora gidince söyliyim ben kuzu varsa versin bana gene yaSicak tut kendini kiz yapma arada bile bak vajinal kremler var alsana onlardan kuz banada doktor verdi arada boyle kullan ph dengesini düzen liyomus
Valla oyle yeni evlilik kuduruklulugu sanirimKız daha yeni evlisiniz aa bıde adam bulmuş böyle fıstık gibi kadını yapismayip ne yapacak
he iyi yazık sevaptırHahahaaaynn veriyom nezamam isterse bazem vermiyom. Gozu. Kalsin bu ara enfeksiom ilac diye vermedim bu ay bos gecmisti zaten
Kiz receteyle varmidir bilmiy bana recete vermedi kagida yazdi al bunu dedi kullan diye orda nasil bilmemDur bakim doktora gidince söyliyim ben kuzu varsa versin bana gene ya
Bizimde öyle bende ilk aşkıyım biz baya konuştuk ama adam beni 6 yıl bekledi öyle aldı o yüzden şimdi benimde gotum çok kıymetliValla oyle yeni evlilik kuduruklulugu sanirimben esimin ilk sevgilisiyim benden baska kimselye cikmamis cok isteyeni olmus kimseyi beyenmemis bana vuruldu, cok dusuyo ondna ustume götümden ayırilmaz
Ay ne gusel. Benimki cok kostu pesimdenBizimde öyle bende ilk aşkıyım biz baya konuştuk ama adam beni 6 yıl bekledi öyle aldı o yüzden şimdi benimde gotum çok kıymetli
Tam da som sayfadaydım@Ipek8006 kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?