- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.541
Bu saatlerde doğru cıkmayabilir en ideal saati öglen 12-4 Arası bide akşam 6-8 arası
En son 21 de içtim
Neyse kuzular bosverın
Olursa olacak olmazsada bundan sonra diş göstericem
Sanki tek benım cocugum olacak.ona üvey gibi
Kızzz dido yeni farkediyorumSayfamizi suan 21 kisi görüntülüyo kizlar buyrun gelin aramizauzakdam zevki cikmiyo
Evettt benimmmKızzz dido yeni farkediyorum
Fotodaki şenmişim?
Oooo beybiii begendim
Umarım geliyosundur!valla o yüzden sinir oluyorum seninkine, sen o kadar uğraşıyorsun, yapacağı zevk almak sadece
İnşallah gelince hepimizi utandırırda rahatlarız kuzum
Umarım geliyosundur!
Yazdım
Yarım saate çıkarız yazmıs
Ya sabır
Canım benimde çok şiddetli ağrılı geçiyor. Dayanılmaz ağrılar çekiyorum günlerceHerseyi bukadar takma benimde agrili gecer yumurtlamam hep bu ay doktora sorucam onu zaten normalmi diye haber veririm bu konuda sana canimn
Keske bu geceyi degerlendirebilseniz canim ne iyi olurKuzular fotodaki kadar belirgin değiller
Daha önceki pik gibi değil
Çok silik
Öküzzzzz
Aslan kuzum
Biz dugundeydik kzuum yeni geldik bu gün fazla giremedim zaten yaNERDESINIZ MILLET
Biliyorumda ögleden sonra lh hormonu vücutta daha aktif oluyor ya ondan dedimişte onun durumu biraz aciliyet gerektiriyor sabahta yaptı ama şimdi çatlatıp çatlamadoğına bakmamız gerekiyordu ondan yaptı kuzum
Benim kocamda aslanÖküzzzzz
Aslan kuzum
Hamilesin bence de canım. Sağlıklı haberlerini alırsın inşallahKizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine
Kizlar buarada benim iç çamaşırımda yine pembe kahve tonlarında lekeler var ve çok fazla akintim var iç çamaşırımdan taytima kadar geçmiş neyin nesi anlamıyorum valla kafayı yicem meraktan
Ben bunay doktora sorucam bunu yazicam buraya normalmi degilmi diye cok merak ediyorum bende ama iyi yani yumurtladigimizi biliyoruz ve hissediyoruz buda gusel bisibCanım benimde çok şiddetli ağrılı geçiyor. Dayanılmaz ağrılar çekiyorum günlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?