• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haber bekliyorum sizden. Ya çok çok ağrılı bir hafta dayanamıyorum inanın.
Benim nerdeyse 3 aydir yogun kasim agrilarim vardi bu ay biraz daha iyim enfeksiyon cikti antibiotik kullandim sogan kuru yaptim bikac gun suam gecti diye umud ediyorum ama yumurtlamadam beri eskisi gibi dayanilmicak olmasada kasik agrim devam ediyo mutlaka haber vericem bu konuda bende çok merak ediyorum normalmi degilmi diye

Kızlarrr ben uyumaya çabalayacağım yok pazartesileri zombi gibi oluyorum, G gizsiz güzel haberlerini bekliyorum inşallah kuzum sakin kalmaya çalış ❤❤❤
İyi geceler hepinizi öpüyorum 🥰🥰🥰
İyi geceler kuzum
Benımde uykum gelmeye başladı ama bi umut direnicem
Görüşürüz inşallah yarın

image.jpg
Pik günümü mal eden kocam sağolsun betahcg 0

Benim nerdeyse 3 aydir yogun kasim agrilarim vardi bu ay biraz daha iyim enfeksiyon cikti antibiotik kullandim sogan kuru yaptim bikac gun suam gecti diye umud ediyorum ama yumurtlamadam beri eskisi gibi dayanilmicak olmasada kasik agrim devam ediyo mutlaka haber vericem bu konuda bende çok merak ediyorum normalmi degilmi diye
Benim 3 yıldır her ay ağrılı 😫

Kızlarrr ben uyumaya çabalayacağım yok pazartesileri zombi gibi oluyorum, G gizsiz güzel haberlerini bekliyorum inşallah kuzum sakin kalmaya çalış ❤❤❤
İyi geceler hepinizi öpüyorum 🥰🥰🥰
Iyi geceler kuzucum 🥰🥰🥰🥰

Back