• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayfamizi suan 21 kisi görüntülüyo kizlar buyrun gelin aramiza 😂 uzakdam zevki cikmiyo

En son 21 de içtim
Neyse kuzular bosverın
Olursa olacak olmazsada bundan sonra diş göstericem
Sanki tek benım cocugum olacak.ona üvey gibi

valla o yüzden sinir oluyorum seninkine, sen o kadar uğraşıyorsun, yapacağı zevk almak sadece 🤬
İnşallah gelince hepimizi utandırırda rahatlarız kuzum

valla o yüzden sinir oluyorum seninkine, sen o kadar uğraşıyorsun, yapacağı zevk almak sadece 🤬
İnşallah gelince hepimizi utandırırda rahatlarız kuzum
Umarım geliyosundur!
Yazdım
Yarım saate çıkarız yazmıs
Ya sabır

işte onun durumu biraz aciliyet gerektiriyor sabahta yaptı ama şimdi çatlatıp çatlamadoğına bakmamız gerekiyordu ondan yaptı kuzum 😔
Biliyorumda ögleden sonra lh hormonu vücutta daha aktif oluyor ya ondan dedim

Kizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine :KK70:
Kizlar buarada benim iç çamaşırımda yine pembe kahve tonlarında lekeler var ve çok fazla akintim var iç çamaşırımdan taytima kadar geçmiş neyin nesi anlamıyorum valla kafayı yicem meraktan 😣
Hamilesin bence de canım. Sağlıklı haberlerini alırsın inşallah😊

Canım benimde çok şiddetli ağrılı geçiyor. Dayanılmaz ağrılar çekiyorum günlerce :KK43:
Ben bunay doktora sorucam bunu yazicam buraya normalmi degilmi diye cok merak ediyorum bende ama iyi yani yumurtladigimizi biliyoruz ve hissediyoruz buda gusel bisib

Back