- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.501
Ay super bende yaptirim yazinKızlar bakın saçımı yıkadımm keratin maskesi yıkattım 0 düzleştirici direk kurutma sonucuu fönlü gibii
Eki Görüntüle 2550889
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay super bende yaptirim yazinKızlar bakın saçımı yıkadımm keratin maskesi yıkattım 0 düzleştirici direk kurutma sonucuu fönlü gibii
Eki Görüntüle 2550889
Ay super bende yaptirim yazin
Bi bakmam lazim burda malzeme bulabilcekmiyim yapariz bizde ben sureklinduzlestiriyorumyaptır kuzumm kız kardeşlerin var birbirinize yapın bence, yazın tutmaz saç terliyor ya kışın iyi oluyor bu, tuz bozuyor çünkü bunu
Bi bakmam lazim burda malzeme bulabilcekmiyim yapariz bizde ben sureklinduzlestiriyorum
Cevap vermedi görmedi henüz ama ekrandan gördüğünden eminim
evet her istediğinde verdim doğru. Ama bu yumurtlama kaçarsa diğer yumurtlamaya kadar yatmıycam öyle bileniyorum
Yaa cok iyi valla yapmak lazim aslinda cok guzel olmus canim gule gule kullanKızlar bakın saçımı yıkadımm keratin maskesi yıkattım 0 düzleştirici direk kurutma sonucuu fönlü gibii
Eki Görüntüle 2550889
Kacarsa verme zaten yumurtlama yaklastimi 1 hafta ara vermis olki istekli olsun ben oyle yapiyorumCevap vermedi görmedi henüz ama ekrandan gördüğünden eminim
evet her istediğinde verdim doğru. Ama bu yumurtlama kaçarsa diğer yumurtlamaya kadar yatmıycam öyle bileniyorum
Aynn oraya bakarimamazondan buluruz sana
Yaa cok iyi valla yapmak lazim aslinda cok guzel olmus canim gule gule kullan
Bencede şapiyolardir kesinAy herkes kocişiyle herhalde kuzum
Beklemede kal hazir ol kudurtBenımkı daha gelmedi
Yazdıgımada bakmadı
Bende duş aldım mis gibi ama bırazda mal gibi bekliyorum ayy sınırlarım bozuldu
Benımkı daha gelmedi
Yazdıgımada bakmadı
Bende duş aldım mis gibi ama bırazda mal gibi bekliyorum ayy sınırlarım bozuldu
Zaten ya kavga olacak sonu şiddetli bi sevişmeherşey çocuk için dayan gizsizimm, bu son uğraşman ama biraz süründürürsün
Yok kız günahımızı alma biz şeyapmiyoz cay içiyoruz o ses türkiyeye bakiyoruz zati belde sakat adamınBencede şapiyolardir kesin