- 24 Ağustos 2019
- 134
- 196
- 18
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.581
Sabak ilk idrarla en doğrusu olur canım sabahı bekle benceErken gebelik testi akşam saatlerinde yapılsa oluyo mu kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabak ilk idrarla en doğrusu olur canım sabahı bekle benceErken gebelik testi akşam saatlerinde yapılsa oluyo mu kızlar?
Cikabilirde cikmayabilirde canim sabah yapmak en sagliklisi ama6 kasım canım
Şu an testim yok yarın alıcam alırsam, o da salı sabahına kalacak yani. Peki madem bekleyeyimSabak ilk idrarla en doğrusu olur canım sabahı bekle bence
Daha vat a var zaten en mantıklısı salı yapman. Net sonucu alırsınŞu an testim yok yarın alıcam alırsam, o da salı sabahına kalacak yani. Peki madem bekleyeyim
Çıkabilir o zman canım bişey kalmamış çünkü inşallah ta çift çizgiyi görürsün6 kasım canım
yok canım tam tersi bana hiç bişey yaptırmaz aksine hep kendisi yapacak yada illa ben yapacaksam yardım edecek bi poşet bile taşıtmaz işten gelir ben yemek hazırlarken gelir yardım eder sen otur serim beraber yaparız sende yoruluyosun bütün gün evde diyor ne iş yapıpta yoruluyorsamSenınkide armut piş ağzıma düş mü ya
Benımkınin herseye için ben çabalıycam
Nerde al şeyimi işettir diyecek
Bende kocamı uyuttum sonundaSonunda eve geldim
IYI YAPMISSIN OHH RAHATIZBende kocamı uyuttum sonunda
Gözün aydın canımSonunda eve geldim
Saol canimGözün aydın canım
burdaaIYI YAPMISSIN OHH RAHATIZ
NERDE BENI GECE KUSLARIM
Mutfakta bir şeyler yiyiyorum çok açımIYI YAPMISSIN OHH RAHATIZ
NERDE BENI GECE KUSLARIM
Süper görünüyor canım çok güzel olmuşKızlar bakın saçımı yıkadımm keratin maskesi yıkattım 0 düzleştirici direk kurutma sonucuu fönlü gibii
Eki Görüntüle 2550889
Bu saatte yeme kız kilo yapar sonraMutfakta bir şeyler yiyiyorum çok açım
Benim gibi gece acikanlardanmisinMutfakta bir şeyler yiyiyorum çok açım
Zaten 48 kiloyum kilo almak istiyorum gebelik içinBu saatte yeme kız kilo yapar sonra
Aynen hiç sorma her gece her gece geceler geceler zalım gecelerBenim gibi gece acikanlardanmisin
O zaman sana serbestZaten 48 kiloyum kilo almak istiyorum gebelik için
AynenO zaman sana serbest