Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimi aman su regl gelio gitsede baslasam bu ay biraz da olsa umudum var enfeksiyon tamamen gittiyse bide su zeytin yagima baslim sen basladin dimi

kuzum ben direk bi kaşık yutamadım 1 kaşığı küçük kaseye koydum taze ekmek bandım yedm oda olur herhalde hem çok severim zaten taze ekmekle

kuzum ben direk bi kaşık yutamadım 1 kaşığı küçük kaseye koydum taze ekmek bandım yedm oda olur herhalde hem çok severim zaten taze ekmekle
Bilmiom ki olur herhalde

Haberlere bakiodum bi baktim dogurup copun kenarlarina koymuslar bebekleriiii allahin belalari allah belanizi versin bakamican yapma madeeeeemm be valla kimisi isder bulamaz allahim sen akil ver insanlara

Bence oturup konusmalısınız eşinizle.. Gerçekten isteyip istemediğini sorun. Üzülen sadece siz olursunuz böyle yapmaya devam ederse.. İki taraf ta elinden geleni yapmalı

Allahim biz aramakla bulamiyoruz iki gunde dort bebek sokaga terk edilmis Sen buyuksun ya Rabb
Az önce bende haberlerde gördüm ikiz çocuğunu ve 2 yaşındaki kızını birini kapısına bırakıp kaçmış anne çocuklar koruma altına aldı. Herkesin derdi sıkıntısı olabilir ama çocuğu bırakıp gitmek nedir

Zeytınyagı olayı ne kacırmısım o kısmı
Enfeksiyon iltap hepsini temizliyomus canim adet basladigi gun 15 gun boyunca her sabah ac karinla bi yemek kasigi
Dun gece sohbet ederken bursdaki bi arkadasimiz önerdi yaptığı ay hamile kalmis bende hemen denemeye baslicam

Enfeksiyon iltap hepsini temizliyomus canim adet basladigi gun 15 gun boyunca her sabah ac karinla bi yemek kasigi
Dun gece sohbet ederken bursdaki bi arkadasimiz önerdi yaptığı ay hamile kalmis bende hemen denemeye baslicam
Adet olim de bende yapicam mutlaka

Kız ben bütün yemeklerimi zeytinyağlı yapıyorum ama işte saf olarak içmek daha faydalı, bugün yaptım devam edeceğim inşallah

E test yapsana canim
Evdeki testlere çok güvenmiyorum canım. Yarın kan verince daha net öğrenirim hem doktor da bi bakar . Ayın 8 ine kadar doktorum yok .30 Eylül de gittim 2-3 gün geçerse test yaptır dedi. Ben de bekliyorum. Yarın da mecbur başka doktora gitcem. Hem varsa biraz değer yükselir. Çok düşük çıkıncada insan korkuyor

Oo super ben de denetim adet olursam gökçen Erdoğan da paylasmıstı Zeytınyagı ve avokado hamıle kalmayı kolaylaştırıyor dıye.. Teşekkürler

Doktorum 2-3 gün bekle dedi Çarşamba gittiğimde. Ben de bekliyorum. Yoksa boşuna hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. İdrar negatif çıkıp kan pozitif olanlar var. Kan net sonuç
Evet oyle canim valla bekleyebiliyorsan en guseli tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…