• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ne tazesi dersen benim haşatım çıkmış oluyor o zaman 5 yılla :rolleyes: :KK70:
Yok yavrum ne kilosu.
2 aydır kullanıyorum. İlk ay folattro kullandım bu ay elenatal e geçiş yaptım. 3 gün sonra 3.kutuma başlayacağım.
Almayı bırak kilo vermişim :KK70:
Siyah üzüm yiyorum çekirdeği ile o da eritiyormuş.

yıllanmış ve tecrübeli diyelimm 😍😍
Ay yarın alcam inşallah niye öyle düşündüm acaba sayısalcıyım aslında vitaminler vücutta depolanmıyor bunu bilmem gerekiyor 😂😂 ama benim böyle vitamin bilmem ne ilaçları hep kilo aldırır olarak algımda kalmış 😄😄

Kızlar yetişemiyorum valla hızınıza 😳 erken gebelik testi yaptım adetime 3 gün var negatifi gördüm ama vajina bölgesi bi ağrı var Hastalıkları gelcek galiba ben kesin adet olcam darısı basınıza 😓
Bende negativ gordum uzulmek yok

yıllanmış ve tecrübeli diyelimm 😍😍
Ay yarın alcam inşallah niye öyle düşündüm acaba sayısalcıyım aslında vitaminler vücutta depolanmıyor bunu bilmem gerekiyor 😂😂 ama benim böyle vitamin bilmem ne ilaçları hep kilo aldırır olarak algımda kalmış 😄😄
Evet özellikle folik asitin yani B9 vitamininin fazlası gün içinde vücuttan atılıyor. Vücut ihtiyacı kadarını alıp fazlasını idrarla dışarı atıyor gün içinde.
Buralar cılk biyoloji dersine döndü :KK70:
Neyseki milli eğitimden yetkiliyim bana güvenebilirsiniz :KK59::KK70:

kızlar inofolic kullanan var mı peki, ben bu ay başladım ama merak ediyorum gebelik durumunda ilk haftalar kullanmış olursam sakıncası var mı? siz nasıl kullanıyorsunuz?

Evet özellikle folik asitin yani B9 vitamininin fazlası gün içinde vücuttan atılıyor. Vücut ihtiyacı kadarını alıp fazlasını idrarla dışarı atıyor gün içinde.
Buralar cılk biyoloji dersine döndü :KK70:
Neyseki milli eğitimden yetkiliyim bana güvenebilirsiniz :KK59::KK70:

Hahahha ayy yetkiliysen tamamdır 😂😂 bende şimdi baktımda son arizona kertenkeleleri topiğiymiş seninki ay orda çok güzel sohbet dönüyor çok denk geldim ama bi girişemedim buraya anca yetişiyorum 😂😂😂

Hahahha ayy yetkiliysen tamamdır 😂😂 bende şimdi baktımda son arizona kertenkeleleri topiğiymiş seninki ay orda çok güzel sohbet dönüyor çok denk geldim ama bi girişemedim buraya anca yetişiyorum 😂😂😂
Yaa tişikkir ederiz :KK22:
Screenshot_20191103_204246.jpg

Gelirsen beklerim diyeyim o zaman, kapılarımız daima açıktır :KK60:

Kasıktada bı sancı basladıki sormayın
Sanki gaz varmışsa çıkmıyor gibi ama yok

Yaaa bana akıl verin
Herif gelince bişeyler yapıp benım bu geceyi boş geçmemem lazım
Offf valla içim çürüdü yaa
Moralim sıfır

kuzum nelerden tahrik oluyor ki acaba sen daha iyi bilirsin birkaç bişey söyle şunu yap diyelimm mesela :ıslık:

Back