• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo super ben de denetim adet olursam ☺ gökçen Erdoğan da paylasmıstı Zeytınyagı ve avokado hamıle kalmayı kolaylaştırıyor dıye.. Teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim canim ay yapalim hepimize yarasin insallah 🥰

Bat hangisiydi.:rolleyes:
Biten adet tarihi mi. Karıştırıyorum ben bat ve satı :KK70:
21 ekimde son reglimi oldum.
21 Kasımda olmamayı bekliyorum inşallah :KK22:

21 kasım bat (beklenmeyen/beklenen adet tarihi) o zaman 😍😍
21 ekim sat (son adet tarihi) 😂😂

Doktorum 2-3 gün bekle dedi Çarşamba gittiğimde. Ben de bekliyorum. Yoksa boşuna hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. İdrar negatif çıkıp kan pozitif olanlar var. Kan net sonuç
Elinde idrar testi varsa yapsan keske yine de ya ben burda heyecanlandim senin yerine kiz 😂😂

Bat hangisiydi.:rolleyes:
Biten adet tarihi mi. Karıştırıyorum ben bat ve satı :KK70:
21 ekimde son reglimi oldum.
21 Kasımda olmamayı bekliyorum inşallah :KK22:
Aa canim hosgeldin 😘 kızlar topicigimize kim gelmis :) arkadasin topice mutlaka bakin geyik bolumundeydi sanirim cok iyi :)))

Kızlar yetişemiyorum valla hızınıza 😳 erken gebelik testi yaptım adetime 3 gün var negatifi gördüm ama vajina bölgesi bi ağrı var Hastalıkları gelcek galiba ben kesin adet olcam darısı basınıza 😓

hayırlısı olsun kuzum, önümüzdeki aya inşallah 😔

Aa canim hosgeldin 😘 kızlar topicigimize kim gelmis :) arkadasin topice mutlaka bakin geyik bolumundeydi sanirim cok iyi :)))
Hoşbuldum, ne güzel bir karşılama oldu bu böyle :KK22:
Madem iyi buluyorsun topiği niye gelmiyorsun bakalım :KK70:

Hoşbuldum kuzum 😍
Bende düştüm aranıza :KK70:
Bende idim onlar gibi, onlar da bir gün hesaplayacak batını satını benim gibi.

ay iyi yaptın, herkes bir gün bu çukura düşecek 😂😂 inşallah tez zamanda çıkmak nasip olur gebiş kalırız bir an önce 🕺🕺

ay iyi yaptın, herkes bir gün bu çukura düşecek 😂😂 inşallah tez zamanda çıkmak nasip olur gebiş kalırız bir an önce 🕺🕺
Kimse düşmem demesin herkesin sonu burası :KK70:
5 yıldır imtina ile korunan biri olarak baktım adam beni sonunda boşayacak tımam mıdem yapalım çocuk dedim. Korunmasız ilk deneyimin hatırına batımı satımı yazdırmasam çatlardım. Çünkü neden yazdırmayayım. :deli:
Sen ne zamandır denemelerdesin kuzucuk?

Kimse düşmem demesin herkesin sonu burası :KK70:
5 yıldır imtina ile korunan biri olarak baktım adam beni sonunda boşayacak tımam mıdem yapalım çocuk dedim. Korunmasız ilk deneyimin hatırına batımı satımı yazdırmasam çatlardım. Çünkü neden yazdırmayayım. :deli:
Sen ne zamandır denemelerdesin kuzucuk?

ayy bencede başlayın 5 sene baş başa vakit geçirmeniz yeter🥰🥰🥰
Biz 15 aylık evliyiz 3 aydır istiyoruz kuzum, aslında biz 1-2 sene daha düşünmüyorduk ama çevremizde o kadar çok tüp bebekle uğraşan tanıdığımız vardı ki korktuk acaba olacak mı bizim diye bıraktık korunmayı, zaten öyle tek seferde olmuyormuş 3.ay denemelerimiz adetim bittince başlayacak İnşallah 😂😂

ayy bencede başlayın 5 sene baş başa vakit geçirmeniz yeter🥰🥰🥰
Biz 15 aylık evliyiz 3 aydır istiyoruz kuzum, aslında biz 1-2 sene daha düşünmüyorduk ama çevremizde o kadar çok tüp bebekle uğraşan tanıdığımız vardı ki korktuk acaba olacak mı bizim diye bıraktık korunmayı, zaten öyle tek seferde olmuyormuş 3.ay denemelerimiz adetim bittince başlayacak İnşallah 😂😂
Vay seni taze gelin 😍😍
İnşaallah 3.de tutsun Büşra kuzusu.
Bakalım benimki kaçıncıda tutacak.
Doktor 6 aydan önce olmuyor diye gelme dedi tımam dedim.
Normalde 1 seneden önce olmuyor diye gitmemek lazımmış da benim bir çikolata kisti durumum var. Ondan 6 ay deneyeceksiniz olmazsa geleceksiniz dedi.
Folik kullanıyor musunuz folik?

Vay seni taze gelin 😍😍
İnşaallah 3.de tutsun Büşra kuzusu.
Bakalım benimki kaçıncıda tutacak.
Doktor 6 aydan önce olmuyor diye gelme dedi tımam dedim.
Normalde 1 seneden önce olmuyor diye gitmemek lazımmış da benim bir çikolata kisti durumum var. Ondan 6 ay deneyeceksiniz olmazsa geleceksiniz dedi.
Folik kullanıyor musunuz folik?

kızz ne tazesi 3 aylık evli olanlar ve 3 aydır deneyenler var biz yine 1 sene verdik kendimize 😂😂
Anladım kuzum dediğin gibi 1 sene veriyor doktorlar çikolata kisti tedavisi olan arkadaşımız vardı aramızda balbocegi35 balbocegi35 inşallah geçip gider de tertemiz olursunuz tez zamanda ❤️
folik asit ben kilo yapar diye korkup kullanmadım ama burdaki arkadaşlardan duyduğum çoook şeye faydası varmış o yüzden yarın almayı düşünüyorum bende 😍😍
Bu arada saf katıksız zeytinyağı varsa eğer her sabah 1 tatlı kaşığı içmeyi deneyebilirsin çok faydalıymış belki kistlere de faydası vardır 🥰🥰

kızz ne tazesi 3 aylık evli olanlar ve 3 aydır deneyenler var biz yine 1 sene verdik kendimize 😂😂
Anladım kuzum dediğin gibi 1 sene veriyor doktorlar çikolata kisti tedavisi olan arkadaşımız vardı aramızda balbocegi35 balbocegi35 inşallah geçip gider de tertemiz olursunuz tez zamanda ❤
folik asit ben kilo yapar diye korkup kullanmadım ama burdaki arkadaşlardan duyduğum çoook şeye faydası varmış o yüzden yarın almayı düşünüyorum bende 😍😍
Bu arada saf katıksız zeytinyağı varsa eğer her sabah 1 tatlı kaşığı içmeyi deneyebilirsin çok faydalıymış belki kistlere de faydası vardır 🥰🥰
Sen ne tazesi dersen benim haşatım çıkmış oluyor o zaman 5 yılla :rolleyes: :KK70:
Yok yavrum ne kilosu.
2 aydır kullanıyorum. İlk ay folattro kullandım bu ay elenatal e geçiş yaptım. 3 gün sonra 3.kutuma başlayacağım.
Almayı bırak kilo vermişim :KK70:
Siyah üzüm yiyorum çekirdeği ile o da eritiyormuş.

Back