• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada aırı

Ne bilim sonradan okuyunca girmeyim diyorum ☺ bu arada aşırı göğüs hassasiyeti var ben de.. Hala pik deil testim.. Sanırım benım meşhur 12. Gün pikti umutla bekliyorum 1 haftanın daha gecmesıni.. Acaba diyorum ☺

olabilir canımm hep 12 ise yine o zaman olabilir 😍😍 bakalım benim ne zaman olcak bu ay 😂😂

Adet oldum olcam gibi agrilar var ya bacaklarim uyusuyo diz kapagima kadar rahim bolgem agriyo erkenmi gelcek acaba

Kuzum daha öncede böyle oluyor muydu ki 😔
Ya hayir ayni gun yada bigun oncesi boyle rahim bolgem agrir asaya dogru cekilir sanki adet gelcegini anlarim simdi sag sol kasik rahim bacaklar bel 😂 ne ararsan var ayim 22si olsa da su randevum gelse artık doktora herseyi soylicem 😂 iyice bi baksn bana

olabilir canımm hep 12 ise yine o zaman olabilir 😍😍 bakalım benim ne zaman olcak bu ay 😂😂
Yok genelde 15 veya 16 oluyordu.. Bi tek gecen ay 18. Gün oldu.. Acaba macun dan dolayı mı erken oldu ki.. Kafamda deli sorular 🙄 yanı su an 21. Gün hala pik yok 13 gün dısında.. Asırı goğuslerım sizliyoo şişti bi de

Ya hayir ayni gun yada bigun oncesi boyle rahim bolgem agrir asaya dogru cekilir sanki adet gelcegini anlarim simdi sag sol kasik rahim bacaklar bel 😂 ne ararsan var ayim 22si olsa da su randevum gelse artık doktora herseyi soylicem 😂 iyice bi baksn bana

valla bu psikoloji mahvetti bizi 😂😂

Kızlar benimde belim ağrıyor iki gündür özellikle eğilirken ya üşüttüm ya da dırının 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Back