- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.321
Sen niye test yapmiyon30 eylüldü benim daha olmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye test yapmiyon30 eylüldü benim daha olmadım
Eeeeh yetti bu vücudun kandırmacalarıSag sol yemiyom artik lan gecen ay sag kasigim bu ay sol kasigim
Dimi aman su regl gelio gitsede baslasam bu ay biraz da olsa umudum var enfeksiyon tamamen gittiyse bide su zeytin yagima baslim sen basladin dimiEeeeh yetti bu vücudun kandırmacaları
Allah allah neden sol tarafı ağrıyor gebe kalanların acaba of yetti canimacanım benim de sağ tarafım çok ağrımıştı ama adet oldum, bilemedim belirti midir genelde gebe olanların hep sol tarafı ağrıyor..
Dimi aman su regl gelio gitsede baslasam bu ay biraz da olsa umudum var enfeksiyon tamamen gittiyse bide su zeytin yagima baslim sen basladin dimi
Allah allah neden sol tarafı ağrıyor gebe kalanların acaba of yetti canima
Bilmiom ki olur herhaldekuzum ben direk bi kaşık yutamadım 1 kaşığı küçük kaseye koydum taze ekmek bandım yedm oda olur herhalde hem çok severim zaten taze ekmekle
Bence oturup konusmalısınız eşinizle.. Gerçekten isteyip istemediğini sorun. Üzülen sadece siz olursunuz böyle yapmaya devam ederse.. İki taraf ta elinden geleni yapmalıBenden bi bok olmaz bı ayda
Benımkı hıc bişeyden haberi yok tabi
Arkadaşı aramıs bı yere gıdıcem sende benımle gel diye.söz vermiş haspam.
Bastı gitti
Eve gelmesi 12-1
Erken kalkıyor dıye Gecede bişey yapmaz
Yarında dizisi çukur var yine olmaz
Bitti gitti işte kısmet değil
Boşu boşuna kendımı harab ediyorum haftalardır
Az önce bende haberlerde gördüm ikiz çocuğunu ve 2 yaşındaki kızını birini kapısına bırakıp kaçmış anne çocuklar koruma altına aldı. Herkesin derdi sıkıntısı olabilir ama çocuğu bırakıp gitmek nedirAllahim biz aramakla bulamiyoruz iki gunde dort bebek sokaga terk edilmis Sen buyuksun ya Rabb
Zeytınyagı olayı ne kacırmısım o kısmıDimi aman su regl gelio gitsede baslasam bu ay biraz da olsa umudum var enfeksiyon tamamen gittiyse bide su zeytin yagima baslim sen basladin dimi
Enfeksiyon iltap hepsini temizliyomus canim adet basladigi gun 15 gun boyunca her sabah ac karinla bi yemek kasigiZeytınyagı olayı ne kacırmısım o kısmı
Adet olim de bende yapicam mutlakaEnfeksiyon iltap hepsini temizliyomus canim adet basladigi gun 15 gun boyunca her sabah ac karinla bi yemek kasigi
Dun gece sohbet ederken bursdaki bi arkadasimiz önerdi yaptığı ay hamile kalmis bende hemen denemeye baslicam
Evdeki testlere çok güvenmiyorum canım. Yarın kan verince daha net öğrenirim hem doktor da bi bakar . Ayın 8 ine kadar doktorum yok .30 Eylül de gittim 2-3 gün geçerse test yaptır dedi. Ben de bekliyorum. Yarın da mecbur başka doktora gitcem. Hem varsa biraz değer yükselir. Çok düşük çıkıncada insan korkuyorE test yapsana canim
Hahahahhaah ınsallah kizzzzkız ne biliyim valla kim anlatsa sol kasığım batıyordu diye anlatıyor aklımda kalmış
Doktorum 2-3 gün bekle dedi Çarşamba gittiğimde. Ben de bekliyorum. Yoksa boşuna hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. İdrar negatif çıkıp kan pozitif olanlar var. Kan net sonuçSen niye test yapmiyon
Oo super ben de denetim adet olursam gökçen Erdoğan da paylasmıstı Zeytınyagı ve avokado hamıle kalmayı kolaylaştırıyor dıye.. TeşekkürlerEnfeksiyon iltap hepsini temizliyomus canim adet basladigi gun 15 gun boyunca her sabah ac karinla bi yemek kasigi
Dun gece sohbet ederken bursdaki bi arkadasimiz önerdi yaptığı ay hamile kalmis bende hemen denemeye baslicam
Aynn kuzum yapalim insallah faydasını goruruz hepimizAdet olim de bende yapicam mutlaka
Evet oyle canim valla bekleyebiliyorsan en guseli tabikiDoktorum 2-3 gün bekle dedi Çarşamba gittiğimde. Ben de bekliyorum. Yoksa boşuna hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. İdrar negatif çıkıp kan pozitif olanlar var. Kan net sonuç