- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.301
Oyle dusunme olcagi varsa oluyo zatrn bi damlasi bile yetiyoBenden bi bok olmaz bı ayda
Benımkı hıc bişeyden haberi yok tabi
Arkadaşı aramıs bı yere gıdıcem sende benımle gel diye.söz vermiş haspam.
Bastı gitti
Eve gelmesi 12-1
Erken kalkıyor dıye Gecede bişey yapmaz
Yarında dizisi çukur var yine olmaz
Bitti gitti işte kısmet değil
Boşu boşuna kendımı harab ediyorum haftalardır
İnşallah canım hayırlı olsun bebişim benimle olsunHadi hayırlısıı
Hamileee kalmismiydin sen canimmmOyle dusunme olcagi varsa oluyo zatrn bi damlasi bile yetiyoben bi damlayla hamile kalmistim
Gece yapmadan birakma sende bizde genelde o saatlerde iliski oluyo gec geliyoruz yorgun oluyo ama yinede afetmem
Ya benımki nazlı gelin gibi zaten dido ovulasyon yapım sanırım çatlamış atıyorumOyle dusunme olcagi varsa oluyo zatrn bi damlasi bile yetiyoben bi damlayla hamile kalmistim
Gece yapmadan birakma sende bizde genelde o saatlerde iliski oluyo gec geliyoruz yorgun oluyo ama yinede afetmem
Bende o moda girdim hadi hayırlısıPiskolojik olarak her ay belirti yasiyorum yasamadigim belirti kalmadi sanirim
Evet canim 3 sene kadar onceydi geri cekilmeyle korunurken oldu hemde ama malesef düşükHamileee kalmismiydin sen canimmm
Catlamamis ya hala pikÖğlen çok netti şimdi silikleşmiş biraz
Yarına kalırsa hiç olmayabilirCatlamamis ya hala pikbugun birak yarin yaparsin
Benden bi bok olmaz bı ayda
Benımkı hıc bişeyden haberi yok tabi
Arkadaşı aramıs bı yere gıdıcem sende benımle gel diye.söz vermiş haspam.
Bastı gitti
Eve gelmesi 12-1
Erken kalkıyor dıye Gecede bişey yapmaz
Yarında dizisi çukur var yine olmaz
Bitti gitti işte kısmet değil
Boşu boşuna kendımı harab ediyorum haftalardır
Allahim biz aramakla bulamiyoruz iki gunde dort bebek sokaga terk edilmisSen buyuksun ya Rabb
Bende o moda girdim hadi hayırlısı
Televizyonu kafasında kir sen cok yuz vermissin hefifine yaYarına kalırsa hiç olmayabilir
Insallah vardir canim ama aynilari bendede var testim negativ ciktiKızlar ya ilişki de sol kasıyım acıdı girip çıkarken bat 10 kasım sizce gebelik belirtisi olabilir mi bel ağrısı ve hafif meme hassasiyeti de var böyle olan var mi ya da fikri olan
Kızlar ya ilişki de sol kasıyım acıdı girip çıkarken bat 10 kasım sizce gebelik belirtisi olabilir mi bel ağrısı ve hafif meme hassasiyeti de var böyle olan var mi ya da fikri olan
E test yapsana canim30 eylüldü benim daha olmadım
Sag sol yemiyom artik lancanım benim de sağ tarafım çok ağrımıştı ama adet oldum, bilemedim belirti midir genelde gebe olanların hep sol tarafı ağrıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?