Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden bi bok olmaz bı ayda
Benımkı hıc bişeyden haberi yok tabi
Arkadaşı aramıs bı yere gıdıcem sende benımle gel diye.söz vermiş haspam.
Bastı gitti
Eve gelmesi 12-1
Erken kalkıyor dıye Gecede bişey yapmaz
Yarında dizisi çukur var yine olmaz
Bitti gitti işte kısmet değil
Boşu boşuna kendımı harab ediyorum haftalardır

Oyle dusunme olcagi varsa oluyo zatrn bi damlasi bile yetiyo ben bi damlayla hamile kalmistim
Gece yapmadan birakma sende bizde genelde o saatlerde iliski oluyo gec geliyoruz yorgun oluyo ama yinede afetmem

Oyle dusunme olcagi varsa oluyo zatrn bi damlasi bile yetiyo ben bi damlayla hamile kalmistim
Gece yapmadan birakma sende bizde genelde o saatlerde iliski oluyo gec geliyoruz yorgun oluyo ama yinede afetmem
Hamileee kalmismiydin sen canimmm

Ya benımki nazlı gelin gibi zaten dido ovulasyon yapım sanırım çatlamış atıyorum

Öğlen çok netti şimdi silikleşmiş biraz

Eklentiler

• EE57EFA6-7589-4606-B7FD-1C987C6E0C93.jpeg
    196,1 KB · Görüntüleme: 28

kuzum sen o gelene kadar yatma bakarsın sırnaşacağı tutar hiç belli olmaz

Kızlar ya ilişki de sol kasıyım acıdı girip çıkarken bat 10 kasım sizce gebelik belirtisi olabilir mi bel ağrısı ve hafif meme hassasiyeti de var böyle olan var mi ya da fikri olan

Kızlar ya ilişki de sol kasıyım acıdı girip çıkarken bat 10 kasım sizce gebelik belirtisi olabilir mi bel ağrısı ve hafif meme hassasiyeti de var böyle olan var mi ya da fikri olan
Insallah vardir canim ama aynilari bendede var testim negativ cikti

canım benim de sağ tarafım çok ağrımıştı ama adet oldum, bilemedim belirti midir genelde gebe olanların hep sol tarafı ağrıyor..

canım benim de sağ tarafım çok ağrımıştı ama adet oldum, bilemedim belirti midir genelde gebe olanların hep sol tarafı ağrıyor..
Sag sol yemiyom artik lan gecen ay sag kasigim bu ay sol kasigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…