• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum size.
Ben yumurtlamayı 19-20 Ekim gördüm değerlendirdik ve 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum yine bu şekilde çıkıyor anlam veremedim fikri olan var mı?

Eklentiler

• 485B8ED9-CE4B-4A94-B8EC-230488FFE20F.jpeg
    485B8ED9-CE4B-4A94-B8EC-230488FFE20F.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 28
Güzel geniş adayları siz bişey sorcam ben az önce ilişki yaptım da sol tarafim 8cime girerken acıdı sizce neden enfeksiyon yok acaba bebiş tutunmuş olabailir mi böyle olan var mi

Kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum size.
Ben yumurtlamayı 19-20 Ekim gördüm değerlendirdik ve 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum yine bu şekilde çıkıyor anlam veremedim fikri olan var mı?
Canım bu testler çok hassas oluyor bunlarda çok uzun bir süre pozitif gösteriyor

Canım catladıgında ılıskı olmazsa nokurkı
Catladiginda spermle bulusmazsa gebelik olmaz canim. Ya iceride sperm olmasi lazimki sukur bugun iliski olmus bu guzel bisey. Yada yumurta icerideyken yeni bir iliski olmasi lazimki ikisi bulussun gebelik olsun

Bu arada aırı
ortasından gir kızz nolcak, bende çoğu zaman kaçırıyorum 😍😍
Ne bilim sonradan okuyunca girmeyim diyorum ☺️ bu arada aşırı göğüs hassasiyeti var ben de.. Hala pik deil testim.. Sanırım benım meşhur 12. Gün pikti umutla bekliyorum 1 haftanın daha gecmesıni.. Acaba diyorum ☺️

Back