- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.281
Bende calisiyorum ya surekli hep kaçırioyom aralara felan dalıyorumÇok geride kalıyorum muhabbeti kacırıyoum hep
Bu arada aırı
Ne bilim sonradan okuyunca girmeyim diyorum ☺ bu arada aşırı göğüs hassasiyeti var ben de.. Hala pik deil testim.. Sanırım benım meşhur 12. Gün pikti umutla bekliyorum 1 haftanın daha gecmesıni.. Acaba diyorum ☺
30 eylüldü benim daha olmadımKızlar ya kasım ayinin ilk haftasindaki batlar cok yaklasti ❤❤ Acaba kimler hamile cok heyecanli❤
Olabilir ya da üşüttün mü acabaAdet oldum olcam gibi agrilar var ya bacaklarim uyusuyo diz kapagima kadar rahim bolgem agriyo erkenmi gelcek acaba
Ay bilmiyom. Ki ya yada adet erken olcam ondan sali gunu olmam gerekiyo normalde amaOlabilir ya da üşüttün mü acaba
Test yapsaydin ya cnm gecmis cunku30 eylüldü benim daha olmadım
Kuzum daha öncede böyle oluyor muydu kiAdet oldum olcam gibi agrilar var ya bacaklarim uyusuyo diz kapagima kadar rahim bolgem agriyo erkenmi gelcek acaba
Ya hayir ayni gun yada bigun oncesi boyle rahim bolgem agrir asaya dogru cekilir sanki adet gelcegini anlarim simdi sag sol kasik rahim bacaklar belKuzum daha öncede böyle oluyor muydu ki
Yok genelde 15 veya 16 oluyordu.. Bi tek gecen ay 18. Gün oldu.. Acaba macun dan dolayı mı erken oldu ki.. Kafamda deli sorularolabilir canımm hep 12 ise yine o zaman olabilirbakalım benim ne zaman olcak bu ay
O zaman Salı'yı bulursun canım zaten bişey kalmamış ya da bebiştendirAy bilmiyom. Ki ya yada adet erken olcam ondan sali gunu olmam gerekiyo normalde ama
Ya hayir ayni gun yada bigun oncesi boyle rahim bolgem agrir asaya dogru cekilir sanki adet gelcegini anlarim simdi sag sol kasik rahim bacaklar belne ararsan var ayim 22si olsa da su randevum gelse artık doktora herseyi soylicem iyice bi baksn bana
Yarın doktor a sıra aldım kan vercemTest yapsaydin ya cnm gecmis cunku
Hadi hayırlısııYarın doktor a sıra aldım kan vercem
Iyi yapmissin cnmYarın doktor a sıra aldım kan vercem
adet olsam da olmasam da o kriz geliyor banaBen tatli krizine giriyorum genelde
Birde sabah karnımın sağ alt tarafında kramplar oldu üşütme belirtisi sanki başım da ağrıyor pert oldum yaKızlar benimde belim ağrıyor iki gündür özellikle eğilirken ya üşüttüm ya da dırının
Piskolojik olarak her ay belirti yasiyorum yasamadigim belirti kalmadi sanirimKızlar benimde belim ağrıyor iki gündür özellikle eğilirken ya üşüttüm ya da dırının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?