- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.241
Evet cnmKuzu az akıntın mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnmKuzu az akıntın mi var
Sigara icmedin dimiHa öyleyse aldiriyim da yiyim bari bebiş için mecbur artık ne iyiyse yenecek❤
Yarin testi tekrarla canim bakalim catladi mi eger catlarsa yarin hemen olsun iliski olursa olmazsa diger gun kesin olsun
[/QUOTyarın olamıcak kuzum((
Cok sykur ya nıe bole gec yumurtladım anlamadımPik olmus kuzum sonunda ❤
Bugun ılıskı oldy canım ama ben ılıskıden sonra hemen kalktımkuzum zaten spermler kadın vücudunda 3 gün yaşayabiliyor bir gün eksik oldu diye bişey olmaz
AYnen yarın yapamam ama salı kesın olur:;olsun yarından sonra yap ama yap yani kaçırma normalde bir gün araylada öneriyor doktorlar ama eşinde sorun yoksa hergünde günde 1 kerede olur
Canım catladıgında ılıskı olmazsa nokurkıYarin testi tekrarla canim bakalim catladi mi eger catlarsa yarin hemen olsun iliski olursa olmazsa diger gun kesin olsun
Benimde canınbugünü saymazsak benim bata 4 gün kaldı
Olcagi varsa oluyo ya yok uzan ayaklari dik hepsi hikayeBugun ılıskı oldy canım ama ben ılıskıden sonra hemen kalktım
Cok gusel yazin yapmiyolarmi ya gelimEki Görüntüle 2550794 Eki Görüntüle 2550795
Kızlarr çok eğlenceliydi yine ya ama çok duramadık, danslar geçitler çok güzeldi
HAyırlısı valla sımdı benım beklenen adet tarıhım ılerıye mı sardı acabaOlcagi varsa oluyo ya yok uzan ayaklari dik hepsi hikaye
Bende 2 aydır kullanıyorum.Kizlarr folik asit kullaniyor musunuz ?
Yumurtlamadan sayiyosun 14. Gun olmasi lasim 17 18 si felan olursun diye dusunuyorumHAyırlısı valla sımdı benım beklenen adet tarıhım ılerıye mı sardı acaba
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebeliğe hazırlık sürecinizi bizimle birlikte takip etmek istiyorsanız bu mesajımı alıntılayarak;
Son adet tarihinizi (sat)
Beklenen adet tarihinizi (bat)
Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)
❤ GÜZELLER GÜZELİ HAMİŞ ADAYLARIMIZ ❤
Kullanıcı Adı Beklenmeyen Adet Tarihi (BAT) D1DEM 5 Aralık ARALIK 13 Kasımm_aslicim 13 Kasım 7 Kasım 14 Kasım 16 Kasım 10 Kasım 13 KasımPapatyaa90 13 Kasım Mrs terazi essram 8 KasımHaticehakance3567 7 Kasım 7 Kasım 19 Kasım 10 Kasım 12 Kasım RSHN 20 Kasım 23 KasımDerya Leia 6 Kasım 8 KasımDerya calbay 13 Kasım 20 Kasım 5 Kasım 15 Kasım 12 Kasım 29 KasımMuallimehanimmm 29 Kasımsardunya58 10 Kasım 10 Kasım omurresul26 8 Kasım canmervisim 3 Kasım minnosella098 8 Kasım Parrot24 12 Kasım
Normalde 13kasım gosterıyorduYumurtlamadan sayiyosun 14. Gun olmasi lasim 17 18 si felan olursun diye dusunuyorum
Yumurtlama gec oldugu icin atti bence benim hep yumurtlamadan tam 15. Gun hasta oluyorumNormalde 13kasım gosterıyordu
YazalimBende bat ımı yazdırmak istiyorum ben de, beni de yazın benim de bat'ım olsun
Ya bnde oyleyim caniniz cekmesin simdi firin sutlac yaptmKizlar iştahım acildi agzimm bos durdukca canim bisiler yemek istiyor normalde cok yiyen biri degilim 53 kiloydum 55 olmuşum