- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.921
Ben bu ay soldan yumurtladimbenimkide 9 kasım tek tüplü olunca ovulasyon testi yapsamda hangi taraftan yumurtladığımı bilmiyorum işte o sıkıntı oluyor
Oyle vallaHiç sorma sevinçten deliye dönerim lan
Ne taraf agrirsa ordan mi oluyor yumurtlama canım benimde sol tarafım ağrıyorBen bu ay soldan yumurtladimacayip hisediyorum yumurtlamami
Onu tam bilmiyorum ama ben oyle dusundum yumurtlamadan beri agriyo sol tarafim hatta bazen sanki orda bisiler dolaniyo gibi kalp atiyo gibi felanNe taraf agrirsa ordan mi oluyor yumurtlama canım benimde sol tarafım ağrıyor
benim tüplerim ameliyat geçirdiği için normal zamandada ağrı kramp yapıyor o yüzden anlayamıyorumBen bu ay soldan yumurtladimacayip hisediyorum yumurtlamami
Pıt pıt atiyor gibi değil mi sankiOnu tam bilmiyorum ama ben oyle dusundum yumurtlamadan beri agriyo sol tarafim hatta bazen sanki orda bisiler dolaniyo gibi kalp atiyo gibi felan
Aynm kiz bugun oyle oldu ni 5 saniyePıt pıt atiyor gibi değil mi sanki
Test yapiyosan sorun yok ben hisetmeme ragmen yapiyorum testibenim tüplerim ameliyat geçirdiği için normal zamandada ağrı kramp yapıyor o yüzden anlayamıyorum
Testi yapıyorum bu ay 13. gün yumurtladım 15. gün çatladı bakalım ne olacakTest yapiyosan sorun yok ben hisetmeme ragmen yapiyorum testi
Insallah gusel haberler verirsin bizeTesti yapıyorum bu ay 13. gün yumurtladım 15. gün çatladı bakalım ne olacak
Ya Ben yumurtlamıyorum herhalde benim hissettiğim hiç bisey yokBen bu ay soldan yumurtladimacayip hisediyorum yumurtlamami
İnsallah bebek sinyalleridir ya psikolojik değildir yaAynm kiz bugun oyle oldu ni 5 saniyegeçti geri
Ben acayip hisediyorum goguslerim yumurtlamada bi basliyo adete kadar agrisi cogaliyoYa Ben yumurtlamıyorum herhalde benim hissettiğim hiç bisey yokMasallah sen sağı solu bile ayırt ediyorsun
Insallah kuzumda noooİnsallah bebek sinyalleridir ya psikolojik değildir ya
kuzum hiç ihtimal yok zaten olursada mucize olur muhtemelen ameliyattan dolayı içerlerde biyerlerde yapışıklık oluştu yine ondan olmuyor gibi geliyor. ama doktorum sol tüpün açık hormonların gayet normal rahim temiz olmaması için hiç bi sebep yok sadece dış gebelik riskin var tüpler ameliyatlı olduğu için yumurtayı rahime taşıyamayabilir dedi adetin gelmezse direk gel dediInsallah gusel haberler verirsin bize
İnsallah eğer hamileysen bu gece rabbim sana rüyanda göstersinInsallah kuzumda nooo
Insallah olur imkansız degil sonucta niye mucize olsumkuzum hiç ihtimal yok zaten olursada mucize olur muhtemelen ameliyattan dolayı içerlerde biyerlerde yapışıklık oluştu yine ondan olmuyor gibi geliyor. ama doktorum sol tüpün açık hormonların gayet normal rahim temiz olmaması için hiç bi sebep yok sadece dış gebelik riskin var tüpler ameliyatlı olduğu için yumurtayı rahime taşıyamayabilir dedi adetin gelmezse direk gel dedi
Amin kuzumİnsallah eğer hamileysen bu gece rabbim sana rüyanda göstersin
bu saatlere kadar uyumayışımız sebebi zaten hep o bebek olmayışıİnsallah eğer hamileysen bu gece rabbim sana rüyanda göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?