- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.941
Belki duam kabul olur görürsün ne görürsen beni etiketle yaz meraj ederimAmin kuzum
Ama ben ruya görmüyorum kolay kolay gordummude ya aynisi yada tersi cikiyo cok nadir gorurum ruya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki duam kabul olur görürsün ne görürsen beni etiketle yaz meraj ederimAmin kuzum
Ama ben ruya görmüyorum kolay kolay gordummude ya aynisi yada tersi cikiyo cok nadir gorurum ruya
En son ruyada esimin beni terk etrihini gordum uyandım agliyom. Hickira hickira bogasim geldi kavga ettimbu saatlere kadar uyumayışımız sebebi zaten hep o bebek olmayışı uyumayınca rüyada göremiyoruz
İnşallah canım hepimize nasip etsin Allah. ben zaten en çok eşim için istiyorum dedim ya ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok çocuklarada çok düşkün olsa koç kesicem diyor başka çocuklara bakıyor içi gidiyor biliyorum ama elimden bişey gelmiyor. ama allah için bana hiç yüklenmiyor kısmetimizde varsa olur yoksa olmaz senden önemli değil diyorInsallah olur imkansız degil sonucta niye mucize olsum tek tuplese hamile kalan biton insan var onu kafama takma fazla bence
Gorursem kesin etiketlicem kuzumBelki duam kabul olur görürsün ne görürsen beni etiketle yaz meraj ederim
bu saatlere kadar uyumayışımız sebebi zaten hep o bebek olmayışı uyumayınca rüyada göremiyoruz
Didoş gilin orda iki saat geri olduğu için şu an sanırsam 12 olması lazım bizim burda da gece 2 o yüzden biz gece kuslariyiz
Ay ağzın bal yesin ınsallah güzel kız Amin allahimGorursem kesin etiketlicem kuzum
Seninde bat yakin insallah sende gebesindir bak sogan kuru felan yapmissin umutlandim baya senden
Ay ne gusel esinin bukadR hevesli olmasi insallah rabbim nasip eder en kisa zamamdaİnşallah canım hepimize nasip etsin Allah. ben zaten en çok eşim için istiyorum dedim ya ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok çocuklarada çok düşkün olsa koç kesicem diyor başka çocuklara bakıyor içi gidiyor biliyorum ama elimden bişey gelmiyor. ama allah için bana hiç yüklenmiyor kısmetimizde varsa olur yoksa olmaz senden önemli değil diyor
benimde rüyamda eşim başka kadınla fingirdiyordu uyandım kim o kadın diye başladım adam hangi kadın dedi gece gece bi kavga ettim lütfen düzgün rüya gör kabak benim başıma patlıyor dediEn son ruyada esimin beni terk etrihini gordum uyandım agliyom. Hickira hickira bogasim geldi kavga ettim
Bzi geceyi yarıladık bakalımEvet 12 daha
Piskolojik napalimbenimde rüyamda eşim başka kadınla fingirdiyordu uyandım kim o kadın diye başladım adam hangi kadın dedi gece gece bi kavga ettim lütfen düzgün rüya gör kabak benim başıma patlıyor dedi
Sesli güldüm labenimde rüyamda eşim başka kadınla fingirdiyordu uyandım kim o kadın diye başladım adam hangi kadın dedi gece gece bi kavga ettim lütfen düzgün rüya gör kabak benim başıma patlıyor dedi
Benim yarın is var pazartesi tatilim,Bzi geceyi yarıladık bakalım
amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin. bazen görüyorum televizyonda çocuklara eziyet eden kendi çocuğunu öldürenleri Allahım diyorum böyle kıymet bilmezlere nasip edeceğine o çocuğa layıkıyla anne babalık edeceklere nasip et diyorum hele eşim onları görünce kafayı yiyorAy ne gusel esinin bukadR hevesli olmasi insallah rabbim nasip eder en kisa zamamda
Yatsana kuzu sen yorulmadın mı valla hayranım sana hem iş hem koca hem bura valla hzina kimse yetişemezBenim yarın is var pazartesi tatilim,
Ben cocuklara karsi cok hasasim zaten etmedigim beddua kalmiyo onlaraamin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin. bazen görüyorum televizyonda çocuklara eziyet eden kendi çocuğunu öldürenleri Allahım diyorum böyle kıymet bilmezlere nasip edeceğine o çocuğa layıkıyla anne babalık edeceklere nasip et diyorum hele eşim onları görünce kafayı yiyor
Alistim diyelim 10 senedir bu tempoyla calisiyorum kendi is yerimiz bide yoruldugumda oturuyorum dinleniyorum felanYatsana kuzu sen yorulmadın mı valla hayranım sana hem iş hem koca hem bura valla hzina kimse yetişemez
Allah hak edene güzel anne baba olacaklara nasip etsin inşallah melekleriBen cocuklara karsi cok hasasim zaten etmedigim beddua kalmiyo onlara
Gençlik işte bak bende kocayı uyuttum buralarda takılıyorum. yumurtlama günüm bitti ya işim bitti onunla uyusunYatsana kuzu sen yorulmadın mı valla hayranım sana hem iş hem koca hem bura valla hzina kimse yetişemez