- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.901
senin bat ne zaman kuzumTest negativ deilim lan,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin bat ne zaman kuzumTest negativ deilim lan,
Yaaaa daha olur canim yaşın gennc 24 bendeBu ayın 21 inde 20 olacam canım
Benim bu agrilarim 3 aydir var ilk ay gittim hastaneye bisi yok dediler 2. Ay yine gittim bi sivi aldilar sanirim onu kontr etiler ve eve hastaneden kagit geldi ilaci 1 hafta kullan diyr bu ay kullandim enfeksiyonum gecti gibi koku yok cunkuaynen enfeksiyon kasık bel ağrsı yapıyor kasıklarda dolgunluk hissi yapar. antibiyotiğin yan etkileri fazla zaten saf zeytin yağı doğal bişey zararı yok faydası çok
Bende diyorum anlamıyorYaaa birak.sen su testiii daha 3 gun var diosunnnnn geçmemiş ki adetin adeti 1 gun oluo test yapanlar dada çıkmadımı.cikmiyor bekleee bana doğuyor
İnsallah canim yaYaaaa daha olur canim yaşın gennc 24 bende
Bak ben sali gunu adet olcam tam gunum. SasmazYaaa birak.sen su testiii daha 3 gun var diosunnnnn geçmemiş ki adetin adeti 1 gun oluo test yapanlar dada çıkmadımı.cikmiyor bekleee bana doğuyor
Ayim 5 de sali gunusenin bat ne zaman kuzum
İnsallah bidaha asla olmaz tatlımBenim bu agrilarim 3 aydir var ilk ay gittim hastaneye bisi yok dediler 2. Ay yine gittim bi sivi aldilar sanirim onu kontr etiler ve eve hastaneden kagit geldi ilaci 1 hafta kullan diyr bu ay kullandim enfeksiyonum gecti gibi koku yok cunku
Insallah kuzum sizlerden guzel haberler bekliyorumİnsallah bidaha asla olmaz tatlım
eğer zeytin yağını bulabilirsen dene sen görüceksin etkisini ama her ay adet başlayınca başla 15 -20 gün yap bırak bidahaki ay adet olduğunda yine başla komple temizlesin fitiller antibiyotikler geçici tedavi ediyorBenim bu agrilarim 3 aydir var ilk ay gittim hastaneye bisi yok dediler 2. Ay yine gittim bi sivi aldilar sanirim onu kontr etiler ve eve hastaneden kagit geldi ilaci 1 hafta kullan diyr bu ay kullandim enfeksiyonum gecti gibi koku yok cunku
Var turkiyeden getirdik hemde saf zeytin yagi adet olim baslicam. Hemen yapmayaeğer zeytin yağını bulabilirsen dene sen görüceksin etkisini ama her ay adet başlayınca başla 15 -20 gün yap bırak bidahaki ay adet olduğunda yine başla komple temizlesin fitiller antibiyotikler geçici tedavi ediyor
inşallah gelmezAyim 5 de sali gunu
İnsallah kuzum heralde o çift çizgiyi görünce sevinçten ölmezsem iyiInsallah kuzum sizlerden guzel haberler bekliyorum
şifa olsun inşallah benim yaşım 36 oğlum 17 yaşında öteki oğlum 13 yaşında ilk gebeliğimde düşük yaptım bunlar olurken kadınsal durumları çok iyi öğrendim maşallahVar turkiyeden getirdik hemde saf zeytin yagi adet olim baslicam. Hemen yapmaya
Insallahda hic gelmicek gibi gelmiyoinşallah gelmez
Valla cok tsk ederiz bilgi icin insallah bizede yararşifa olsun inşallah benim yaşım 36 oğlum 17 yaşında öteki oğlum 13 yaşında ilk gebeliğimde düşük yaptım bunlar olurken kadınsal durumları çok iyi öğrendim maşallah
Aglarim lanİnsallah kuzum heralde o çift çizgiyi görünce sevinçten ölmezsem iyi
benimkide 9 kasım tek tüplü olunca ovulasyon testi yapsamda hangi taraftan yumurtladığımı bilmiyorum işte o sıkıntı oluyorInsallahda hic gelmicek gibi gelmiyo
Hiç sorma sevinçten deliye dönerim lanAglarim lan
İnşallah canımValla cok tsk ederiz bilgi icin insallah bizede yarar