• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen enfeksiyon kasık bel ağrsı yapıyor kasıklarda dolgunluk hissi yapar. antibiyotiğin yan etkileri fazla zaten saf zeytin yağı doğal bişey zararı yok faydası çok
Benim bu agrilarim 3 aydir var ilk ay gittim hastaneye bisi yok dediler 2. Ay yine gittim bi sivi aldilar sanirim onu kontr etiler ve eve hastaneden kagit geldi ilaci 1 hafta kullan diyr bu ay kullandim enfeksiyonum gecti gibi koku yok cunku

Benim bu agrilarim 3 aydir var ilk ay gittim hastaneye bisi yok dediler 2. Ay yine gittim bi sivi aldilar sanirim onu kontr etiler ve eve hastaneden kagit geldi ilaci 1 hafta kullan diyr bu ay kullandim enfeksiyonum gecti gibi koku yok cunku
İnsallah bidaha asla olmaz tatlım 🥰🤲🏻

eğer zeytin yağını bulabilirsen dene sen görüceksin etkisini ama her ay adet başlayınca başla 15 -20 gün yap bırak bidahaki ay adet olduğunda yine başla komple temizlesin fitiller antibiyotikler geçici tedavi ediyor

eğer zeytin yağını bulabilirsen dene sen görüceksin etkisini ama her ay adet başlayınca başla 15 -20 gün yap bırak bidahaki ay adet olduğunda yine başla komple temizlesin fitiller antibiyotikler geçici tedavi ediyor
Var turkiyeden getirdik hemde saf zeytin yagi adet olim baslicam. Hemen yapmaya

Var turkiyeden getirdik hemde saf zeytin yagi adet olim baslicam. Hemen yapmaya
şifa olsun inşallah :dua: benim yaşım 36 oğlum 17 yaşında öteki oğlum 13 yaşında ilk gebeliğimde düşük yaptım bunlar olurken kadınsal durumları çok iyi öğrendim maşallah :işsiz:

şifa olsun inşallah :dua: benim yaşım 36 oğlum 17 yaşında öteki oğlum 13 yaşında ilk gebeliğimde düşük yaptım bunlar olurken kadınsal durumları çok iyi öğrendim maşallah :işsiz:
Valla cok tsk ederiz bilgi icin insallah bizede yarar 🥰

Back