• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MimiLA MimiLA uzakdan bakma 😂😂 girsene sohbete davetiyemi bekliyon
Yav gircem benimki mırıldanıyor bana ilgi göster napiyosun telefonda habire diye , gösteriyorum bunların hepsi Türkçe çevir diyo. Bende bildigin hikaye okuyorum sözde biz çok güncel bilimsel seyleri tartışıyoruz burada 🤣🤣🤣 aaa be kadar iyi bi ortam diyo garibim :KK70: :KK70:

Yav gircem benimki mırıldanıyor bana ilgi göster napiyosun telefonda habire diye , gösteriyorum bunların hepsi Türkçe çevir diyo. Bende bildigin hikaye okuyorum sözde biz çok güncel bilimsel seyleri tartışıyoruz burada 🤣🤣🤣 aaa be kadar iyi bi ortam diyo garibim :KK70: :KK70:
Yabancimi kiz seninki

sabah 6 da işe gidiyor adam gözünü açamıyor onu nasıl yapacak :KK70: :KK70: hadi o gözünü açtı diyelim ben açamıyorum :KK70:
Ozamam isten geldikden sonra guselce dinlensin oyle 😂 ben 2 kere sabah dürttüm uyandirdim 😂 yaprik cok hosuna gitmis sabah kaldir diyo

yalanda değil bizim güncel konumuz bebek bilimsel olan kısmıda bebek yapmaya yarayan ilaçlar kürler vs :D

Back