• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne taraf agrirsa ordan mi oluyor yumurtlama canım benimde sol tarafım ağrıyor
Onu tam bilmiyorum ama ben oyle dusundum yumurtlamadan beri agriyo sol tarafim hatta bazen sanki orda bisiler dolaniyo gibi kalp atiyo gibi felan 😂

Ya Ben yumurtlamıyorum herhalde benim hissettiğim hiç bisey yok 🤦‍♀️ Masallah sen sağı solu bile ayırt ediyorsun 🤣
Ben acayip hisediyorum goguslerim yumurtlamada bi basliyo adete kadar agrisi cogaliyo 😂 kasik agriyo ya sag ya sol ya ikisi 😂 test yapmama gerek yokda yapiyom işte

Insallah gusel haberler verirsin bize 🥰🥰🥰
kuzum hiç ihtimal yok zaten olursada mucize olur muhtemelen ameliyattan dolayı içerlerde biyerlerde yapışıklık oluştu yine ondan olmuyor gibi geliyor. ama doktorum sol tüpün açık hormonların gayet normal rahim temiz olmaması için hiç bi sebep yok sadece dış gebelik riskin var tüpler ameliyatlı olduğu için yumurtayı rahime taşıyamayabilir dedi adetin gelmezse direk gel dedi

kuzum hiç ihtimal yok zaten olursada mucize olur muhtemelen ameliyattan dolayı içerlerde biyerlerde yapışıklık oluştu yine ondan olmuyor gibi geliyor. ama doktorum sol tüpün açık hormonların gayet normal rahim temiz olmaması için hiç bi sebep yok sadece dış gebelik riskin var tüpler ameliyatlı olduğu için yumurtayı rahime taşıyamayabilir dedi adetin gelmezse direk gel dedi
Insallah olur imkansız degil sonucta niye mucize olsum 😂 tek tuplese hamile kalan biton insan var onu kafama takma fazla bence 🥰

Back