- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.821
Kuzu ben yurtdisindayim buna diger kizlar cevap versinKızlar hangi folik asiti kullaniyorsunuz acabaa
Birbirimize iyi gelmemiz kadar gusel bisi yok..
Benimkide oyle diyokiskaniyom artik felan adam konusuyo buraya daliyom dinlemiyom bile bazem
Benimkide gecem diyo iyi anlasiyomuz felanbenimkide diyor ki Didoşla mı konuşuyorsunsana didoş diyor, diyorum sen nerden biliyosun telefondan görüyormuş
YaaaaaKuzu ben yurtdisindayim buna diger kizlar cevap versin
Benimkide gecem diyo iyi anlasiyomuz felanoyleyiz dedim kanka olduk
Yaaaaatamam çiçek hanımım turkiyedeki kizlar duysun beni
Oyle kuzum.valla öyle ya çok seviyorum sizleri burayı kafam dağılıyor dediğiniz gibi hem arada başka şeylerde konuşuyoruz hem dertleşiyoruz
He valla misafrlikteydik herkes konuşuyor ben katilamiyom telefonu elimden bırakmıyom herkes diyor buna ne olmuş benim ki diyor kadınlar kulubundedir oraya dalmistir diyor yaBirbirimize iyi gelmemiz kadar gusel bisi yok..
Benimkide oyle diyokiskaniyom artik felan adam konusuyo buraya daliyom dinlemiyom bile bazem
Oyle kuzum.Ilk defa gebelik testine aglamadim lan kendimle gurur duyudm valla
Vitaminleri nasil acaba bende diofol kullanıyorum eczaneciye dedim gebelik.oncesi die en iyisi bu demistiiiii canimkuzum burdan bi arkadaşımızın önerisiyle Falio alcam ben pazartesi günü, adet bitincede başlıycam hemen
Vitaminleri nasil acaba bende diofol kullanıyorum eczaneciye dedim gebelik.oncesi die en iyisi bu demistiiiii canim
Bi arasdir canim.eczacinada sorabilirsin gebelik öncesi die vitaminlerine gore değişiyormuşhiç bilmiyorum valla bakmak lazım ona bende ilk defa kullanacağım
Bagimlisi olsum buranınHe valla misafrlikteydik herkes konuşuyor ben katilamiyom telefonu elimden bırakmıyom herkes diyor buna ne olmuş benim ki diyor kadınlar kulubundedir oraya dalmistir diyor ya
Aynn cocuk yapmaya basladigimiz da dedim ki bunlar sacmaliyo ya cocuk yapma ya birlikde karar veriyosun adama nasil supriz yapiyo bunlar sonra anladimağlamıycaz tabi kız deli, bende çok üzülüyordum ama artık olgunlaşıyoruz sanırım, böyle negatif göre göre bir gün aman yine negatif çıkcak diye yapcaz ama bi bakcaz ikinci çizgi çıkcak inşallah
3 ayNekdrlik evlisiniz siz.kizlar ben 3
Bende taze gelinim.diyebilirim senlee konuşmuştuk bunu
Nekdr bi süredir isdiyosunz canim bende 3 yıl.ama 25 ekimde vajinismusu yendim15 ay oldu canım
EvetBende taze gelinim.diyebilirim senlee konuşmuştuk bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?