Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birbirimize iyi gelmemiz kadar gusel bisi yok..
Benimkide oyle diyo kiskaniyom artik felan adam konusuyo buraya daliyom dinlemiyom bile bazem

benimkide diyor ki Didoşla mı konuşuyorsun sana didoş diyor, diyorum sen nerden biliyosun telefondan görüyormuş

Birbirimize iyi gelmemiz kadar gusel bisi yok..
Benimkide oyle diyo kiskaniyom artik felan adam konusuyo buraya daliyom dinlemiyom bile bazem
He valla misafrlikteydik herkes konuşuyor ben katilamiyom telefonu elimden bırakmıyom herkes diyor buna ne olmuş benim ki diyor kadınlar kulubundedir oraya dalmistir diyor ya

Oyle kuzum. Ilk defa gebelik testine aglamadim lan kendimle gurur duyudm valla

ağlamıycaz tabi kız deli, bende çok üzülüyordum ama artık olgunlaşıyoruz sanırım, böyle negatif göre göre bir gün aman yine negatif çıkcak diye yapcaz ama bi bakcaz ikinci çizgi çıkcak inşallah

Aynn cocuk yapmaya basladigimiz da dedim ki bunlar sacmaliyo ya cocuk yapma ya birlikde karar veriyosun adama nasil supriz yapiyo bunlar sonra anladim sen aylarca negativ gor yine negativ bekle pozitif olsun al sana supriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…