• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin, peki eşiniz sperm testi yaptırdı mı? Tek tüple de hamile kalan çok kişi var. ilişkiden sonra sol tarafınıza doğru yatın bence, ovulasyon ile yumurtlamanızı takip ettiniz mi hiç peki
Evet yaptırdık eşimde sorun yok test yapıldı ovulasyon testinide 3 aydır kullanıyorum ama daha tık yok

Insallah en kisa zamamda hepimize nasip olur canim herseyin hayirlisi yumurtlamani takip et esinde bi gozuksun bence m..
ay ne gusel 2 evladin var kiz 😂 biz bitane bulamadik 😂
Ah kuzum 2 tane varda babasının yüzünden görüşemiyoruz işte. yumurtlamayı takip ediyorum zaten 3 aydır değerlendirdik adete 6 gün kaldı

Evet kzuum bu ay işte hem soğan kürü yaptım hem de ovu testi ilk defa bunlari denedim bakalım beklemedeyim ne olacak 🥰
Bende yapicam adetim gelsin biter bitmez baslicam 🥰 zaten enfeksiyon vardi ya iyi gelir hemde rahim guselce temizlenir yumurtlamaya kadar

Bende yapicam adetim gelsin biter bitmez baslicam 🥰 zaten enfeksiyon vardi ya iyi gelir hemde rahim guselce temizlenir yumurtlamaya kadar
Ayenb canım bende bu ay test kullancam diye başladim sürekli enfeksiyon vardi bende de bende kendi kendime dedim bunu içim en azından içim temizlensin dedim işimi garantiye alım diye 🥰😂

Ayenb canım bende bu ay test kullancam diye başladim sürekli enfeksiyon vardi bende de bende kendi kendime dedim bunu içim en azından içim temizlensin dedim işimi garantiye alım diye 🥰😂
Iyi yapmissin enfeksiyon icim cok iyimis 🥰 ay bak gusel haberler bekliyorum senden bu ay sogam kurude yapmissin ohh

Kızlar sizlere nacizane bir iki tavsiyem var ben sizden biraz daha kıdemliyim gibi bir düşük iki çocuk doğurdum gerçi 3. yü bekliyorum orası ayrı ama sizinlede paylaşayım. ben ikinci oğluma hamile kalmak istiyordum ama korunmadığım halde 7 ay olmadı. çok yaşlı bi teyze dediki saf işlem görmemiş zeytin yağını sabahları bi yemek kaşığı iç dedi. bende dediğini yaptım o ay hamile kaldım. oysa bende iltahap varmış ondan olmuyormuş zeytin yağı içerdeki bütün iltahabı dışarıya attı gözümlede gördüm yani. ikincisi adetiniz düzgün değilse benim doktorum özellikle hamile kalmak isteyen bayanlar için bitkisel bi ilaç verdi bana eczanelerde var ama reçeteylede alınıyor kendisi hayıt tohumundan yapılıyor hiç bi yan etkisi zararı yok. 3 ay kullandım ben adetim onu kullanırken 27. gün dedimi geliyordu aynı zamanda adet düzenleyip hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir hap ismi AGNUCASTON isterseniz araştırın ben fayda gördüm.

Kızlar sizlere nacizane bir iki tavsiyem var ben sizden biraz daha kıdemliyim gibi bir düşük iki çocuk doğurdum gerçi 3. yü bekliyorum orası ayrı ama sizinlede paylaşayım. ben ikinci oğluma hamile kalmak istiyordum ama korunmadığım halde 7 ay olmadı. çok yaşlı bi teyze dediki saf işlem görmemiş zeytin yağını sabahları bi yemek kaşığı iç dedi. bende dediğini yaptım o ay hamile kaldım. oysa bende iltahap varmış ondan olmuyormuş zeytin yağı içerdeki bütün iltahabı dışarıya attı gözümlede gördüm yani. ikincisi adetiniz düzgün değilse benim doktorum özellikle hamile kalmak isteyen bayanlar için bitkisel bi ilaç verdi bana eczanelerde var ama reçeteylede alınıyor kendisi hayıt tohumundan yapılıyor hiç bi yan etkisi zararı yok. 3 ay kullandım ben adetim onu kullanırken 27. gün dedimi geliyordu aynı zamanda adet düzenleyip hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir hap ismi ANGUCASTON isterseniz araştırın ben fayda gördüm.

ay benim teyzem kendisi zeytinyağı yapıyor hep orjinal saf zeytinyağım var sabahları içeyim o zaman 1 kaşık ❤❤ Çok teşekkür ederizzz valla böyle tecrübelilerden bişeyler duyunca daha da mutlu oluyor insan, kulaktan dolma değil çünkü ❤❤ benim adetlerim çok düzensiz o ilacı araştıracağım hemen ❤️❤️

Kızlar sizlere nacizane bir iki tavsiyem var ben sizden biraz daha kıdemliyim gibi bir düşük iki çocuk doğurdum gerçi 3. yü bekliyorum orası ayrı ama sizinlede paylaşayım. ben ikinci oğluma hamile kalmak istiyordum ama korunmadığım halde 7 ay olmadı. çok yaşlı bi teyze dediki saf işlem görmemiş zeytin yağını sabahları bi yemek kaşığı iç dedi. bende dediğini yaptım o ay hamile kaldım. oysa bende iltahap varmış ondan olmuyormuş zeytin yağı içerdeki bütün iltahabı dışarıya attı gözümlede gördüm yani. ikincisi adetiniz düzgün değilse benim doktorum özellikle hamile kalmak isteyen bayanlar için bitkisel bi ilaç verdi bana eczanelerde var ama reçeteylede alınıyor kendisi hayıt tohumundan yapılıyor hiç bi yan etkisi zararı yok. 3 ay kullandım ben adetim onu kullanırken 27. gün dedimi geliyordu aynı zamanda adet düzenleyip hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir hap ismi ANGUCASTON isterseniz araştırın ben fayda gördüm.
Zeytin yagini tam nezaman baslaniyo adet basindan diger adete kadar mi bunu yapabilirim

Back