• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alıştım artik sanirim 😂 ben bide kafami yonetebiliyorum dusuncelerimi fekan boyke içimden kendimle konusup küfrediyorm mesela bi yanim acaba hamilemisin derken diger yandan 😂😂 lan bi git enfeksiyon vardi ne hamilelligi felan böyle 😂 sürüşüp gidiyoz
Bana da senden bulasın artık bende böyle olacam ya takmicsm sen daha çabuk hamile kalırsın valla bu enerji bu pozitif düşüncelerle 👏🏻🤗🥰

Kiz hasta olursun bu saatte ama ya 🤔
Düzenli.kalabiliosaniz banada fikir verin bazen canim cok temizlik yapmak isdio bazen bi salıyorum tam salıyorum dolabimi 1 hafta düzenli görüyorum sonra savaş alanı gbiiiii ne yapıyorum bi anlasam

Bana da senden bulasın artık bende böyle olacam ya takmicsm sen daha çabuk hamile kalırsın valla bu enerji bu pozitif düşüncelerle 👏🏻🤗🥰
Stresin engel oldugu ogrendigimden beri kafaya takmamaya çalışıyorum 😂 burda bide sizlerle yazisiyorum kafamda dagiliyo ixi geliyo 😊

Kızlar inannin takmayalım kafamıza düşünmeyelim saymayalım bat günlerimizi suan ben takvime bakmıyorum.bile relax sakinim hakkımızda hayirlisi neyse o olsun diyorum

Düzenli.kalabiliosaniz banada fikir verin bazen canim cok temizlik yapmak isdio bazen bi salıyorum tam salıyorum dolabimi 1 hafta düzenli görüyorum sonra savaş alanı gbiiiii ne yapıyorum bi anlasam
Her dagittigini hemen geri toplarsan duzenin yerine oturur ama amannnnn yarin yaparim dersn bidaha yapmazsin 😂

Stresin engel oldugu ogrendigimden beri kafaya takmamaya çalışıyorum 😂 burda bide sizlerle yazisiyorum kafamda dagiliyo ixi geliyo 😊
Bana da iyi oldu ya iyi ki karşıma çıktı senin topigin ve sizler eskiden hamilelik pozitif olmasa ağlardim kafayı yerdim ama artık normal karşılıyorum eşim bile diyor sana burası iyi gelmiş daha mutlu görüyorum seni diyor beni unuttun diyor adam işin benle olmasa hiç beni gormicen diyor 🤣🤣🤣

Zaten bekledigim sonuc buyduu enfeksiyonla hamile kalinmiyomus gecti adet olim bitimde calismalara baslicam 🥰😂

bu ay çok sıkı çalışcaz, bi dolu bi boş mutlaka 😂😂 ovulasyonlarda peş peşe yapışcaz kocalara 😂😂 sonrası Allah kerim 😍😍

Bana da iyi oldu ya iyi ki karşıma çıktı senin topigin ve sizler eskiden hamilelik pozitif olmasa ağlardim kafayı yerdim ama artık normal karşılıyorum eşim bile diyor sana burası iyi gelmiş daha mutlu görüyorum seni diyor beni unuttun diyor adam işin benle olmasa hiç beni gormicen diyor 🤣🤣🤣
🥰🥰 Birbirimize iyi gelmemiz kadar gusel bisi yok..
Benimkide oyle diyo 😂😂 kiskaniyom artik felan adam konusuyo buraya daliyom dinlemiyom bile bazem 😂😂😂

Back