- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.841
Merhaba kızlar bende bebiş için 1 buçuk yıldır uğraşanlardanım. Her ay yeni bir umut oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekdr bi süredir isdiyosunz canim bende 3 yıl.ama 25 ekimde vajinismusu yendim
Amin canim bi prbleminiz varmı peki insalllah bu ay herkese uğurlu gelirMerhaba kızlar bende bebiş için 1 buçuk yıldır uğraşanlardanım. Her ay yeni bir umut oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah
Merhaba canim doktor kontrolunden geçtin mi hicMerhaba kızlar bende bebiş için 1 buçuk yıldır uğraşanlardanım. Her ay yeni bir umut oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah
Merhaba kızlar bende bebiş için 1 buçuk yıldır uğraşanlardanım. Her ay yeni bir umut oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah
Cooookkkkk 3 yil byle yemekden gezmezden hic biseydem tat alamiodum Insalllaaah artik yüzümüz güler ❤canım 3.ayımıza gireceğiz inşallah, çok şükür yenmişsin çok zor bir rahatsızlık canım ya ❤
Cooookkkkk 3 yil byle yemekden gezmezden hic biseydem tat alamiodum Insalllaaah artik yüzümüz güler ❤
problem aslında var benim iki tane oğlum var tüplerimi bağlattım. sonra eski eşimden ayrıldım 2 yıl önce tekrar evlendim eşimin çocuğu yok malesef doğal olarak çocukları çok seviyor. tekrar ameliyat oldum sağ tüpüm komple tıkalı ama sol tüpüm açıldı hormonlarım normal bi problem yok bekliyoruz. sadece dış gebelik riskim yüksek ondan korkuyorumAmin canim bi prbleminiz varmı peki insalllah bu ay herkese uğurlu gelir
Aynen öyle vallaBagimlisi olsum buranın
Amin canim her isteyenede bizede allahim.nasip etsin yüzümüzü güldürsün baska bi topikde bebis kıyafetleri oneririz insalllaaaahRabbim tekrar yaşatmasın ya çok şükür yenmişsin, inşallah tez zamanda bebiş nasip olur
Evet canım 2 ameliyat geçirdim tüplerimden herşey normal ama bekliyoruz işteMerhaba canim doktor kontrolunden geçtin mi hic
Anladım ablacım inşallah hayırlı zamanda hayirlisi olsunproblem aslında var benim iki tane oğlum var tüplerimi bağlattım. sonra eski eşimden ayrıldım 2 yıl önce tekrar evlendim eşimin çocuğu yok malesef doğal olarak çocukları çok seviyor. tekrar ameliyat oldum sağ tüpüm komple tıkalı ama sol tüpüm açıldı hormonlarım normal bi problem yok bekliyoruz. sadece dış gebelik riskim yüksek ondan korkuyorum
Ben 2 buçuk yil oldu canımNekdrlik evlisiniz siz.kizlar ben 3
problem aslında var benim iki tane oğlum var tüplerimi bağlattım. sonra eski eşimden ayrıldım 2 yıl önce tekrar evlendim eşimin çocuğu yok malesef doğal olarak çocukları çok seviyor. tekrar ameliyat oldum sağ tüpüm komple tıkalı ama sol tüpüm açıldı hormonlarım normal bi problem yok bekliyoruz. sadece dış gebelik riskim yüksek ondan korkuyorum
Ne zamandır istiyorsunuz pekii canimBen 2 buçuk yil oldu canım
Amin canım inşallah bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin AllahAnladım ablacım inşallah hayırlı zamanda hayirlisi olsun
Amin kzuum inşallah sorun ne sizinMerhaba kızlar bende bebiş için 1 buçuk yıldır uğraşanlardanım. Her ay yeni bir umut oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah
Insallah en kisa zamamda hepimize nasip olur canim herseyin hayirlisi yumurtlamani takip et esinde bi gozuksun bence m..Evet canım 2 ameliyat geçirdim tüplerimden herşey normal ama bekliyoruz işte
İlk günden beri canımNe zamandır istiyorsunuz pekii canim
Amin canimmmAmin canım inşallah bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah