- 19 Kasım 2016
- 4.955
- 3.972
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.781
Amiiiin aminnnYa var ya inanin içim pır pır ediyor !!! Bu ay hepimiz hamiş olalım kızlar allahım dualarımızı kabul etsin ❤❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiin aminnnYa var ya inanin içim pır pır ediyor !!! Bu ay hepimiz hamiş olalım kızlar allahım dualarımızı kabul etsin ❤❤❤❤
3 gun kaldi kiz olsa cikardiYa of daha erkennnnnn
Canım daha erken gecsin biraz yapma moralini düşürmeEki Görüntüle 2550684 a
Gebelin yapim dedim ilham geldi kalbim kadar temiz cikti tahmin ettigim gibi
Ya ama neden neden üzüldüm ya ama inşallah 3 gün sinra çıkar bir mucize olur3 gun kaldi kiz olsa cikardi
Amin inşallah darısı isteyenlere olsunHayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin
Zaten bekledigim sonuc buyduu enfeksiyonla hamile kalinmiyomus gecti adet olim bitimde calismalara baslicamYa ama neden neden üzüldüm ya ama inşallah 3 gün sinra çıkar bir mucize olur
Çok teşekkür ederim inşallah yanilmazCok sevindim cnm cikmayinca yaniliyor da cikinca yanildigini gormedim o testlerin
Bozmuyom desemde bozuyorum herhalde ama bekledigim sonuc buydu zaten ondan pek takmiyorum aralik insallahCanım daha erken gecsin biraz yapma moralini düşürme
Hayırlısi olsun kuzu o zman diğer ay hazırla defter kalemiZaten bekledigim sonuc buyduu enfeksiyonla hamile kalinmiyomus gecti adet olim bitimde calismalara baslicam
Belli.olmaz daha 3 gun var diosun 3 gün gecikmede cikmayanin çıkmıyor belli.olmuyor bu işler hayirlisiyla gelsin meleklerimiz❤Bozmuyom desemde bozuyorum herhalde ama bekledigim sonuc buydu zaten ondan oej takmiyorum aralik insallah
Ne enfeksiyonu vardi canm Bendede idrar yollari enfeksiyonu vardiZaten bekledigim sonuc buyduu enfeksiyonla hamile kalinmiyomus gecti adet olim bitimde calismalara baslicam
Hersey hazir kendimi bekliyorumHayırlısi olsun kuzu o zman diğer ay hazırla defter kalemi
Mucizelere acigim insallahBelli.olmaz daha 3 gun var diosun 3 gün gecikmede cikmayanin çıkmıyor belli.olmuyor bu işler hayirlisiyla gelsin meleklerimiz❤
Vanijal canim benim. Antibiotik kullandim gecti diye düşünüyorumNe enfeksiyonu vardi canm Bendede idrar yollari enfeksiyonu vardi
Böyle pozitif olunca insanlara da geçiyor ya etkisi ne güzelHersey hazir kendimi bekliyorum
Niye kızBi elime hortum bi elime fırça alip evi yıkamak istiyorum kizlar su sıralar kafayı yicem
Insalllaaah canimMucizelere acigim insallah ❤
Temizlik yapıyorum icime sinmiyor Neblym düzenli kalamıyorum yaNiye kız
Alıştım artik sanirim ben bide kafami yonetebiliyorum dusuncelerimi fekan boyke içimden kendimle konusup küfrediyorm mesela bi yanim acaba hamilemisin derken diger yandan lan bi git enfeksiyon vardi ne hamilelligi felan böyle sürüşüp gidiyozBöyle pozitif olunca insanlara da geçiyor ya etkisi ne güzel