- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.801
Kiz hasta olursun bu saatte ama yaTemizlik yapıyorum icime sinmiyor Neblymdüzenli kalamıyorum ya
Hortumu kafama tutBi elime hortum bi elime fırça alip evi yıkamak istiyorum kizlarsu sıralar kafayı yicem
Bana da senden bulasın artık bende böyle olacam ya takmicsm sen daha çabuk hamile kalırsın valla bu enerji bu pozitif düşüncelerleAlıştım artik sanirimben bide kafami yonetebiliyorum dusuncelerimi fekan boyke içimden kendimle konusup küfrediyorm mesela bi yanim acaba hamilemisin derken diger yandan lan bi git enfeksiyon vardi ne hamilelligi felan böyle sürüşüp gidiyoz
Düzenli.kalabiliosaniz banada fikir verin bazen canim cok temizlik yapmak isdio bazen bi salıyorum tam salıyorum dolabimi 1 hafta düzenli görüyorum sonra savaş alanı gbiiiii ne yapıyorum bi anlasamKiz hasta olursun bu saatte ama ya
HahahahaHortumu kafama tutlutfen
Stresin engel oldugu ogrendigimden beri kafaya takmamaya çalışıyorumBana da senden bulasın artık bende böyle olacam ya takmicsm sen daha çabuk hamile kalırsın valla bu enerji bu pozitif düşüncelerle
Hahahahagel hortumla su savasiiii yapalım anca kendimize geliriz
Her dagittigini hemen geri toplarsan duzenin yerine oturur ama amannnnn yarin yaparim dersn bidaha yapmazsinDüzenli.kalabiliosaniz banada fikir verin bazen canim cok temizlik yapmak isdio bazen bi salıyorum tam salıyorum dolabimi 1 hafta düzenli görüyorum sonra savaş alanı gbiiiii ne yapıyorum bi anlasam
Gece kususun sen buranin zatengece kuşu gene ben gündüz yetişemiyorum size
Bana da iyi oldu ya iyi ki karşıma çıktı senin topigin ve sizler eskiden hamilelik pozitif olmasa ağlardim kafayı yerdim ama artık normal karşılıyorum eşim bile diyor sana burası iyi gelmiş daha mutlu görüyorum seni diyor beni unuttun diyor adam işin benle olmasa hiç beni gormicen diyorStresin engel oldugu ogrendigimden beri kafaya takmamaya çalışıyorumburda bide sizlerle yazisiyorum kafamda dagiliyo ixi geliyo
Isde bazen acele.ediyorum hazırlanıyorum evden cikiyorum ee gelincede kalsin diyorum tam.kalıyor dda sagolsunHer dagittigini hemen geri toplarsan duzenin yerine oturur ama amannnnn yarin yaparim dersn bidaha yapmazsin
Hay masalllaaah sen baya hızlısın o zaman hem buraya hem iseGece kususun sen buranin zatenben isten eve geliyorum sen siteye
Zaten bekledigim sonuc buyduu enfeksiyonla hamile kalinmiyomus gecti adet olim bitimde calismalara baslicam
Bana da iyi oldu ya iyi ki karşıma çıktı senin topigin ve sizler eskiden hamilelik pozitif olmasa ağlardim kafayı yerdim ama artık normal karşılıyorum eşim bile diyor sana burası iyi gelmiş daha mutlu görüyorum seni diyor beni unuttun diyor adam işin benle olmasa hiç beni gormicen diyor
Hay masalllaaah sen baya hızlısın o zaman hem buraya hem ise
Evetttbu ay çok sıkı çalışcaz, bi dolu bi boş mutlakaovulasyonlarda peş peşe yapışcaz kocalara sonrası Allah kerim
Aynen iyi kii var buraOyle kuzum napim iyi geliyo burda konusmakn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?