- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahhhhYa var ya inanin içim pır pır ediyor !!! Bu ay hepimiz hamiş olalım kızlar allahım dualarımızı kabul etsin ❤❤❤❤
Aynn bende ondan ötürü umutsuzum su gibi akintim var kokusuz islaniyorum regl geliyo ondan sanirimn
Canim ama bdigim kadarıyla regl yaklaşınca yumurtlamada daha yumuşak olan rahim regl yaklaşırken daha kuru ve sert oluyor akıntı da azalma oluyor ben öyle biliyorum ama hamilelikte akıntı çok oluyorAynn bende ondan ötürü umutsuzum su gibi akintim var kokusuz islaniyorum regl geliyo ondan sanirimn
Aynen bende oyle olurum kuru oluyorCanim ama bdigim kadarıyla regl yaklaşınca yumurtlamada daha yumuşak olan rahim regl yaklaşırken daha kuru ve sert oluyor akıntı da azalma oluyor ben öyle biliyorum ama hamilelikte akıntı çok oluyor
Aynen canım benimkide öyle oluyor çünkü kendimden de biliyorum araştırmalarıma göre de öyle ınsqlqlh bir mucize olur da didoş hamile kalırAynen bende oyle olurum kuru oluyor
Ama keşke olsaydı canım ya neden olmadı ki çünkü herkes bu günü yakalayıp yapmak için neler yapıyor üzüldümDenedik boşalma olmadı sanırım eşim istemedi
Bilmiyom ki bukadar yoktu sanki ama bilemedim hic dikkat etmemistimıslanıyor musunnn
Daha önce hiç ıslanıyor muydun adet yaklaşırken
Denedik boşalma olmadı sanırım eşim istemedi
Keske ama ben hamile oldugumu hic sanmiyorum yaCanim ama bdigim kadarıyla regl yaklaşınca yumurtlamada daha yumuşak olan rahim regl yaklaşırken daha kuru ve sert oluyor akıntı da azalma oluyor ben öyle biliyorum ama hamilelikte akıntı çok oluyor
İnsallah rabbim tam tersi olur herseyin sen böyle beklemwzken gelsin de bayram yapalım yaKeske ama ben hamile oldugumu hic sanmiyorum ya
Ay insallah kuzumda su enfeksiyom butun umutlarımi aldi götürdü bu ay bide fazla iliski olmadi yumurtlamada 2 gun yaptik sonra ilaca basladim oyle yaniİnsallah rabbim tam tersi olur herseyin sen böyle beklemwzken gelsin de bayram yapalım ya
Hersey Allah'tandır Birtanem hiç bilemeyiz ki Allah istedikten sonra her türlü verir bakalım batina da az kaldı inşallah senin de hepimizin de yüzü güler bu ayAy insallah kuzumda su enfeksiyom butun umutlarımi aldi götürdü bu ay bide fazla iliski olmadi yumurtlamada 2 gun yaptik sonra ilaca basladim oyle yani
Insallah kuzum insallahhhhHersey Allah'tandır Birtanem hiç bilemeyiz ki Allah istedikten sonra her türlü verir bakalım batina da az kaldı inşallah senin de hepimizin de yüzü güler bu ay
Amin allahim aminnnnInsallah kuzum insallahhhh
Amin inşallahAmin canim burda hepimize nasip olsum insallah bu bat listesini boll hamislerle goruruz
Hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim allah herkese nasip etsin
Ya of daha erkennnnnnEki Görüntüle 2550684 a
Gebelin yapim dedim ilham geldi kalbim kadar temiz cikti tahmin ettigim gibi