• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
456DE03F-6262-4A7F-9DB1-7FC83D3EF276.jpeg
🥰🥰🥰🥰

Aynn bende ondan ötürü umutsuzum 😂 su gibi akintim var kokusuz islaniyorum 😂 regl geliyo ondan sanirimn
Canim ama bdigim kadarıyla regl yaklaşınca yumurtlamada daha yumuşak olan rahim regl yaklaşırken daha kuru ve sert oluyor akıntı da azalma oluyor ben öyle biliyorum ama hamilelikte akıntı çok oluyor 😘💕😂

Denedik boşalma olmadı sanırım eşim istemedi:işsiz:

Canim ama bdigim kadarıyla regl yaklaşınca yumurtlamada daha yumuşak olan rahim regl yaklaşırken daha kuru ve sert oluyor akıntı da azalma oluyor ben öyle biliyorum ama hamilelikte akıntı çok oluyor 😘💕😂
Keske ama ben hamile oldugumu hic sanmiyorum ya

İnsallah rabbim tam tersi olur herseyin sen böyle beklemwzken gelsin de bayram yapalım ya 🥰😂
Ay insallah kuzumda su enfeksiyom butun umutlarımi aldi götürdü bu ay bide fazla iliski olmadi yumurtlamada 2 gun yaptik sonra ilaca basladim oyle yani

Ay insallah kuzumda su enfeksiyom butun umutlarımi aldi götürdü bu ay bide fazla iliski olmadi yumurtlamada 2 gun yaptik sonra ilaca basladim oyle yani
Hersey Allah'tandır Birtanem hiç bilemeyiz ki Allah istedikten sonra her türlü verir bakalım batina da az kaldı inşallah senin de hepimizin de yüzü güler bu ay 🙏🏻😘

Hersey Allah'tandır Birtanem hiç bilemeyiz ki Allah istedikten sonra her türlü verir bakalım batina da az kaldı inşallah senin de hepimizin de yüzü güler bu ay 🙏🏻😘
Insallah kuzum insallahhhh 🙏🥰🙏🥰🙏🥰🙏🥰🙏🙏🥰

Back