Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn bende ondan ötürü umutsuzum su gibi akintim var kokusuz islaniyorum regl geliyo ondan sanirimn
Canim ama bdigim kadarıyla regl yaklaşınca yumurtlamada daha yumuşak olan rahim regl yaklaşırken daha kuru ve sert oluyor akıntı da azalma oluyor ben öyle biliyorum ama hamilelikte akıntı çok oluyor

Denedik boşalma olmadı sanırım eşim istemedi

Canim ama bdigim kadarıyla regl yaklaşınca yumurtlamada daha yumuşak olan rahim regl yaklaşırken daha kuru ve sert oluyor akıntı da azalma oluyor ben öyle biliyorum ama hamilelikte akıntı çok oluyor
Keske ama ben hamile oldugumu hic sanmiyorum ya

İnsallah rabbim tam tersi olur herseyin sen böyle beklemwzken gelsin de bayram yapalım ya
Ay insallah kuzumda su enfeksiyom butun umutlarımi aldi götürdü bu ay bide fazla iliski olmadi yumurtlamada 2 gun yaptik sonra ilaca basladim oyle yani

Ay insallah kuzumda su enfeksiyom butun umutlarımi aldi götürdü bu ay bide fazla iliski olmadi yumurtlamada 2 gun yaptik sonra ilaca basladim oyle yani
Hersey Allah'tandır Birtanem hiç bilemeyiz ki Allah istedikten sonra her türlü verir bakalım batina da az kaldı inşallah senin de hepimizin de yüzü güler bu ay

Hersey Allah'tandır Birtanem hiç bilemeyiz ki Allah istedikten sonra her türlü verir bakalım batina da az kaldı inşallah senin de hepimizin de yüzü güler bu ay
Insallah kuzum insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…