• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyorum ya tam gaza geliyorum gündüz konuşsam yazcam bi bakıyorum hepiniz horul horul 💤 tık yok kimseden! Evin delisi gibi kendim yazıyorum kendim okuyorum 😂😂😂 psikolojimi bozdunuz ulennnnnnn :kızgın: :kızgın: :kızgın: :KK70:

kıyamam sana Kızzz uyanık kalabildiğim kadar kalıyorum valla 😂😂 telefon elimde uyuyakalıyorım çoğu zaman 😂😂

Adetmi olucam bilemedim sabahdan beri agri cekiyorum daha erken sali gunu olmam lasim sivilcede cikmadi 😂 normalde 2 tane felan cikardi bu ay sivilceyi yumurtlamada gördüm

Adetmi olucam bilemedim sabahdan beri agri cekiyorum daha erken sali gunu olmam lasim sivilcede cikmadi 😂 normalde 2 tane felan cikardi bu ay sivilceyi yumurtlamada gördüm

ay Didoş çok umutluyum ama senden yaa, enfeksiyondan dolayı sen umutsuzsun diye şeyapamıyorum çok ama umutluyum bak böyle belirtiler geldikçe 😍😍

Ya var ya inanin içim pır pır ediyor !!! Bu ay hepimiz hamiş olalım kızlar allahım dualarımızı kabul etsin 🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

ya seni yerim 🥰🥰🥰 inşallah kuzum valla ya, ben yeni adet oldum aralığa kaldı artık ama folik asitlerle sağlıklı beslenmelerle günaşırı ilişkilerle bomba gibi gireceğim aralığa inşallah 🤘🤘😍😂

ay Didoş çok umutluyum ama senden yaa, enfeksiyondan dolayı sen umutsuzsun diye şeyapamıyorum çok ama umutluyum bak böyle belirtiler geldikçe 😍😍
Aynn bende ondan ötürü umutsuzum 😂 su gibi akintim var kokusuz islaniyorum 😂 regl geliyo ondan sanirimn

Back