- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.741
Ya valla ne güzel son iki uç gündür her gün hamiş haberi alıyorum çok çok seviniyorum allah bize de nasip eder insallah bu ay mutluluktan uçarız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok zor tutarımKullancaz bebisden onemli deil az da bogazimizi turcaz
Diyorum ya tam gaza geliyorum gündüz konuşsam yazcam bi bakıyorum hepiniz horul horul tık yok kimseden! Evin delisi gibi kendim yazıyorum kendim okuyorum psikolojimi bozdunuz ulennnnnnnayy burda da gece oldu işte, çok tuhaf yaa böyle saat farkları
Cok sevindim cnm cikmayinca yaniliyor da cikinca yanildigini gormedim o testlerinBugün kan testi yaptırdım hcg değeri 44.19 gebelik var dedi çok teşekkür ederim
Aynen o kadar ugrastiktan sonra içmem yaDeme kullanmicazzzz bende kullaniyorum suan ama hamile kalinca zıkkım içerim daha iyi sigara icmem asla
Ay tebrik ederim canım çok mutlu oldum ya biraz moralim bozuktu şu an bunu duyunca çok mutlu oldumBugün kan testi yaptırdım hcg değeri 44.19 gebelik var dedi çok teşekkür ederim
benim instegramdan aldıklarım pembe olanları canım diğer ay üretilmeye başladi
Diyorum ya tam gaza geliyorum gündüz konuşsam yazcam bi bakıyorum hepiniz horul horul tık yok kimseden! Evin delisi gibi kendim yazıyorum kendim okuyorum psikolojimi bozdunuz ulennnnnnn
Bbenim instegramdan aldıklarım pembe olanları canım diğer ay üretilmeye başladi
Al al kzum inşallah hepimize uğurlu gelir bu testler yaanladım kuzum, bende bakacam bakalım birini alcam artık
Al al kzum inşallah hepimize uğurlu gelir bu testler ya
Hamiş ol yaaaaaAdetmi olucam bilemedim sabahdan beri agri cekiyorum daha erken sali gunu olmam lasim sivilcede cikmadi normalde 2 tane felan cikardi bu ay sivilceyi yumurtlamada gördüm
Sanmiyorum ya valla test bile yapmiyom artik 5 kala yapmistim gece negativ beklicem artikHamiş ol yaaaaa
Adetmi olucam bilemedim sabahdan beri agri cekiyorum daha erken sali gunu olmam lasim sivilcede cikmadi normalde 2 tane felan cikardi bu ay sivilceyi yumurtlamada gördüm
Ya var ya inanin içim pır pır ediyor !!! Bu ay hepimiz hamiş olalım kızlar allahım dualarımızı kabul etsin ❤❤❤❤
Bı bana iyi gelmedi sanırımEvet ya hepimize iyi geliyor cok sukur
Amin amin bizim batlara az kaldı resmen şafak sayıyorum yainşallah kuzucum bu ay topiğimizde bir sürü hamiş çıktı inşallah önümüzdeki aya daha çok olur
Aynn bende ondan ötürü umutsuzum su gibi akintim var kokusuz islaniyorum regl geliyo ondan sanirimnay Didoş çok umutluyum ama senden yaa, enfeksiyondan dolayı sen umutsuzsun diye şeyapamıyorum çok ama umutluyum bak böyle belirtiler geldikçe