Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum valla bana acimasi yok 2 saattir yaninda icim disima cikti gozumdennyaslar geliyor neyin var bile demiyor kalk desem seninde ağzın durmuo hep bierinde bisi var zaten dicek biliorum

Ah kuzum valla bana acimasi yok 2 saattir yaninda icim disima cikti gozumdennyaslar geliyor neyin var bile demiyor kalk desem seninde ağzın durmuo hep bierinde bisi var zaten dicek biliorum

kız o nasıl bir adam ben ah desem acile götürecek benimki, öyle olmaz ama sağlık bu Allah korusun kızdım şu an enişteye valla

Ay çok sinir oldum valla ya git gec televizyonun önüne de illa ölmem mi gerek beni görmen için de ya

Cok gecmis olsun cnm ya git bi bence de hem ogrenmis de olursun iyi olur varsa da ona gore onlemini alirsin
Cok sagol canim soylicem şimdi bakım nedicek zannetmiyorum goturceni ama deniyim inşallah hastalık deildir gebeliktendir

kız o nasıl bir adam ben ah desem acile götürecek benimki, öyle olmaz ama sağlık bu Allah korusun kızdım şu an enişteye valla
Eskiden öyleydi kuzum artk değişti takmıyor beni eskisi gibi solicem şimdi bakım nedicek

Gerçekten birkez daha nefret ettim erkeklerden kızlar söz meclisten dışarı kusura bakmayın çok sinir oldum valla

çoğu erkek öyle valla kuzum, Allah hepsine merhamet versin, ben o konuda biraz şanslıyım çok üstüme düşer Allah razı olsun..

Ay çok sinir oldum valla ya git gec televizyonun önüne de illa ölmem mi gerek beni görmen için de ya
Telefondan izliyor kuzum solicem şimdi haber vericem size duruma gore
Gerçekten birkez daha nefret ettim erkeklerden kızlar söz meclisten dışarı kusura bakmayın çok sinir oldum valla
Bende evlendiktennsonra nefret ettim erkeklerden gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…