- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.641
Önemli demekki 2 saattir yanında öğürüyorum gözümden yaş geldi umrunda deilAy maçıni senden önemli mi ya götürün ya bi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli demekki 2 saattir yanında öğürüyorum gözümden yaş geldi umrunda deilAy maçıni senden önemli mi ya götürün ya bi
Ay ben alisamiom çok fenayım bide kusabilsem oğur öğür cikmioSaol canim artik alıştım lan 4 gundur felan böyleyim
Kalk söyle gotursun seni bacım ya böyle olmazMidemi hepden bulandırdı 15 kere rahat geldi ağzıma ogurdumçıkmadı kusamıyorum da çok kötü oldum
Bu erkekler hep böyle ya nefret ediyom birtej işleri düşünce iyiler yaÖnemli demekki 2 saattir yanında öğürüyorum gözümden yaş geldi umrunda deil
Benim ilacin yan etkileri hala midemi bozdu ondan ben dun çıkardım geceAy ben alisamiom çok fenayım bide kusabilsem oğur öğür cikmio
Ah kuzum valla bana acimasi yok 2 saattir yaninda icim disima cikti gozumdennyaslar geliyor neyin var bile demiyor kalk desem seninde ağzın durmuo hep bierinde bisi var zaten dicek biliorumkuzum maçı falan bıraksın, acile gidin kan da alırlar hem 1 saate çıkar sonuç mide bulantısı varsa direk ilaçlı serum takamıyorlar gebeliğe bakıyorlar önce hem, inşallah değerin yüksek çıkarda bu rahatsızlıklar ondan olur seviniriz hep birlikte
Cok gecmis olsun cnm ya git bi bence de hem ogrenmis de olursun iyi olur varsa da ona gore onlemini alirsinMidemi hepden bulandırdı 15 kere rahat geldi ağzıma ogurdumçıkmadı kusamıyorum da çok kötü oldum
Ah kuzum valla bana acimasi yok 2 saattir yaninda icim disima cikti gozumdennyaslar geliyor neyin var bile demiyor kalk desem seninde ağzın durmuo hep bierinde bisi var zaten dicek biliorum
Aynen canım sadece işi düşerse iyi onun dışında umrunda deilBu erkekler hep böyle ya nefret ediyom birtej işleri düşünce iyiler ya
Ay çok sinir oldum valla ya git gec televizyonun önüne de illa ölmem mi gerek beni görmen için de yaAh kuzum valla bana acimasi yok 2 saattir yaninda icim disima cikti gozumdennyaslar geliyor neyin var bile demiyor kalk desem seninde ağzın durmuo hep bierinde bisi var zaten dicek biliorum
Cok sagol canim soylicem şimdi bakım nedicek zannetmiyorum goturceni ama deniyim inşallah hastalık deildir gebeliktendirCok gecmis olsun cnm ya git bi bence de hem ogrenmis de olursun iyi olur varsa da ona gore onlemini alirsin
Gerçekten birkez daha nefret ettim erkeklerden kızlar söz meclisten dışarı kusura bakmayın çok sinir oldum vallaAynen canım sadece işi düşerse iyi onun dışında umrunda deil
Eskiden öyleydi kuzum artk değişti takmıyor beni eskisi gibi solicem şimdi bakım nedicekkız o nasıl bir adam ben ah desem acile götürecek benimki, öyle olmaz ama sağlık bu Allah korusun kızdım şu an enişteye valla
Gerçekten birkez daha nefret ettim erkeklerden kızlar söz meclisten dışarı kusura bakmayın çok sinir oldum valla
Telefondan izliyor kuzum solicem şimdi haber vericem size duruma goreAy çok sinir oldum valla ya git gec televizyonun önüne de illa ölmem mi gerek beni görmen için de ya
Bende evlendiktennsonra nefret ettim erkeklerden gerçektenGerçekten birkez daha nefret ettim erkeklerden kızlar söz meclisten dışarı kusura bakmayın çok sinir oldum valla
çoğu erkek öyle valla kuzum, Allah hepsine merhamet versin, ben o konuda biraz şanslıyım çok üstüme düşer Allah razı olsun..
[/QUOTE kzum herkes çok şanslı olmuyor maalesef ya çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca
Tamam kuzum git bize de haber ver mutlaka inşallah çok güzel haberlere gelirsin AminTelefondan izliyor kuzum solicem şimdi haber vericem size duruma gore
Bende evlendiktennsonra nefret ettim erkeklerden gerçekten
kzum herkes çok şanslı olmuyor maalesef ya çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca
Selam kızlar eşimle konuştum anlaştık istiyor artık çocuk başladık yapmaya