- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.621
Neden kuzm neyin varYemek bile yiyemiyorum migdem çok kötü bulanıyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kuzm neyin varYemek bile yiyemiyorum migdem çok kötü bulanıyor ya
Ya bi kac gundur bulantı vardı ama bugün çok arttı sabahtan beri bulanıyordu şimdi daha çok arttı kuzum 2 kasık yemek yedim migdem ağzıma geldi baş donmeside eklenince çok kötüyüm yaNeden kuzm neyin var
O yüzden hem gündüz hem akşam yapıyorum testi canımÇatlayınca yap kuzum ama çatlamadan en geç 24 saat içinde beraber olman gerekiyor
Canim aslında bugün yarın olsa daha iyi olur üst üste 2 gün ama tabi sen kendine göre ayarlarsın nasıl uyarsa ama catlamayi boş geçme önemli canimO yüzden hem gündüz hem akşam yapıyorum testi canım
Dün akşam eşimi durdurdum bu gece illaki isteyecek gibi geliyo.isterse yarın ısrar etmem gerekecek.istemezse bu akşam zaten yarın olur
Yeterki pazartesiye kalmasın
Gecmis olsun kuzum bende berbat durumdayim midem agzimdaki ekşi tat civdicammmmYa bi kac gundur bulantı vardı ama bugün çok arttı sabahtan beri bulanıyordu şimdi daha çok arttı kuzum 2 kasık yemek yedim migdem ağzıma geldi baş donmeside eklenince çok kötüyüm ya
Ay kıyamam ya sana kuzum zaten kaç gündür kötüsün kekse bir acile gitsen kuzum yaYa bi kac gundur bulantı vardı ama bugün çok arttı sabahtan beri bulanıyordu şimdi daha çok arttı kuzum 2 kasık yemek yedim migdem ağzıma geldi baş donmeside eklenince çok kötüyüm ya
Ay bize noluyor ya uf sigarayı bile keyifle içemiyorum sanada geçmiş olsun canım çok sağolGecmis olsun kuzum bende berbat durumdayim midem agzimdaki ekşi tat civdicammmm
Eşime soluyorumda maç var gelmiyor benimle ufAy kıyamam ya sana kuzum zaten kaç gündür kötüsün kekse bir acile gitsen kuzum ya
Hiç sorma ya o bende de vardı bu gün içtiğim sigaradan tat bile alamıyorum ya sanki boş içiAy bize noluyor ya uf sigarayı bile keyifle içemiyorum sanada geçmiş olsun canım çok sağol
Saol canim artik alıştım lan 4 gundur felan böyleyimAy bize noluyor ya uf sigarayı bile keyifle içemiyorum sanada geçmiş olsun canım çok sağol
Ay maçıni senden önemli mi ya götürün ya biEşime soluyorumda maç var gelmiyor benimle uf
Kafasini kirEşime soluyorumda maç var gelmiyor benimle uf
Yumurtlama canimEki Görüntüle 2550649 Kozlar bu ovülasyon testim böyle çıktı. Sizce nedir durum?
Pik olmus canım yumurtluyor sunEki Görüntüle 2550649 Kozlar bu ovülasyon testim böyle çıktı. Sizce nedir durum?
Eki Görüntüle 2550649 Kozlar bu ovülasyon testim böyle çıktı. Sizce nedir durum?
Midemi hepden bulandırdı 15 kere rahat geldi ağzıma ogurdumçıkmadı kusamıyorum da çok kötü oldumHiç sorma ya o bende de vardı bu gün içtiğim sigaradan tat bile alamıyorum ya sanki boş içi
Kiricam vicdansız acıması yok bana hiçKafasini kir
Midemi hepden bulandırdı 15 kere rahat geldi ağzıma ogurdumçıkmadı kusamıyorum da çok kötü oldum