• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlayınca yap kuzum ama çatlamadan en geç 24 saat içinde beraber olman gerekiyor
O yüzden hem gündüz hem akşam yapıyorum testi canım
Dün akşam eşimi durdurdum bu gece illaki isteyecek gibi geliyo.isterse yarın ısrar etmem gerekecek.istemezse bu akşam zaten yarın olur
Yeterki pazartesiye kalmasın

O yüzden hem gündüz hem akşam yapıyorum testi canım
Dün akşam eşimi durdurdum bu gece illaki isteyecek gibi geliyo.isterse yarın ısrar etmem gerekecek.istemezse bu akşam zaten yarın olur
Yeterki pazartesiye kalmasın
Canim aslında bugün yarın olsa daha iyi olur üst üste 2 gün ama tabi sen kendine göre ayarlarsın nasıl uyarsa ama catlamayi boş geçme önemli canim

Ya bi kac gundur bulantı vardı ama bugün çok arttı sabahtan beri bulanıyordu şimdi daha çok arttı kuzum 2 kasık yemek yedim migdem ağzıma geldi baş donmeside eklenince çok kötüyüm ya 🤢😣
Gecmis olsun kuzum bende berbat durumdayim midem agzimdaki ekşi tat civdicammmm

image.jpg
Kozlar bu ovülasyon testim böyle çıktı. Sizce nedir durum?

Midemi hepden bulandırdı 15 kere rahat geldi ağzıma ogurdumçıkmadı kusamıyorum da çok kötü oldum

kuzum maçı falan bıraksın, acile gidin kan da alırlar hem 1 saate çıkar sonuç mide bulantısı varsa direk ilaçlı serum takamıyorlar gebeliğe bakıyorlar önce hem, inşallah değerin yüksek çıkarda bu rahatsızlıklar ondan olur seviniriz hep birlikte

Back