• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım keşke daha önce alsaymışım

canım yumurtlama zamanı vücudumuz lh hormonu üretiyor çokça, ovulasyon testleride o hormonun artışını analiz ediyor, yararlı bir şey başlayabilirsin birlikte takip ederiz, bende sipariş vercem birazdan :KK51:

İyi aksamlar kuzular 😘
Dun degil ondan onceki gun pik olmustu o gun iliski oldu dun catladi bugunde iliski oldu ❤️ Artık gerisi Allaha kalmıs o ne zaman ol derse o zaman ❤️ Ben elimden ve her yerimden geleni yaptım 😁😁😁 ve yumurtlama zamanimi kapattim. Simdi uyumaya calisicam diger turlu sabahin 6 sinda kalkmak cok zorluyor😣
Rahatsız olan arkadas vardı etiketleyemedim onu nickinden dolayi insallah bi an once iyiles kuzum ya kac gundur toparlayamadin vallahi.umarim hamileliktendir ❤️ Esine cok kızdım ama 😡 Olur mu oyle sey hic? Ne demek karısı rahatsiz olucak o mac izliycek oldu baskaaaa? Soyle konus götürsün olmaz boyle sey

Peki yumurtlamanın olumlu sonuçlandığı da orda belli oluyor mu
Evet canım adet bitiminden başlıyorsun her gün bir test yapiyorsun çift çizgiyi yakaladığın gün yumurtlama günü o gün ve diğer 3 günü ilişki olursa gebelik olma şansı çok yüksek oluyor 🥰

İyi aksamlar kuzular 😘
Dun degil ondan onceki gun pik olmustu o gun iliski oldu dun catladi bugunde iliski oldu ❤ Artık gerisi Allaha kalmıs o ne zaman ol derse o zaman ❤ Ben elimden ve her yerimden geleni yaptım 😁😁😁 ve yumurtlama zamanimi kapattim. Simdi uyumaya calisicam diger turlu sabahin 6 sinda kalkmak cok zorluyor😣
Rahatsız olan arkadas vardı etiketleyemedim onu nickinden dolayi insallah bi an once iyiles kuzum ya kac gundur toparlayamadin vallahi.umarim hamileliktendir ❤ Esine cok kızdım ama 😡 Olur mu oyle sey hic? Ne demek karısı rahatsiz olucak o mac izliycek oldu baskaaaa? Soyle konus götürsün olmaz boyle sey

haydi bakalım kuzum hayırlısıyla tutmuştur inşallah 🥰🥰🥰

Bayanlar tamam ben hamileyim de sigaradan uzak durmam için nolur bisey diyin ne yapmam lazım bırakmam için ya çok canim istiyo yardım edin banaaaaa😪😞😪😞😪😪😞😞

Bayanlar tamam ben hamileyim de sigaradan uzak durmam için nolur bisey diyin ne yapmam lazım bırakmam için ya çok canim istiyo yardım edin banaaaaa😪😞😪😞😪😪😞😞

hayır kuzumm sakın içme nolur, bak benim annem bana hamileyken içmiş kalbim delik doğdum kardeşiminde bu zamana kadar hep nefes darlığı oldu, bunlar sana örnek olsun sakın içme lütfen 😞

hayır kuzumm sakın içme nolur, bak benim annem bana hamileyken içmiş kalbim delik doğdum kardeşiminde bu zamana kadar hep nefes darlığı oldu, bunlar sana örnek olsun sakın içme lütfen 😞
Yaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin valla eşimde kızıyor kaç yıldır istiyoruz şimdi oldu dikkat et içme diyo ama şimdi söz verdim kendime size de söz veriyorum icmeyecem 😞😞😞

Back