- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.661
Kac yillik evlisiniz cnmEskiden öyleydi kuzum artk değişti takmıyor beni eskisi gibi solicem şimdi bakım nedicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yillik evlisiniz cnmEskiden öyleydi kuzum artk değişti takmıyor beni eskisi gibi solicem şimdi bakım nedicek
İşte empati yapsalar bunalr olmicak mesela inşallah dediğin gibi merhamet verir kuzumvalla bende çok üzülüyorum ya Rabbim merhamet versin kalplerine, bir gün onlarda muhtaç kalır o zaman ne olacak..
Ayy çok sevindim valla balSelam kızlar eşimle konuştum anlaştık istiyor artık çocuk başladık yapmaya
Sağol cnm çok mutluyumayy iyi bakalım canımm gözün aydın
S
Sağol cnm çok mutluyum
Benimki oyle bizim herifler de birbirine benziyo laçoğu erkek öyle valla kuzum, Allah hepsine merhamet versin, ben o konuda biraz şanslıyım çok üstüme düşer Allah razı olsun..
Sizi dinledim eve gittim citti konuştum anlaştık eve de erken geliyor
Cok şükürSelam kızlar eşimle konuştum anlaştık istiyor artık çocuk başladık yapmaya
Ne guzel cnm aramiza hosgeldinSelam kızlar eşimle konuştum anlaştık istiyor artık çocuk başladık yapmaya
Inşallah cnm hepimizin güzel haberlerini alalimböylesi en güzeli en rahatı canım, iki tarafında rızası olursa her şey içine sinerek olur, tez zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallahh
Benimki oyle bizim herifler de birbirine benziyo la
Hosbuldum cnmNe guzel cnm aramiza hosgeldin
Yumurtlama donemin gectimi yokaa bekliyomusum canim ovulasyon testi kullanmiyosan alip kullanmani tavsiye ederimnHosbuldum cnm
Niye nefret ediyon cnmTelefondan izliyor kuzum solicem şimdi haber vericem size duruma gore
Bende evlendiktennsonra nefret ettim erkeklerden gerçekten
FLO DAN TAKIP EDIYOM cnmYumurtlama donemin gectimi yokaa bekliyomusum canim ovulasyon testi kullanmiyosan alip kullanmani tavsiye ederimn
Bence yarin kesin catlarBu akşamki ovulasyonum
Pik devam ediyor
Umarım yarında sürmez
Benım 2gün sürdüğüde oluyor çünkü
Pazartesi çukur dizisi var eşim mümkün değil kılını kıpırdatmaz
Bana dua edin yarın çatlamış olsun
Ynurtlamayi yakalamaya canım bu günlerde hamilelige en el verisli ve en yüksek günler oluyorKızlar bu ovulasyon testi ne ise yariyor