- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.561
Tamam canim bunun içinde de her türlü vitamin folik asit hersey var geri başlıyım senin dediklerine de bakacam eğer burda varsa alırım canım çok sağolBilmiyorum. Ki canim ya ben yurtdisindayim ya yanliz bak benim kulandiklarim normal folik adit deil yani dogurganligi destekleysn vitaminler var içinde bunlarin boyle bisi bulabilsen kullan bence
Tamam canim bunun içinde de her türlü vitamin folik asit hersey var geri başlıyım senin dediklerine de bakacam eğer burda varsa alırım canım çok sağol
Yerleşme kanaması ın bu şekil aktif olacağını sanmıyorum. Ağrın var mı?Merhaba hanımlar.
1.5 hafta önce yumurtlama zamanımdı. Birkaç defa korunmadan ilişkiye girdik. Perşembe günü çok miktarda kan geldi ki adet tarihime daha 10 gün vardı. Normalde ilk regl günü o kadar kanamam olmaz. Regl olduğumda olan değişimler de yok bedenimde. Hala kanamam var o kadar olmasa da. Doktora da gidemedim yoğunluktan.
Böyle bir şey yasayan var mı? Sebebi ne olabilir? Yerleşme kanaması değildir herhalde.
Canim sen hemen bi doktora gorun korkutmak istemiyorum ama yara felan mi var acaba omu kanadiMerhaba hanımlar.
1.5 hafta önce yumurtlama zamanımdı. Birkaç defa korunmadan ilişkiye girdik. Perşembe günü çok miktarda kan geldi ki adet tarihime daha 10 gün vardı. Normalde ilk regl günü o kadar kanamam olmaz. Regl olduğumda olan değişimler de yok bedenimde. Hala kanamam var o kadar olmasa da. Doktora da gidemedim yoğunluktan.
Böyle bir şey yasayan var mı? Sebebi ne olabilir? Yerleşme kanaması değildir herhalde.
Yok almiyorum 3 gundur ay bilmiyorum ya bu ayin 22 sinde randevum var beklicem regl sali gunu kesin gelir ondandir belki
Isler güçlerKızlar annemle çarşıya çıktıkta tuzsuz şampuan falan aldım şimdi eve geçiyorumm burdayımm napıyonuzz
Isler güçler
ay bende şu saçı yaptım kurtuldum rahatım ev temizliği bekliypr şimdi beni
Benim temizlik derdim yok allahdan 6 gun 12 saat calisip bide evu temizlersin ölürüm herhalde
Kirletiyoz birazvalla öyle kuzum siz evi kirletemiyosunuzdur zaten
Ohh ne güzel vallaKirletiyoz birazkardesim saolsun bazen o temizler bazem temizlikci geliyo
Kiz hergun derli toplu olunxa is olmuyo zatenOhh ne güzel valla
Bende salonu hep kapalı tutuyorum orası kirlenmiyor koridor oturma odası yatak odasını temizliyorum, çocuk odası kiler gibi şu an tabi
Ben ve senBı test güzel kim bok attı çabuk ortaya çıksın
Evet canimKizlarr folik asit kullaniyor musunuz ?
Evet ben iki aydır kullanıyorum canım . Elenatal kullanıyorum vitamin ve mineral de içeriyorKizlarr folik asit kullaniyor musunuz ?
Buju kullanıyorumKizlarr folik asit kullaniyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?