Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar.

1.5 hafta önce yumurtlama zamanımdı. Birkaç defa korunmadan ilişkiye girdik. Perşembe günü çok miktarda kan geldi ki adet tarihime daha 10 gün vardı. Normalde ilk regl günü o kadar kanamam olmaz. Regl olduğumda olan değişimler de yok bedenimde. Hala kanamam var o kadar olmasa da. Doktora da gidemedim yoğunluktan.
Böyle bir şey yasayan var mı? Sebebi ne olabilir? Yerleşme kanaması değildir herhalde.

Bilmiyorum. Ki canim ya ben yurtdisindayim ya yanliz bak benim kulandiklarim normal folik adit deil yani dogurganligi destekleysn vitaminler var içinde bunlarin boyle bisi bulabilsen kullan bence
Tamam canim bunun içinde de her türlü vitamin folik asit hersey var geri başlıyım senin dediklerine de bakacam eğer burda varsa alırım canım çok sağol

Tamam canim bunun içinde de her türlü vitamin folik asit hersey var geri başlıyım senin dediklerine de bakacam eğer burda varsa alırım canım çok sağol

Icindekiler bunlar bak canim kullan tabi mutlaka

Yerleşme kanaması ın bu şekil aktif olacağını sanmıyorum. Ağrın var mı?

Canim sen hemen bi doktora gorun korkutmak istemiyorum ama yara felan mi var acaba omu kanadi

Kızlar annemle çarşıya çıktıkta tuzsuz şampuan falan aldım şimdi eve geçiyorumm burdayımm napıyonuzz

ay bende şu saçı yaptım kurtuldum rahatım ev temizliği bekliypr şimdi beni
Benim temizlik derdim yok allahdan 6 gun 12 saat calisip bide evu temizlersin ölürüm herhalde

Ohh ne güzel valla
Bende salonu hep kapalı tutuyorum orası kirlenmiyor koridor oturma odası yatak odasını temizliyorum, çocuk odası kiler gibi şu an tabi
Kiz hergun derli toplu olunxa is olmuyo zaten ama 12 saat sonra anca dus alip koltuga atiyoz kendimizi abur cubur tikiniyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…