- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.601
Normalde acayip kilo takintisi olan biriyim hatta kilo alcam diye bebej istemem ben diyodumKızlar insallah hamile kalalimda kilolar falan nasil hızlı gidiyor sasirirsiniz. Ben 17 kilo almistim 3-4 ay icinde verdim hepsini. Hatta dogumdan 25 gun sonra bi fotografim var kimse dogum yaptı bu kiz demezmasallah diyim gidiyor onlar dusunmeyin ama kalanda da cok fena kalıyor maalesef
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız;
Son adet tarihinizi (sat)
Beklenen adet tarihinizi (bat)
Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)
❤ GÜZELLER GÜZELİ HAMİŞ ADAYLARIMIZ ❤
Kullanıcı Adı Beklenmeyen Adet Tarihi (BAT)D1DEM 5 Kasım Beklemede 13 Kasımm_aslicim 13 Kasım R Rainbow3461 7 Kasım 14 Kasım 16 Kasım 10 Kasım 13 KasımPapatyaa90 13 Kasım Mrs terazi essram 8 KasımHaticehakance3567 7 Kasım 7 Kasım 19 Kasım 10 Kasım 12 Kasım RSHN 20 Kasım 23 KasımDerya Leia 6 Kasım 8 KasımDerya calbay 13 Kasım 20 Kasım 5 Kasım 15 Kasım 12 Kasım 29 KasımMuallimehanimmm 29 Kasımsardunya58 10 Kasım 10 Kasım
Kuzum nedenki ben kacırdım bişey mı olduYemek bile yiyemiyorum migdem çok kötü bulanıyor ya
Bu akşamki ovulasyonum
Pik devam ediyor
Umarım yarında sürmez
Benım 2gün sürdüğüde oluyor çünkü
Pazartesi çukur dizisi var eşim mümkün değil kılını kıpırdatmaz
Bana dua edin yarın çatlamış olsun
Kızlar insallah hamile kalalimda kilolar falan nasil hızlı gidiyor sasirirsiniz. Ben 17 kilo almistim 3-4 ay icinde verdim hepsini. Hatta dogumdan 25 gun sonra bi fotografim var kimse dogum yaptı bu kiz demezmasallah diyim gidiyor onlar dusunmeyin ama kalanda da cok fena kalıyor maalesef
Normalde acayip kilo takintisi olan biriyim hatta kilo alcam diye bebej istemem ben diyodumsimdi yeterki hamile olim diyom
Öğlenden beri bulantim vardi sonra hazırlık temizlik derken şuan çok kötü oldum midem bulanıyor yemek yiyim dedim 2 kasık aldım kusucam kolay da kusamam ağzıma gelip geri gidiyor migdem ekşidi iyiceKuzum nedenki ben kacırdım bişey mı oldu
Öğlenden beri bulantim vardi sonra hazırlık temizlik derken şuan çok kötü oldum midem bulanıyor yemek yiyim dedim 2 kasık aldım kusucam kolay da kusamam ağzıma gelip geri gidiyor migdem ekşidi iyice
Kuzum banada öyle geldi ve satan bayana yazdım. Sıkıntı yok pik kaçırma dedi. Ama ben çatlayınca yapıcam yada bu gece yarısıbacım c çizgisi silik mi ne fotoda mı öyle çıkıyor
Nane limon yap kendine.yada bi çay demle içine limon atÖğlenden beri bulantim vardi sonra hazırlık temizlik derken şuan çok kötü oldum midem bulanıyor yemek yiyim dedim 2 kasık aldım kusucam kolay da kusamam ağzıma gelip geri gidiyor migdem ekşidi iyice
Bilmiyorumki canım ya yok tam tersi 2 3 gündür kabizim ki ben kabız olmuyorum senelerdir bol lifli beslenirim su icerim anlamıyorum baş dönmesi zaten miğde bulantimda tetikliyor ayağa kalkar kalmaz gözüm kararioay geçmiş olsun canım birkaç gündür böylesin mideni mi üşüttün ki ishal de var mı
Kuzum banada öyle geldi ve satan bayana yazdım. Sıkıntı yok pik kaçırma dedi. Ama ben çatlayınca yapıcam yada bu gece yarısı
Sizce hangisi
Çatlayınca daha iyi sanki
Belki spermi çok yaşamıyor
Bilmiyorumki canım ya yok tam tersi 2 3 gündür kabizim ki ben kabız olmuyorum senelerdir bol lifli beslenirim su icerim anlamıyorum baş dönmesi zaten miğde bulantimda tetikliyor ayağa kalkar kalmaz gözüm karario
Tamam canım nane limon yapıyım hemenNane limon yap kendine.yada bi çay demle içine limon at
İyi gelicektir
Inşallah kuzum başka birşey olmasindan korkuyorumay inşallah kötü bişey yoktur inşallah gebelik belirtisidir canımm
Çatlayınca yap kuzum ama çatlamadan en geç 24 saat içinde beraber olman gerekiyorKuzum banada öyle geldi ve satan bayana yazdım. Sıkıntı yok pik kaçırma dedi. Ama ben çatlayınca yapıcam yada bu gece yarısı
Sizce hangisi
Çatlayınca daha iyi sanki
Belki spermi çok yaşamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?