Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar insallah hamile kalalimda kilolar falan nasil hızlı gidiyor sasirirsiniz. Ben 17 kilo almistim 3-4 ay icinde verdim hepsini. Hatta dogumdan 25 gun sonra bi fotografim var kimse dogum yaptı bu kiz demez masallah diyim gidiyor onlar dusunmeyin ama kalanda da cok fena kalıyor maalesef

Normalde acayip kilo takintisi olan biriyim hatta kilo alcam diye bebej istemem ben diyodum simdi yeterki hamile olim diyom

8 kasım

Bu akşamki ovulasyonum
Pik devam ediyor
Umarım yarında sürmez
Benım 2gün sürdüğüde oluyor çünkü
Pazartesi çukur dizisi var eşim mümkün değil kılını kıpırdatmaz
Bana dua edin yarın çatlamış olsun

Eklentiler

• A5023378-6879-448A-921A-2BCDA070C981.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 31
Oy kızlar ya yarın eltim gelecek diye öğlen beri poğaça kurabiye pasta yaptım üstüne dip köşe temizlik geberiorum yorgunluktan ya çok kötüyüm

Yemek bile yiyemiyorum migdem çok kötü bulanıyor ya

bacım c çizgisi silik mi ne fotoda mı öyle çıkıyor

Normalde acayip kilo takintisi olan biriyim hatta kilo alcam diye bebej istemem ben diyodum simdi yeterki hamile olim diyom

ahh bende çocuktan önce kilo almayı istemiyorum ya, çocukla alınan verilir tabii de kilolu hamile kalmak istemiyorummm

Kuzum nedenki ben kacırdım bişey mı oldu
Öğlenden beri bulantim vardi sonra hazırlık temizlik derken şuan çok kötü oldum midem bulanıyor yemek yiyim dedim 2 kasık aldım kusucam kolay da kusamam ağzıma gelip geri gidiyor migdem ekşidi iyice

Öğlenden beri bulantim vardi sonra hazırlık temizlik derken şuan çok kötü oldum midem bulanıyor yemek yiyim dedim 2 kasık aldım kusucam kolay da kusamam ağzıma gelip geri gidiyor migdem ekşidi iyice

ay geçmiş olsun canım birkaç gündür böylesin mideni mi üşüttün ki ishal de var mı

bacım c çizgisi silik mi ne fotoda mı öyle çıkıyor
Kuzum banada öyle geldi ve satan bayana yazdım. Sıkıntı yok pik kaçırma dedi. Ama ben çatlayınca yapıcam yada bu gece yarısı
Sizce hangisi
Çatlayınca daha iyi sanki
Belki spermi çok yaşamıyor

Nane limon yap kendine.yada bi çay demle içine limon at
İyi gelicektir

ay geçmiş olsun canım birkaç gündür böylesin mideni mi üşüttün ki ishal de var mı
Bilmiyorumki canım ya yok tam tersi 2 3 gündür kabizim ki ben kabız olmuyorum senelerdir bol lifli beslenirim su icerim anlamıyorum baş dönmesi zaten miğde bulantimda tetikliyor ayağa kalkar kalmaz gözüm karario

Kuzum banada öyle geldi ve satan bayana yazdım. Sıkıntı yok pik kaçırma dedi. Ama ben çatlayınca yapıcam yada bu gece yarısı
Sizce hangisi

kuzum olabilir 2 gün üst üste olsa çok daha güzel olur aslında azıcık açık saçık giyin

Bilmiyorumki canım ya yok tam tersi 2 3 gündür kabizim ki ben kabız olmuyorum senelerdir bol lifli beslenirim su icerim anlamıyorum baş dönmesi zaten miğde bulantimda tetikliyor ayağa kalkar kalmaz gözüm karario

ay inşallah kötü bişey yoktur inşallah gebelik belirtisidir canımm

Sizce hangisi
Çatlayınca yap kuzum ama çatlamadan en geç 24 saat içinde beraber olman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…