- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.581
Tamam tatlım benimEki Görüntüle 2550614
Icindekiler bunlar bak canim kullan tabi mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tatlım benimEki Görüntüle 2550614
Icindekiler bunlar bak canim kullan tabi mutlaka
Bende bunu kullaniyorum doktor verdi yüksek dozda veriyorum dediBuju kullanıyorum
Dozu ne kadar cnmöBende bunu kullaniyorum doktor verdi yüksek dozda veriyorum dedi
Benmde aynı 5mg
Evet cnm folidays kullanıyorum benKizlarr folik asit kullaniyor musunuz ?
Hıc Gec degil sakın sters yapma kuzum ama kullanBen baska sebepten doktora gittim cocuk düşündüğümude söyledim cok gec kalmissin hemen yuksek dozda folik asit icmeye basliyosun cok onemli dedi bunu verdi
Eki Görüntüle 2550628 Bu benim bat a 4 gün kala yaptığım ovülasyon testim. Yapma sebebim bazen ovülasyondan da hamilelik öğrenilebilirmiş onun için Ben daha önce yumurtlama dönemi tespiti için ovülasyon testi kullanmadım ona da alıştırma oldu
Benim sormak istediğim bu testte ikinci çizgi silik, üstüne o dikey çizgileri kesen yatay bi çizgi var boydan boya. Resimde çok anlaşılmıyo. Bu ne demek test bozuk muydu acaba?
Ben kullanmıyorum bana acayip kilo aldırıyorKizlarr folik asit kullaniyor musunuz ?
Ovülasyonla bakmak yanılta bilir benimde 3 gün kaldı aynen senin gibi çizgi çıkıyor ama belirtim yok meselaEki Görüntüle 2550628 Bu benim bat a 4 gün kala yaptığım ovülasyon testim. Yapma sebebim bazen ovülasyondan da hamilelik öğrenilebilirmiş onun için Ben daha önce yumurtlama dönemi tespiti için ovülasyon testi kullanmadım ona da alıştırma oldu
Benim sormak istediğim bu testte ikinci çizgi silik, üstüne o dikey çizgileri kesen yatay bi çizgi var boydan boya. Resimde çok anlaşılmıyo. Bu ne demek test bozuk muydu acaba?
Ben kullanmıyorum bana acayip kilo aldırıyor
Bende nasil 8 kilo aldigimi anladim şimdi meger bundanmisaaa ama bak ben bundan çok korkuyordum hiç kimseye aldırmamış alayım diyordum sen bunu yazınca bi korktum şimdi
Bende nasil 8 kilo aldigimi anladim şimdi meger bundanmis
Folio canim
Cocuk icin deger oyle deme zaten hamile kalinca her turlu şişcezohaaa asla almam napcam şimdi yaa ne güzel alıyım diyordum
Folio canim
Cocuk icin deger oyle deme zaten hamile kalinca her turlu şişcez
Aynm oyle kullan ama kullan kuzum mutlakatamam kuzum teşekkür ederim
yaa ama zaten kilo aldım şu sıralar biraz yediğime dikkat ederek kullanmam lazım o zaman