• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben baska sebepten doktora gittim cocuk düşündüğümude söyledim cok gec kalmissin hemen yuksek dozda folik asit icmeye basliyosun cok onemli dedi bunu verdi

P_20191102_132949_NT.jpg
Bu benim bat a 4 gün kala yaptığım ovülasyon testim. Yapma sebebim bazen ovülasyondan da hamilelik öğrenilebilirmiş onun için :KK45: Ben daha önce yumurtlama dönemi tespiti için ovülasyon testi kullanmadım ona da alıştırma oldu😁
Benim sormak istediğim bu testte ikinci çizgi silik, üstüne o dikey çizgileri kesen yatay bi çizgi var boydan boya. Resimde çok anlaşılmıyo. Bu ne demek test bozuk muydu acaba?

Eki Görüntüle 2550628 Bu benim bat a 4 gün kala yaptığım ovülasyon testim. Yapma sebebim bazen ovülasyondan da hamilelik öğrenilebilirmiş onun için :KK45: Ben daha önce yumurtlama dönemi tespiti için ovülasyon testi kullanmadım ona da alıştırma oldu😁
Benim sormak istediğim bu testte ikinci çizgi silik, üstüne o dikey çizgileri kesen yatay bi çizgi var boydan boya. Resimde çok anlaşılmıyo. Bu ne demek test bozuk muydu acaba?

yok canım o idrarın geçiş yeri bazen çizgi bırakıyor, ama test bozuk değil test bozuk olsa çizgilerde dağılmalar oluyor c çizgisi çıkmayabiliyor vs. Ama bu test bozuk değil

Eki Görüntüle 2550628 Bu benim bat a 4 gün kala yaptığım ovülasyon testim. Yapma sebebim bazen ovülasyondan da hamilelik öğrenilebilirmiş onun için :KK45: Ben daha önce yumurtlama dönemi tespiti için ovülasyon testi kullanmadım ona da alıştırma oldu😁
Ovülasyonla bakmak yanılta bilir benimde 3 gün kaldı aynen senin gibi çizgi çıkıyor ama belirtim yok mesela 🙄

Back