- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.521
Valla didosun markaları bilmiyorum ama sabah atarım yine size aldıklarımı. Amazon’dan benimkilerde. Didosun basını şişircem her gün zaten , test okucak o banabenim daha 4-5gün sürer kuzum sen önce başlarsın yapmaya amazondan söyle Didoşun söylediği yerden mutlaka ovulasyonu
Helal beeeeee!hahsjaks içmiycem ağrı kesici kesmiycem bu kanı
Valla didosun markaları bilmiyorum ama sabah atarım yine size aldıklarımı. Amazon’dan benimkilerde. Didosun basını şişircem her gün zaten , test okucak o bana
Memnunsan yumurtlamayi gosteriyosa iyidir kuzumBenimkiler bunlar
Olabilir ya orda cikmamasi bende Avrupa'da satilan ürünler hepsi cikiyo ama baska bolgelerinkide cikmiyoKuzum bizde çıkmıyor bu marka. Şimdi arattırdım Amazon’da ama yok.
Bilmiyorum ilk kez yapicam. Ondan iki değişik aldım hata payı olmasın diye. Bunların ikisi Amazon’da en iyi tavsiye edilenler. Denicem bakalımMemnunsan yumurtlamayi gosteriyosa iyidir kuzum
Yorumlari iyiae gusel bende hep yorumlara bakip alıyorumBilmiyorum ilk kez yapicam. Ondan iki değişik aldım hata payı olmasın diye. Bunların ikisi Amazon’da en iyi tavsiye edilenler. Denicem bakalım
Aynen Avrupa’yı göremiyoruzOlabilir ya orda cikmamasi bende Avrupa'da satilan ürünler hepsi cikiyo ama baska bolgelerinkide cikmiyo
Goog night honeyKızlar yine sahi ettiM 5 olmuş , uyuyim kalkınca yine kendim yazar kendim okurum siz uyurkenöptüm hepinizi
HEPİMİZ BU AY HAMİŞ KALİCAZ !!!!! Woohooooo
Çok amin allahım
Eki Görüntüle 2550563
Bunlari kullandim gecen ay iyidi yine soyledim kuzu one step
İyi uykularKızlar yine sahi ettiM 5 olmuş , uyuyim kalkınca yine kendim yazar kendim okurum siz uyurkenöptüm hepinizi
HEPİMİZ BU AY HAMİŞ KALİCAZ !!!!! Woohooooo
Çok amin allahım
Aynenvay be adamlar içine çiş yapacağımız kabı bile gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?