- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.541
Ben sayıyorum canimYa bisey sorucam. Adetimin son iki günü benim genelde kahve rengi akıntı gibi oluyor, bunu adetten sayıyormuyum yoksa , ovu testi yapabilirmiyim o zaman ?
Bende Büyükçekmece canm :)Gaziosmanpaşa canım ben ☺ sen
PAzartesı koyulasıxak gıbı ama ogunde esım yok napıcam bılmıyorum
Rahim bölgemde kasilma var bacaklarima kadar agriyo titreme var ustumde suan ama usume titremesi degilay noluyo bana boyle ya
Yok almiyorum 3 gundur ay bilmiyorum ya bu ayin 22 sinde randevum var beklicem regl sali gunu kesin gelir ondandir belkikuzum bişeyler oluyor ama noluyor, bir an öncee doktora gitmen lazım ilacıda almıyosum artık yan etkisi değildir
Super olmusKızlarr saçlarım bitti hatta annem dümdüz diye uçlarını bile kesti valla, 2 gün boyunca sürekli düzleştireceğim sonra tuzsuz şampuanla yıkayacağım tamamdır
Eki Görüntüle 2550575
Ve iste pik kuzucumKızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrr
Aynen canım bence de bundan sipariş et çok net gösteriyor vallatamamdır bu teste bok atmayalım artık bende bundan sipariş ediyorum şimdi.
Benim kafadan bende bu ay defter kalem yapıştırıcı kullandım bakalım sonucu bekliyorumAynen kuzum yarin son günüm Pazar başlıcam teste defter kalem yapıştırıcı, hepsi hazır.diyorum ya bu ay tüm güçle peşindeyim lol
Kuzum bak ben cocuk dusunmeye basladigimiz bunlari almistim vitamin bu cocuk düşünmeye basladiginda kullanıyorsun dogurganligi destekliyo orda varmidir bilmiyorum buna daha baslamadimBenim kafadan bende bu ay defter kalem yapıştırıcı kullandım bakalım sonucu bekliyorum
Bebis sinyaller veriyordur sanaRahim bölgemde kasilma var bacaklarima kadar agriyo titreme var ustumde suan ama usume titremesi degilay noluyo bana boyle ya
Süper olmuş valla canımKızlarr saçlarım bitti hatta annem dümdüz diye uçlarını bile kesti valla, 2 gün boyunca sürekli düzleştireceğim sonra tuzsuz şampuanla yıkayacağım tamamdır
Eki Görüntüle 2550575
Yok be adet geliyo onun sinyaliBebis sinyaller veriyordur sana
Bilmiyorum. Ki canim ya ben yurtdisindayim ya yanliz bak benim kulandiklarim normal folik adit deil yani dogurganligi destekleysn vitaminler var içinde bunlarin boyle bisi bulabilsen kullan benceEki Görüntüle 2550613
Eki Görüntüle 2550613 benimki de bundan canım şu an evde olan didoşbu nasıl iyi mi Eki Görüntüle 2550613
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?