Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim bölgemde kasilma var bacaklarima kadar agriyo titreme var ustumde suan ama usume titremesi degil ay noluyo bana boyle ya

Rahim bölgemde kasilma var bacaklarima kadar agriyo titreme var ustumde suan ama usume titremesi degil ay noluyo bana boyle ya

kuzum bişeyler oluyor ama noluyor, bir an öncee doktora gitmen lazım ilacıda almıyosum artık yan etkisi değildir

Kızlarr saçlarım bitti hatta annem dümdüz diye uçlarını bile kesti valla, 2 gün boyunca sürekli düzleştireceğim sonra tuzsuz şampuanla yıkayacağım tamamdır

kuzum bişeyler oluyor ama noluyor, bir an öncee doktora gitmen lazım ilacıda almıyosum artık yan etkisi değildir
Yok almiyorum 3 gundur ay bilmiyorum ya bu ayin 22 sinde randevum var beklicem regl sali gunu kesin gelir ondandir belki

nereye kayboldunuz yine

Benim kafadan bende bu ay defter kalem yapıştırıcı kullandım bakalım sonucu bekliyorum
Kuzum bak ben cocuk dusunmeye basladigimiz bunlari almistim vitamin bu cocuk düşünmeye basladiginda kullanıyorsun dogurganligi destekliyo orda varmidir bilmiyorum buna daha baslamadim

Suan bunu kulaniyoruz esimle beraber vitamin buda icinde ne arasan var bu bitimce digerine baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…