- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- Anne Adayı - | Beklenen Adet Tarihi | Sonuç |
Akmerim | ||
| ||
| ||
Berfinim21 | ||
| ||
Kiraz cicegi5388 | ||
| ||
Ozlmysr | ||
| ||
Ozgezz | ||
T tinkerbell__ | ||
Sns34 | ||
mochaulatte | ||
Heartofqueen | ||
| ||
pamuk_helva | ||
Merve1istif | ||
PiinkFiish | ||
Eezgii85 | ||
aslihancngz | ||
ugurbocuuu | ||
Kemankolik | ||
emineyildiz | ||
Ayse gul1122 | ||
Mutluluk1985 | ||
beklemede27 | ||
Mavis222 | ||
Okyanusbulut | ||
dayler dayler | ||
Sedef48 | ||
| ||
tugcekb | ||
BiyoMel | ||
| ||
serrabk | ||
Cicek061 | ||
| ||
| ||
| ||
E effok | ||
R Ruyam13 | ||
| ||
| ||
| ||
M Menekse moru | ||
| ||
| ||
@NealStreet | ||
| 27.04.2021 | |
Hemsirecik | ||
| ||
| ||
ozge_gorkem | ||
| ||
Ulkryvz | ||
Elfkk | ||
Htceyldrm | ||
@anonimbirbayan | 28.04.2021 | |
@cukulatam | ||
nisandeniz | ||
| ||
HUN KIZI | ||
H Hasbelkader340 | ||
| 14.10.2021 |
Teşekkür ederim :)Çok faydalı guzel bır paylasım olmus canım ellerıne saglık:)
Merhaba :) 2020 yılında bende bebek düşünenlerdenim. İnşallah gönlümüze göre olur:)Merhaba :)
2020 yılı için bir çok başlık var ama bir çoğu 2020 yılına hamile girecek olanlar. Ben 2020 yılında bebek düşünenler için bu konuyu açtım.
Mart 2020 yılında eşimle 5. evlilik yılımızı dolduruyoruz ve artık bebek istiyoruz.
Aralık ayında folik asit kullanmaya başlayıp mart ayında çalışmalara başlarız diye umuyoruz.
Bu döneme kadar fazla olan bir kaç kilomu vermek, sağlıklı beslenmeye alışmak ve kan değerlerimi yükseltmek istiyorum.
Demir oranım çok çok düşük ve bu hamilelikle tehlikeli diye biliyorum. Önümdeki 3 ay boyunca daha sağlıklı bir birey olmak için çalışacağım.
Konu için erken olduğunu düşünenler olabilir fakat ben çok heyecanlıyım.
Aa hoş geldiniz hep tek başıma olacağımı düşünmüştüm :)Merhaba :) 2020 yılında bende bebek düşünenlerdenim. İnşallah gönlümüze göre olur:)
Çok teşekkür ederim sizin deMerhaba :))
Her şey gönlünce olsun tekrardan
Ben hamile kalmadan önce eşime sigarayı bıraktırmıştım :) ayrıca beyfendiyi tahinle pekmezle besliyordum :)
Tavsiye ederim.
Aslında belirli bir zaman belirlemedik. Yılbaşından sonra herhangi bir zaman olabilir :))Aa hoş geldiniz hep tek başıma olacağımı düşünmüştüm :)
Ne zaman planlıyorsunuz ?
Yılbaşından sonra düşünüyoruz :))Aa hoş geldiniz hep tek başıma olacağımı düşünmüştüm :)
Ne zaman planlıyorsunuz ?
Folik asit başladınız mı :)Aslında belirli bir zaman belirlemedik. Yılbaşından sonra herhangi bir zaman olabilir :))
Hoş geldiniz çok memnun olurum. Zaman yaklaştıkça bende canlı tutacağım başlığı :)Canım merhaba, ben de gebelik planlayanlardanım. Elimden geldiğince takip edeceğim başlığı
Yok başlamadım siz? :) Yani başlamak gerekli mi değil mi onu da bilmiyorum :)Folik asit başladınız mı :)
3 ay önceden başlamak gerekiyor. Fazlası vücuttan idrarla atılıyor zaten bir zararı yok.Yok başlamadım siz? :) Yani başlamak gerekli mi değil mi onu da bilmiyorum :)
Yaaa bilmiyordum.3 ay önceden başlamak gerekiyor. Fazlası vücuttan idrarla atılıyor zaten bir zararı yok.
Ben henüz başlamadım Aralıkta başlayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?