- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.261
Simdi gordum canimCAnım yok bu konukarla ılgılı degıl:)
KIZ git gonlununalGünaydın kızlar❤
Bu sabah eşim bana küsmüş noldu dedim akşam senle sakalasiyordum yatakta nie öyle yaptın bana bağırdın diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorum yatağa nezaman gittim nezaman uyudum eşimin yaptığı şakayı hiç birşey hatırlamıyorum öyle derin bi uyku basmiski yeni uyandım 11 buçuk gibi uyumuşum koltukta eşim getirmiş yatağa valla hiç birşey hatırlamıyorumnasıl bir uykuysa
Hıııı bu uyku hayra alamet gibiGünaydın kızlar❤
Bu sabah eşim bana küsmüş noldu dedim akşam senle sakalasiyordum yatakta nie öyle yaptın bana bağırdın diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorum yatağa nezaman gittim nezaman uyudum eşimin yaptığı şakayı hiç birşey hatırlamıyorum öyle derin bi uyku basmiski yeni uyandım 11 buçuk gibi uyumuşum koltukta eşim getirmiş yatağa valla hiç birşey hatırlamıyorumnasıl bir uykuysa
Hanişlik haberleri bekliyoruz bu ay kizlarrrr çok umutluyuz !!!!!Amin canım inşallah Aminnn❤ hepimiz güzel haberler alıp gelelim inşallahhhh ❤❤
Aldım aldım sarıldım önemli deil hayatım belliydi gözünü açmadan bağırıyordun dioKIZ git gonlununal
Ay inşallah kuzum yaHıııı bu uyku hayra alamet gibi
Hanişlik haberleri bekliyoruz bu ay kizlarrrr çok umutluyuz !!!!!
Canım 2 3 ay önce bendede enfeksiyon vardı ama hiç koku yoktu hap fitil ve iğne kullandım çok şükür temizlendi yazmadığına gore birbildigi vardır doktorun bekle bakalım bu ay olmazsa tekrar gidersinKızlar merhaba . Dün doktora gittim yumurtan catlamış dedi iliskiye devam dedi . Ben de doktoro bi sorun yok ama akıntım aşırı kötü kokuyor dedim ya bişey olursa dedim . Şu durumda ilaç veremem hamile kalabilirsin dedi . Ya canım sıkıldı gitmiyor koku
Mantar mı var acabaKızlar merhaba . Dün doktora gittim yumurtan catlamış dedi iliskiye devam dedi . Ben de doktoro bi sorun yok ama akıntım aşırı kötü kokuyor dedim ya bişey olursa dedim . Şu durumda ilaç veremem hamile kalabilirsin dedi . Ya canım sıkıldı gitmiyor koku
Evet canim kalma sansin var sen denemelere devam et doktorun söylediği gibi eltimdede çok yoğun var ama 2 haftaya doğum yapacak inşallahBu ay da yumurtalarımı sonuna kadar takip etmiştik tam sevindim derken bu kokunun enfeksiyon olabilecegini ogrendim. Enfeksiyon olsada hamile kaliniyor mu ki
Cnm Aralık’ta dış gebelik geçirmiştim o da ovulasyonla oldu. İlk kez bu ay ovulasyonla başladım dış gebelikten sonraKac aydir deniyorsunuz canim? Yumurtlamayi degerlendirdiniz mi
Hamilelik gözüküyor ama bence sen elinde test varsa yine yap kuzuDün akşam yaptım bat 5 gün sonra
Günaydın fıstıkGunaydin kizceler
Hoş geldin canım inşallahGünaydın kizlar bende yeniyim inşallah bir bebek de benim olur
O zaman biraz rahat bırak canim kendini daha ilk denemeymis bu ay. Hemen umutsuz olup olumsuz enerji yaymayalim evreneCnm Aralık’ta dış gebelik geçirmiştim o da ovulasyonla oldu. İlk kez bu ay ovulasyonla başladım dış gebelikten sonra
HosgeldinHERKEsw gunaydın kızlar :)bende buraya gelmeye karar verdım kendı topıgı acık kalsın sırf etkılesım olsun dıe uzaktan ızleyenler mesaj atmayan oldugu ıcın oraya yazmıyorum artık ,sureklı cabaladım ama umrumda degıl artık
Kiz sen iyice ruh gibi oldun haGünaydın kızlar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?