Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZ git gonlununal

Hıııı bu uyku hayra alamet gibi

Kızlar merhaba . Dün doktora gittim yumurtan catlamış dedi iliskiye devam dedi . Ben de doktoro bi sorun yok ama akıntım aşırı kötü kokuyor dedim ya bişey olursa dedim . Şu durumda ilaç veremem hamile kalabilirsin dedi . Ya canım sıkıldı gitmiyor koku

Canım 2 3 ay önce bendede enfeksiyon vardı ama hiç koku yoktu hap fitil ve iğne kullandım çok şükür temizlendi yazmadığına gore birbildigi vardır doktorun bekle bakalım bu ay olmazsa tekrar gidersin

Bu ay da yumurtalarımı sonuna kadar takip etmiştik tam sevindim derken bu kokunun enfeksiyon olabilecegini ogrendim. Enfeksiyon olsada hamile kaliniyor mu ki

Mantar mı var acaba

Bu ay da yumurtalarımı sonuna kadar takip etmiştik tam sevindim derken bu kokunun enfeksiyon olabilecegini ogrendim. Enfeksiyon olsada hamile kaliniyor mu ki
Evet canim kalma sansin var sen denemelere devam et doktorun söylediği gibi eltimdede çok yoğun var ama 2 haftaya doğum yapacak inşallah

Cnm Aralık’ta dış gebelik geçirmiştim o da ovulasyonla oldu. İlk kez bu ay ovulasyonla başladım dış gebelikten sonra
O zaman biraz rahat bırak canim kendini daha ilk denemeymis bu ay. Hemen umutsuz olup olumsuz enerji yaymayalim evrene guzel olucak hersey

Hosgeldin

Kiz sen iyice ruh gibi oldun ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…