• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldım aldım sarıldım önemli deil hayatım belliydi gözünü açmadan bağırıyordun dio :D

Valla dun benim esimde eve geldiğinde uyuyordum. Basucuma su koymaya gelmis gelirken öptü yanagimdan ödüm koptu 😂 ben uyurken biri bisey yaptığında cok korkuyorum😁 deli ya bi keresinde gecenin ikisi uyandirdi beni uykumdan yok diyorum olmaz diyorum dinlemedi😁 onlar isteyince olmama durumu yok nedense :)

Kızlar bende yeni uyandım bir ruya gördüm onun etkisindeyim hala rüyamda ovu testi yspyordum meğerse yaptığım gebelik testi oluyor ikinci cizgi çıkıyor ben diyorum daha yeni yumurtlama oldu imkansız sonra bana diyorlar sen Hamilesin o kadar psikolojim bozuk ki rüyada bile çıksa yok değilimdir diyorum 😔😔😔

Kızlar bende yeni uyandım bir ruya gördüm onun etkisindeyim hala rüyamda ovu testi yspyordum meğerse yaptığım gebelik testi oluyor ikinci cizgi çıkıyor ben diyorum daha yeni yumurtlama oldu imkansız sonra bana diyorlar sen Hamilesin o kadar psikolojim bozuk ki rüyada bile çıksa yok değilimdir diyorum 😔😔😔
Bılınc altında sureklı bunu dusundugın ıcın gormussun canım

Cok oldu mu canim bebek isteyeli? Boyle ruyalar hepimizde oluyor cok fazl dusundugumuz icin. Bak ben daha yeni dusunmeye basladim 2 ay falan dolu bu ay dusunmeye baslayan bi arkadasim var gecen gun toplandik bi konu icin konusuyoruz o arkadas dediki o ay olsun ben o zaman 4 aylik hamile olurum. Dusun bak ne guzel umutlu❤️ Onada dedim masallah ne guzel umutlusun diye. İlk kezde denemiyoruz ikimizinde birer yavrusu var. Oda biliyodur herkesin hemen cocugu olmayacagini ama ne guzel umutlu ilk aydan tutacagini düşünüyor. Biz hemen karalar bagliyoruz gibime geliyor olmadi bu ayda olmadi diye

Cok oldu mu canim bebek isteyeli? Boyle ruyalar hepimizde oluyor cok fazl dusundugumuz icin. Bak ben daha yeni dusunmeye basladim 2 ay falan dolu bu ay dusunmeye baslayan bi arkadasim var gecen gun toplandik bi konu icin konusuyoruz o arkadas dediki o ay olsun ben o zaman 4 aylik hamile olurum. Dusun bak ne guzel umutlu❤ Onada dedim masallah ne guzel umutlusun diye. İlk kezde denemiyoruz ikimizinde birer yavrusu var. Oda biliyodur herkesin hemen cocugu olmayacagini ama ne guzel umutlu ilk aydan tutacagini düşünüyor. Biz hemen karalar bagliyoruz gibime geliyor olmadi bu ayda olmadi diye
Canım benim ki 3 yil olacak eşim çok istiyor çocuklara aşık resmen keza bende aynı şekilde ama olmuyor çok üzülüyorum her gören çok oldu evlenenli niye yapmıyorsunuz daha falan diyor bende hep yalan söylüyorum daha istemiyoruz hayatımız yaşayalım falan diyorum ama çok etkileniyorum 😔

bende düşünmeye başladığımdan beri çok görüyorum bi ikizlerim olduğunu gördüm bi tek çocuğum kızım olduğunu gördüm annem falanda görüyor ki ona çocuk düşünüyoruz artık demediğim halde 😄😄 çok etkileniyoruz kuzum doğal olarak, belki güzel şeylerin habercisidir ❤️

bende düşünmeye başladığımdan beri çok görüyorum bi ikizlerim olduğunu gördüm bi tek çocuğum kızım olduğunu gördüm annem falanda görüyor ki ona çocuk düşünüyoruz artık demediğim halde 😄😄 çok etkileniyoruz kuzum doğal olarak, belki güzel şeylerin habercisidir ❤
İnsallah canim inşallah hep düşünmekten oluyor zaten dün gece burda yağmur yağıyordu dua ettim hepimiz için yağmur yağdığı zaman dualar kabul olurmus 🥰💕

Canım benim ki 3 yil olacak eşim çok istiyor çocuklara aşık resmen keza bende aynı şekilde ama olmuyor çok üzülüyorum her gören çok oldu evlenenli niye yapmıyorsunuz daha falan diyor bende hep yalan söylüyorum daha istemiyoruz hayatımız yaşayalım falan diyorum ama çok etkileniyorum 😔
Canım.. burda cok yazdim ama tekrar edeyim benimde 18 ay sonra oldu ilk cocugum. Nedensiz yere.. siz esin ve sen doktora gittiniz mi? Yaslarınız kac? 3 yil olduysa isteyeli aşılama vs yapıldı mı? 18 ay isteyip olmamasi bile beni aşırı yipratmisti seni dusunemiyorum bile.. Bak bi arkadasim vardi kac yıl sebepsiz yere cocuklari olmamis tup bebek denediler o ay hamile kalmis ilk denemede ❤️ Belki sizin icinde tup bebek degilde asilama falan bi secenek olabilir

3 senedir olmuyo kuzum doktora gorundunuzmu hic
Evet gittik. Burdaki bütün iyi diktarlara da gittim ikimizde gözüktük rahim filmi bile çektirdim doktorlar sorun bulamadı sadec rahim de biraz terslik var oda hamile kalmaya engel değil hamile kaldığında düşük tehliken olur onu da biz hallederiz zaten dedi ama olmuyor işte 😔

Back