How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gittik. Burdaki bütün iyi diktarlara da gittim ikimizde gözüktük rahim filmi bile çektirdim doktorlar sorun bulamadı sadec rahim de biraz terslik var oda hamile kalmaya engel değil hamile kaldığında düşük tehliken olur onu da biz hallederiz zaten dedi ama olmuyor işte 😔
Sorum yoksa cok sukur cok kafana takiyosum stres yapiyosun canim kendini biraz rahat birakman lasim

Valla dun benim esimde eve geldiğinde uyuyordum. Basucuma su koymaya gelmis gelirken öptü yanagimdan ödüm koptu 😂 ben uyurken biri bisey yaptığında cok korkuyorum😁 deli ya bi keresinde gecenin ikisi uyandirdi beni uykumdan yok diyorum olmaz diyorum dinlemedi😁 onlar isteyince olmama durumu yok nedense :)
Valla ben ilk defa böyle oldum normalde uykum hafif cabuk uyanırım nebilim :D ii oldu ama azcik kızmış olmusum🤣😂

Kızlar bende yeni uyandım bir ruya gördüm onun etkisindeyim hala rüyamda ovu testi yspyordum meğerse yaptığım gebelik testi oluyor ikinci cizgi çıkıyor ben diyorum daha yeni yumurtlama oldu imkansız sonra bana diyorlar sen Hamilesin o kadar psikolojim bozuk ki rüyada bile çıksa yok değilimdir diyorum 😔😔😔
Inşallah rüyan gerçek olur kuzum umutsuz olma üzülme 🤲🤲

Canım.. burda cok yazdim ama tekrar edeyim benimde 18 ay sonra oldu ilk cocugum. Nedensiz yere.. siz esin ve sen doktora gittiniz mi? Yaslarınız kac? 3 yil olduysa isteyeli aşılama vs yapıldı mı? 18 ay isteyip olmamasi bile beni aşırı yipratmisti seni dusunemiyorum bile.. Bak bi arkadasim vardi kac yıl sebepsiz yere cocuklari olmamis tup bebek denediler o ay hamile kalmis ilk denemede ❤ Belki sizin icinde tup bebek degilde asilama falan bi secenek olabilir
Ikimzde gittik canım ben 19 esim 22 yaşında ne eşimde ne bende bir sorun yok sadece bende kan pıhtılaşmasi var oda doktor hamile kalmaya engel değil dedi hamile kalınca hallederiz dedi en son gittiğim doktor aşılama yapalım dedi sen bir rahim filmi cekitr dedi bende çektirdim hiç birsey çıkmadı çok şükür sadece rahimde biraz terslik var dedi oda dediğim gibi engel değilmiş sadece düşük tehlikesi yaparmış ama olmuyor işte ben zaten 8 aydır falan doktoru bıraktım çünkü çok pskolojim bozulmuştu o dönem işte bu ay geri başladım ama kendi yöntemlerimle

İnsallah canim tek temennim bu o mutluluğu yaşamayı eşime supriz yapmayı o kadar çok istiyorum ki 💕
Seni cok iyi anliyorum kuzum benim 2. Cocuk olacak olursa insallah ama sanki ilk gibi heyecanım ilk hamileligimden birsey anlamadim cok kucuktum 16da anne oldum kardeş gibi büyüdük kızımla inşallah kısmet olur bebislerimiz gelir 🤲🤲🤲❤❤

Ikimzde gittik canım ben 19 esim 22 yaşında ne eşimde ne bende bir sorun yok sadece bende kan pıhtılaşmasi var oda doktor hamile kalmaya engel değil dedi hamile kalınca hallederiz dedi en son gittiğim doktor aşılama yapalım dedi sen bir rahim filmi cekitr dedi bende çektirdim hiç birsey çıkmadı çok şükür sadece rahimde biraz terslik var dedi oda dediğim gibi engel değilmiş sadece düşük tehlikesi yaparmış ama olmuyor işte ben zaten 8 aydır falan doktoru bıraktım çünkü çok pskolojim bozulmuştu o dönem işte bu ay geri başladım ama kendi yöntemlerimle
Canını sıkma ve düşünmemeye çalış canım. Sende biraz terslik varmış rahimde benim ise bildiğin bayağı bir ters ama doktor problem edilecek bir şey değil dedi bunun için :confused:

Seni cok iyi anliyorum kuzum benim 2. Cocuk olacak olursa insallah ama sanki ilk gibi heyecanım ilk hamileligimden birsey anlamadim cok kucuktum 16da anne oldum kardeş gibi büyüdük kızımla inşallah kısmet olur bebislerimiz gelir 🤲🤲🤲❤❤
Amin kuzum inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰🤲🏻🙏🏻

Canını sıkma ve düşünmemeye çalış canım. Sende biraz terslik varmış rahimde benim ise bildiğin bayağı bir ters ama doktor problem edilecek bir şey değil dedi bunun için :confused:
Aynen canım zaten hamile kalmaya engel degilmis artık rabbime bırakıyorum hiç bir sorun yok demek ki zamanı gelmemiş diyorum kendi kendime ama sonra bir hamis görsem bütün ben gidiyor yine

Masalsu01 Masalsu01

Kuzucum bu hayatta neler neler oluyor, doktorların asla hamile kalamazsın dediği bir tanıdığım vardı hatta direk eltimin ablası, kadın tam tüp bebek için randevu falan alacakken adeti gecikti gebe olduğunu öğrendi, sağlıkla onu doğurdu, sonra geçen sene 2. yi doğurdu artık yeter 2 çocuk diyorlarken 3. ye hamileymiş dün öğrendim. O yüzden ben imkansız diye bir şeye asla inanmam, Rabbim ol derse olur, ben inanıyorum ki bu topikteki herkes er yada geç bir gün buraya hamileyimm yazacak :KK36::KK36:

Evet her ay oluyorum 30 32 günde bir oluyorum cnm
Canim vitaminler felan var kullaniyomusum bazen iki tarafdada sorun olmasada gorunmeyen seyler oluyomus mesela sperm yumurtayi kirip iceri giremiyomus yada yumurta rahme yolculuk yapamiyomus bunlari desteklicek vitaminler var bende kullaniyorum sorum varmi yokmu daha bilmiyoruz kontrol onumuzdeki ay ama ben aldim 2 aydir esimde bende kullaniyoruz benim doğurganlihimi guclendiriyo esiminde spermlerini

Masalsu01 Masalsu01

Kuzucum bu hayatta neler neler oluyor, doktorların asla hamile kalamazsın dediği bir tanıdığım vardı hatta direk eltimin ablası, kadın tam tüp bebek için randevu falan alacakken adeti gecikti gebe olduğunu öğrendi, sağlıkla onu doğurdu, sonra geçen sene 2. yi doğurdu artık yeter 2 çocuk diyorlarken 3. ye hamileymiş dün öğrendim. O yüzden ben imkansız diye bir şeye asla inanmam, Rabbim ol derse olur, ben inanıyorum ki bu topikteki herkes er yada geç bir gün buraya hamileyimm yazacak :KK36::KK36:
Ay ne kadar güzel böyle şeyleri okuyunca çok umitleniyorum gerçekten şuan çok mutlu oldum duygulandim bu yazını okurken allah razı olsun senden kuzum 🥰🥰

Canim vitaminler felan var kullaniyomusum bazen iki tarafdada sorun olmasada gorunmeyen seyler oluyomus mesela sperm yumurtayi kirip iceri giremiyomus yada yumurta rahme yolculuk yapamiyomus bunlari desteklicek vitaminler var bende kullaniyorum sorum varmi yokmu daha bilmiyoruz kontrol onumuzdeki ay ama ben aldim 2 aydir esimde bende kullaniyoruz benim doğurganlihimi guclendiriyo esiminde spermlerini
Vitamin eksikliği var zaten bende canım bunları kullandim folik asit falan ama bırakmıştım şimdi sen böyle şöyleyince geri başlamak istiyorum 🥰

Back