• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar 🥰😘🤗
Bu sabah eşim bana küsmüş noldu dedim akşam senle sakalasiyordum yatakta nie öyle yaptın bana bağırdın diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorum yatağa nezaman gittim nezaman uyudum eşimin yaptığı şakayı hiç birşey hatırlamıyorum öyle derin bi uyku basmiski yeni uyandım 11 buçuk gibi uyumuşum koltukta eşim getirmiş yatağa valla hiç birşey hatırlamıyorum:KK70: nasıl bir uykuysa
KIZ git gonlununal

Günaydın kızlar 🥰😘🤗
Bu sabah eşim bana küsmüş noldu dedim akşam senle sakalasiyordum yatakta nie öyle yaptın bana bağırdın diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorum yatağa nezaman gittim nezaman uyudum eşimin yaptığı şakayı hiç birşey hatırlamıyorum öyle derin bi uyku basmiski yeni uyandım 11 buçuk gibi uyumuşum koltukta eşim getirmiş yatağa valla hiç birşey hatırlamıyorum:KK70: nasıl bir uykuysa
Hıııı bu uyku hayra alamet gibi :anneadayı::emir_bebek:

Kızlar merhaba . Dün doktora gittim yumurtan catlamış dedi iliskiye devam dedi . Ben de doktoro bi sorun yok ama akıntım aşırı kötü kokuyor dedim ya bişey olursa dedim . Şu durumda ilaç veremem hamile kalabilirsin dedi . Ya canım sıkıldı gitmiyor koku :(

Kızlar merhaba . Dün doktora gittim yumurtan catlamış dedi iliskiye devam dedi . Ben de doktoro bi sorun yok ama akıntım aşırı kötü kokuyor dedim ya bişey olursa dedim . Şu durumda ilaç veremem hamile kalabilirsin dedi . Ya canım sıkıldı gitmiyor koku :KK43:
Canım 2 3 ay önce bendede enfeksiyon vardı ama hiç koku yoktu hap fitil ve iğne kullandım çok şükür temizlendi yazmadığına gore birbildigi vardır doktorun bekle bakalım bu ay olmazsa tekrar gidersin

Bu ay da yumurtalarımı sonuna kadar takip etmiştik tam sevindim derken bu kokunun enfeksiyon olabilecegini ogrendim. Enfeksiyon olsada hamile kaliniyor mu ki

Kızlar merhaba . Dün doktora gittim yumurtan catlamış dedi iliskiye devam dedi . Ben de doktoro bi sorun yok ama akıntım aşırı kötü kokuyor dedim ya bişey olursa dedim . Şu durumda ilaç veremem hamile kalabilirsin dedi . Ya canım sıkıldı gitmiyor koku :KK43:
Mantar mı var acaba

Bu ay da yumurtalarımı sonuna kadar takip etmiştik tam sevindim derken bu kokunun enfeksiyon olabilecegini ogrendim. Enfeksiyon olsada hamile kaliniyor mu ki
Evet canim kalma sansin var sen denemelere devam et doktorun söylediği gibi eltimdede çok yoğun var ama 2 haftaya doğum yapacak inşallah 🤲🥰

Cnm Aralık’ta dış gebelik geçirmiştim o da ovulasyonla oldu. İlk kez bu ay ovulasyonla başladım dış gebelikten sonra 😞
O zaman biraz rahat bırak canim kendini daha ilk denemeymis bu ay. Hemen umutsuz olup olumsuz enerji yaymayalim evrene😘😘 guzel olucak hersey

HERKEsw gunaydın kızlar :)bende buraya gelmeye karar verdım kendı topıgı acık kalsın sırf etkılesım olsun dıe uzaktan ızleyenler mesaj atmayan oldugu ıcın oraya yazmıyorum artık ,sureklı cabaladım ama umrumda degıl artık
Hosgeldin ❤️

Günaydın kızlar 🥰😘🤗
Kiz sen iyice ruh gibi oldun ha 😂

Back